Ο Νότης Σφακιανάκης ξεσπά: «Η Βανδή επιβάλλεται να μου πει συγγνώμη»! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
notis

Καλεσμένος στην εκπομπή Late Night του Γιώργου Λιάγκα ήταν χθες το βράδυ ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν μιλάει σήμερα με τη Δέσποινα Βανδή μετά την αποχώρησή της από το σχήμα το 2013.

«Εγώ δεν είμαι παιδί μεταναστών, υπήρξα ο ίδιος μετανάστης» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχουν μιλήσει εκ τότε με τη Δέσποινα. «Τι να της πω; Εκείνη πρέπει να έρθει να μου πει “συγγνώμη”. Επιβάλλεται να μου πει “συγγνώμη!”. Όταν κάνεις λάθος αυτό πρέπει να κάνεις, για να δείχνεις ότι το αντιλήφθηκες, για να μπορεί και ο άλλος να σου μιλάει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. α τώρα θυμήθηκε αυτή να μου το παίξει παιδί μεταναστών. όταν πρωτοβγήκε στον χώρο το 1994 δήλωνε βέρα Θεσσαλονικιά,μετά το γύρισε ότι είναι Καβαλιώτισα,μετά ότι είναι από ένα χωριό έξω απ’ την Καβάλα και μετά όταν είδε ότι ήταν στην μόδα το προσφυγικό δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει ότι είναι παιδί μεταναστών στην Γερμανία. Μέσα στα ψέματα η τύπισσα. Πες τα Νότη!

  2. Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΧΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΟΛΑΓΟΝΑ.

  3. Η βανδη απο τοτε που μιλησε αχαρα για τον Νοτη , πατωσε , εχασε δουλειες και “ανεβαλλε” αλλες…. με λιγα λογια ξοφλησε…

  4. Άντε ρε αταλαντε αγράμματε φασίστα που θες κ συγνωμη…. !!!

    1. Μόνο φασίστα πού τον αποκάλεσες δείχνεις πόσο χαμηλή νοημοσύνη έχεις βλάκα

    2. Ο ΛΑΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΝΟΤΗΣ=ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ=2625
      ΜΕ ΤΟ Ν ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Σ=ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ=1111 (Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)
      ΜΗΝ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Comments are closed.