Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Έρχονται δύσκολες μέρες

Κοινοποίηση:
full-moon-and-its-effects-on-astrology

Η εβδομάδα μεταξύ των εκλείψεων, (της Σελήνης που προηγήθηκε και του Ήλιου που θα ακολουθήσει),

προσφέρει χρόνο για απολογισμό και επούλωση, καθώς και χρόνο για προετοιμασία και περισυλλογή τόσο για τους προσωπικούς στόχους του καθενός μας, όσο και για τις μεθόδους που έχουμε επιλέξει.

Κριός
Ήλιος και Άρης στον Λέοντα σας κάνουν αρκετά απερίσκεπτους και ριψοκίνδυνους σε όλους τους τομείς. Φροντίστε να συγκρατήσετε τις επιθυμίες, τις λέξεις και τις πράξεις σας, σε όρια που σας επιτρέπουν να κάνετε διορθωτικές κινήσεις αν χρειαστεί! Αποφύγετε να εκτεθείτε στα επαγγελματικά σας και μην δίνετε αφορμές για σχόλια που δεν εξυπηρετούν τους στόχους σας. Προτιμήστε διακοπές και ερωτικές αποδράσεις!

Ταύρος

Συνεχίζονται οι οικονομικές ανησυχίες. Φροντίστε να διαχειριστείτε καλύτερα κάποιες μικρές ευκαιρίες που παρουσιάζονται ξαφνικά και σταματήστε να ανοίγετε μέτωπα τα οποία δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας. Παραδεχτείτε ότι χρειάζεστε αλλαγή πορείας στα επαγγελματικά σας και μην επιμένετε να ελπίζετε σε ό, τι δεν μπορεί να αποδώσει περαιτέρω. Οι αντιπαραθέσεις δεν σας ευνοούν!

Δίδυμοι
Η καθημερινότητά σας έχει ποικιλία και πολλά ενδιαφέροντα. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε τώρα και να αθετήσετε υποσχέσεις, να χαλαρώσετε προσπάθειες και να ευελπιστείτε σε αλλαγή κλίματος στα οικονομικά σας. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει τακτοποιηθεί οριστικά και τίποτα δεν σας εγγυάται ότι θα ορθοποδήσει αν συνεχίσετε να αδιαφορείτε. Η οικογένεια θα σας στηρίξει για ακόμα μία φορά!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι υπεύθυνη για την αναβάθμιση των αισθηματικών σας, της αύξησης της δημοτικότητάς σας αλλά και της απαίτησης ορισμένων να αναμειχθούν στα προσωπικά σας θέματα, ή να σας υποδείξουν τις επιλογές στα επαγγελματικά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν οι διάφορες εξελίξεις ξεπερνούν τις δυνατότητες ή τις δυνάμεις σας και προσπαθήστε, αν είστε σε διακοπές, να ασχοληθείτε μόνο με ότι σας ευχαριστεί.Παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας χωρίς να επιδεικνύετε την ανυπομονησία σας!

Λέων
Είστε οι πιο ευάλωτοι της περιόδου και αυτό δεν ταιριάζει καθόλου στον ψυχισμό σας. Φροντίστε να παραμένετε ρεαλιστές όταν οι καταστάσεις σας προκαλούν και προστατευτικοί απέναντι σε εκείνους που αγαπάτε. Μια απρόσμενη βοήθεια στα πρακτικά σας θέματα θα σας εκπλήξει ευχάριστα και κάποιοι από εσάς, θα δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και στην κανονική τους διάσταση.Εκτιμήστε το απρόσμενο και μην απαλλαγείτε από αρνητικά σενάρια που δεν έχουν υπόσταση.

Παρθένος
Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας προκαλεί μικρές ανατροπές στα σχέδιά σας. Επιμεληθείτε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε, δώστε διέξοδο στις προσωπικές σας αναστολές και ξεπεράστε κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με τον χειρισμό μιας υπόθεσης που απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση εκ μέρους σας. Ευκαιρίες για διασκέδαση στις διακοπές σας υπάρχουν και δεν πρέπει να τις αφήνετε ανεκμετάλλευτες.Οικονομικά, εκτιμήστε τις πράξεις περισσότερο από τα λόγια!

