Ο Μακένζι Μουρ κάνει… ποδαρικό στους STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής!

Κοινοποίηση:
stoiximan-mvpesake-20171011-650x450

 Ο 25χρονος Αμερικανός περιφερειακός αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης της 1ης αγωνιστικής συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο ράνκινγκ (με 15 πόντους, 6/6 βολές, 3/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, ένα κόψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον, 2 κλεψίματα, 4 λάθη σε 32’ και 35’’ συμμετοχής) στην εντός έδρας νίκη του Λαυρίου Megabolt επί της Κύμης (78-65). Η επίδοση του Μουρ ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών των ομάδων που νίκησαν στην πρεμιέρα της STOIXIMAN.GR BasketLeague.

«Μου άρεσε η ιδέα να συνεχίσω την καριέρα μου στο Λαύριο Megabolt όχι μόνο λόγω της ομάδας και της οργάνωσης της, αλλά και του σπουδαίου προπονητή της», δηλώνει ο 25χρονος Αμερικανός περιφερειακός για την επιλογή του να υπογράψει στην ομάδα της Λαυρεωτικής ύστερα από την παρουσία του στον Προμηθέα στην προηγούμενη STOIXIMAN.GR BasketLeague, και για τις φιλοδοξίες του Λαυρίου Megabolt τονίζει ότι: «Όριο μας είναι ο ουρανός»!

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της πρεμιέρας του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Λαυρίου Megabolt επί της Κύμης;

«Είναι τιμή η προσωπική διάκριση, αλλά πιο σημαντικό είναι ότι νίκησε η ομάδα μου».

– Γιατί επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα μετά την παρουσία σου στον Προμηθέα την περασμένη σεζόν;

«Αγαπώ την Ελλάδα. Το πρωτάθλημα της είναι δυνατό και σε προκαλεί να παραμένεις σε εγρήγορση και συγκεντρωμένος. Πραγματικά μου άρεσε η ιδέα να συνεχίσω την καριέρα μου στο Λαύριο Megabolt όχι μόνο λόγω της ομάδας και της οργάνωσης της, αλλά και του σπουδαίου προπονητή της».

– Που μπορεί να φτάσει στη νέα STOIXIMAN.GR BasketLeague το Λαύριο Megabolt;

«Είναι νωρίς να το προσδιορίσουμε. Υπάρχουν πολλές ακόμη σκληρές «μάχες» μπροστά μας, αλλά εάν συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες των προπονητών μας και να βελτιωνόμαστε ατομικά και ως ομάδα, το όριο μας είναι ο ουρανός»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: