Ο Λεωνίδης φίλησε το φέρετρο του Σουλεϊμάνογλου! Η στιγμή που σχολιάστηκε από Έλληνες και Τούρκους… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
leonidis2

Η παγκόσμια αθλητική κοινότητα συνόδευσε τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου στην τελευταία του κατοικία… Ο Τούρκος αρσιβαρίστας, ο οποίος είχε συγκλονίσει με τις επιδόσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με συνέπεια να του αποδοθεί το προσωνύμιο «Ηρακλής τσέπης», κηδεύτηκε με τιμές ήρωα, ενώ το «παρών» έδωσε, μετά από πρόσκληση που δέχθηκε, και ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Βαλέριος Λεωνίδης, ο οποίος διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Τούρκο αθλητή.

Η παρουσία του Βαλέριου Λεωνίδη στην κηδεία έγινε μεγάλο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ μόλις εμφανίστηκε μπροστά το φέρετρο, το οποίο ήταν καλυμμένο με την τουρκική σημαία, άστραψαν τα φλας των φωτογράφων.

Η στιγμή, δε, που ο Έλληνας Ολυμπιονίκης σκύβει και φιλά το φέρετρο με την τουρκική σημαία του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, αποτέλεσε αντικείμενο ιδιαίτερου σχολιασμού από επώνουμους και ανώνυμους Τούρκους, οι οποίοι προέβλεπαν αντιδράσεις για την κίνησή του στην Ελλάδα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μεγαλος αθλητής αλλα απο τη πολύ τη ντοπα και το αλκοόλ δεν αντεξε….

  2. Καποιος πρεπει να του θυμησει τι εχει κανει αυτη η σημαια που φιλησε στους Ελληνες.

  3. Μην μπερδεύουμε τον αθλητισμό με τα εθνικά θέματα. Ο ΣΟυλειμάνογλου νομίζω πάντως πως ήταν Βούλγαρος τουρκοποιημένος.

    1. Στην Βουλγαρία υπάρχει αναγνωρισμένη τουρκική μειονότητα η οποία παρέμεινε στην Βουλγαρία μετά την διάλυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας.Πέραν αυτού ο πατέρας του Σουλϊμάνογλου ήταν τούρκος που είχε μεταναστεύσει στην Βουλγαρία.Όσον αφορά τον Λεωνίδη,δεν φίλησε ούτε τον Σουλεϊμάνογλου,ούτε το φέρετρο,φίλησε την τουρκική σημαία με την οποία ήταν καλυμμένο το φέρετρο,πράγμα που προσβάλλει κάθε Έλληνα,πόσο δε μάλλον τους Ποντίους!Αυτό δεν έχει να κάνει με τα εθνικά θέματα όπως βλακωδώς αναφέρεις,έχει να κάνει με την ιστορία και των σεβασμό στους προγόνους μας

      1. Μείνε στην ανωνυμία σου αφενός και αφετέρου δεν χρειαζομε μαθήματα ιστορίας και ήθους..Ο Σουλειμανογλου είναι Τούρκος αθλητής και κηδεύτηκε με τιμές αρχηγού κράτους και όπως το πρωτόκολλο ορίζει να σκεπάζετε το φέρετρο με την σημαία του κράτους.. Ασπάστηκε τον αθλητή στο τελευταίο αντίο ..ασε την βλακώδες προπαγάνδα και μάθε να είσαι ηθικός πρώτα από όλα και να αναγνωρίζεις στον εχθρό σου όποιος και να είναι αυτός ότι “η νικηθείς η νικήσεις” και ο νικημένος και ο νικητής δικαιούστε τον σεβασμό..

  4. Ας θυμηθούμε το φιλί στον νεκρό Παπαφλέσσα από τον Ιμπραήμ…μην τα τοποθετούμε όλα με αρχή το μίσος…

  5. Το ουσιαστικό αθλητικό ιδεώδες δεν στέκεται σε τέτοιες μικροπρέπειες

  6. Αν έκανες και τον σταυρό σου βρε γίδι θα ήσουν και πολύ μάγκας αλλά ‘εκλασες πατάτες μπροστά στη τουρκική σημαία . Το ευχαριστώ που σε ανέδειξε και σε έκανε ήρωα η χριστιανική Ελλάς. Αλλά με τον Μπρέζνιεφ τόσα χρόνια τι περίμενες

    1. Η Ελλάς παλιομογγόλι υπάρχει πολύ πριν βρουν οι πατέρες σας οι Εβραίοι το πετσάκι στο πουλάκι τους και το κόψουν. Ρούφα κανένα εσύ και ηρέμησε

Comments are closed.