Ζυγός
Βασιστείτε στις ικανότητές σας και μην επηρεάζεστε από γνώμες και συμβουλές που δεν ταιριάζουν στην περίπτωσή σας. Οι άλλοι είναι και πάλι το θέμα σας, αλλά αυτή τη φορά έχετε πάρει το μάθημά σας και δεν είστε τόσο εύκολη λεία. Οι διακοπές θα έχουν ανανεωτικό χαρακτήρα αν παραμείνετε μετρημένοι και αρκεστείτε σε όσα σας προσφέρουν οι στιγμές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και θα αποδειχτεί ότι έχετε δίκαιο στα αισθηματικά σας!

Σκορπιός
Όσο και αν προσπαθήσετε να αποφύγετε, ή να κρύψετε το συναίσθημά σας, η εβδομάδα θα σας δώσει πολλές αφορμές για να το εκφράσετε ή να το υπερασπιστείτε. Τα δύσκολα σας έλκουν, καθώς έχετε μοναδικές ικανότητες να λύνετε ή να δένετε τον γόρδιο δεσμό και να ορίζετε νέες παραμέτρους. Φυσικά και θα κληθείτε να πληρώσετε κάποιο κόστος, αλλά πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύετε από τα περιττά.Ανασυγκροτήστε δυνάμεις και βάλτε όρια στο χρόνο που διαθέτετε για τους άλλους!

Τοξότης
Ο Άρης στον Λέοντα σας κάνει πολύ επικίνδυνο αντίπαλο για όποιον βρεθεί στο δρόμο σας και δεν συμφωνεί μαζί σας. Είναι η εποχή που μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, που μπορείτε να βγάλετε άκρη με τα οικονομικά σας και που μπορείτε να μιλήσετε χωρίς περιτροπές. Οι διαφωνίες στα αισθηματικά σας δηλώνουν ότι αυτήν την φορά δεν θα υπαναχωρήσετε.Αποστασιοποιηθείτε από τους πολλούς και μην αδικείτε τον εαυτό σας και τις δυνατότητές του!

Αιγόκερως
Φροντίστε να κλείσετε ορισμένα από τα μέτωπα που έχετε ανοίξει στο παρελθόν. Μείνετε μακριά από εντάσεις και από καταστάσεις που επηρεάζουν τον ψυχισμό και την υγεία σας. Όσοι είστε σε διακοπές, φροντίστε να απολαύσετε αυτό το σημαντικό διάλειμμα και μην ενοχλείστε από ότι δεν βρίσκεται πλέον κάτω από τον έλεγχό σας. Η οικονομία δυνάμεων είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε αυτήν την εβδομάδα!

Υδροχόος
Είναι η περίοδος που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλους τους τομείς. Η εβδομάδα φέρνει μια ύφεση στις δραστηριότητές σας, αλλά όσοι ασχολείστε δραστικά με την κοινή γνώμη , όσοι έχετε ανοικτά μέτωπα στην εργασία ή στα προσωπικά σας, φερθείτε έξυπνα, διπλωματικά και με κατευναστική διάθεση. Οι ισορροπίες που διαταράσσονται αυτήν την εποχή, δύσκολα επανέρχονται στην προηγούμενη, φυσιολογική τους κατάσταση.Οι έξυπνες υποχωρήσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ανέπαφες τις επιδιώξεις σας!

Ιχθύες
Η ρευστότητα που επικρατεί στις υποθέσεις σας δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει από τις επιδιώξεις σας. Η εποχή σας ζητά να αλλάξετε τακτική, αλλά όχι στόχους. Πολλά θα παιχθούν στην εργασία και πρέπει να ακολουθήσετε τις εξελίξεις χωρίς να προσπαθείτε να τις αλλάξετε. Όσοι είστε σε διακοπές, αποφύγετε τις ανεξέλεγκτες παρέες και όσους επιδιώκουν τον εύκολο εντυπωσιασμό.Είναι προτιμότερο να παραμείνετε θεατές σε θέματα που δεν γνωρίζετε και δεν σας αφορούν άμεσα!

