Το παρασκήνιο του «Όχι» στον Τσίπρα από το Άγιο Όρος – Οι αντιδράσεις των Αγιορειτών

Κοινοποίηση:
τσιπρας-1

Αντέδρασαν έντονα οι αντιπρόσωποι των 20 Αγιορείτικων Μονών στις πιέσεις του υφυπουργού εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη για επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Άγιον Όρος, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ιεράς Κοινότητας. Η κυρίαρχη άποψη ήταν ότι δεν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός που δεν θέλει να κάνει τον σταυρό του, να έλθει στο Άγιο Όρος την ημέρα της γιορτής του Τιμίου Σταυρού. Κατάθεσαν και τις γνώμες τους, όπως αυτή που δημοσιεύουμε παρακάτω, του αντιπροσώπου της Ι. Μονής Ξηροποτάμου Ιερομόναχου Παύλου.

Βέβαια υπήρχαν και 5-6 Μονές που ζητούσαν να επιτραπεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού. Τελικά ζήτησαν με γράμμα της Ιεράς Κοινότητας την ματαίωση της επίσκεψης.

antiprosopos-agiou-orous-700x832
Πενταπόσταγμα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το αστείο είναι ότι από το Μέγαρο Μαξίμου εξεδόθη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο πρωθυπουργός ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο ΄Αγιον ΄Ορος, μετά από σχετική μάλιστα πρόσκληση που είχε (;;;) …
    Πόσα ψέματα θα μας πείτε ακόμη, ρε ρεμπεσκέδες ;
    Τί υποκρισία είναι αυτή, ρε αρχιψευταράδες ;
    ΄Αει στο διάολο, ξεκουμπιστείτε να φύγετε, ρε απατεωνίσκοι … καταντήσατε γραφικοί και επικίνδυνοι …

  2. ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ…………..
    ΠΟΣΟΙ ΜΑ ΠΟΣΟΙ ΑΘΕΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΙ ΤΟ ΑΓΙΩΝΥΜΟ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ;;;;;;
    ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;;;;
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ;;;
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ -ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ- ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

  3. ΟΧΙ και πάλι όχι στο ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

Comments are closed.