πηγή athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κυρα λουκια πρωτα απο ολα ο λεφακης δεν ειναι προφητης…αυτα τα εχει αφησει για τον παισιο και για καθε παισιο…η επιστημη της αστρολογιας βασιζεται στην κινηση των πλανητων που εχει αποδειχθει πλεον οτι ειτε μας αρεσει ειτε οχι οι θεσεις των πλανητων μας επηρεαζουν σαν μελοι του συμπαντος που ειμαστε και εμεις…Και οι θεσεις των πλανητων εδειχναν , και οι αστρολογοι ειχαν εδω και χρονια προειδοποιησει οτι κατι κακο ερχεται για την ελλαδα,αν παρακολουθουσες αστρολογια θα τα ηξερες αυτα, οπως θα ηξερες μεχρι και τα αποτελεσματα των εκλογων στην αμερικη απο καιρο πριν….Οπως γνωριζουμε με βαση τις κινησεις των πλανητων και τον χαρτη της ελλαδος, οτι θα γινει πολεμος ελλαδας τουρκιας την επομενη δεκαετια ….οπως γνωριζουμε οτι θα γινει και πολεμος μεταξυ ελληνων και λαθρομεταστων που κουβαλησε ο τσιπρας….γιατι σε αυτους στο μελλον θα δωσουν γη και σπιτια και θα κατσικωθουν εδω και θα γενοβολανε σαν ποντικια …και θα εχουν πολλα δικαιωματα και θα υπαρξουν πολυ σοβαρα προβληματα απο αυτους …σε βαθμο που θα χυθει αιμα και μαλιστα πολυ…….θα γινει πολεμος και για αυτο το θεμα!! Αυτο οι αστρολογοι το περιμενουν γυρω στο 2037-40… θα γινουν πραγματα και θαματα…και οσον αφορα την Πολη που αυτο εχετε ολοι στο μυαλο σας ….η αστρολογια λεει οτι θα γινει κατι σαν ουδετερη ζωνη, παρα καθαρα ελληνικη…..Εχουμε να δουμε ακομα….Α!! Και την ευρωπαικη ενωση ξεχαστε την….τα λενε εδω και χρονια ολα αυτα αλλα ποιος ακουει….Και οσο για το μελλον της ελλαδος στο πολυ πολυ μελλον θα ειναι υπερδυναμη αλλα μιλαμε ολοι εμεις θα ειμαστε αστροσκονη…….δυστυχως εμεις θα ειμαστε οι γενιες που θα ζησουν τα ασχημα………..αλλα αυτη η χωρα δεν θα πεθανει ποτε….αντιθετως θα μεγαλωσει και θα μεγαλωνει αλλα ειπαμε στο πολυ πολυ μελλον…….Και η αλβανια δυστυχως για εμας εχει μελλον…και θα μεγαλωσει….τα σκοπια παλι μας ετελειωσαν…και τα εδαφη των σκοπιων τουλαχιστον τα περισσοτερα θα τα παρει η αλβανια…… Αυτα που λες ελεγε ο κωστακης και οι φιλοι του, εδω και πολλα χρονια μαζι με τις φιλες του τις κατινες ………Ο κωστακης ελεγε οτι η ευρωπαικη ενωση με βαση τον χαρτη της, εχει ημερομηνια ληξης …..ξερεις ποσες δεκαετιες πισω….πριν καν γινει και η κουτση μαρια προφητης…. Επισης η αστρολογια ελεγε οτι η βρετανια θα φυγει απο το μαγαζακι που λεγεται ευρωπαικη ενωση….ξερεις κυρα λουκια ποσα χρονια πριν τα λεμε αυτα??? Αντε γεια κυρα λουκια …….και καλον υπνο,αλλωστε σε θελουν κοιμισμενη γιατι αν καταλαβεις πως λειτουργει το συμπαν απλα την εβαψαν….Οι αρχαιοι λαοι και φυσικα και οι ελληνες που ασχολιοντουσαν με την αστρολογια και εφτιαχαν χαρτες ηταν ηλιθιοι…ενω οι σημερινοι ειστε οι εξυπνοι ε???

  2. Αυτός πληρώνεται με μετρητό ή με POS για τις υπηρεσίες του;

  3. Κάτι μας είπε ο ΄΄προφήτης΄΄……άσε ρε κωστάκη τις προβλέψεις ο κόσμος έχει ξυπνήσει,πάρε κανα τηλέφωνο τις φίλες σου τις Κατίνες.

Comments are closed.