Ο κακός χαμός στην Πάργα: Γαιοκτήμονας έπιασε τη γυναίκα του “στα πράσα” με τον Αλβανό επιστάτη του – Μόλις μπήκε στο σαλόνι…

Κοινοποίηση:
tromaktiko41733

Ανω κάτω έχει γίνει ένα ολόκληρο χωριό στην Πάργα με τα «ροζ»… καμώματα ενός Αλβανού επιστάτη, ο οποίος… ζήλεψε τον ρόλο του ηθοποιού Κώστα Σόμμερ στο σίριαλ «Η αγάπη ήρθε από μακριά» και τα έφτιαξε με τη γυναίκα του 54χρονου αφεντικού του!

 

Οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για το ερ ωτικό τρίγωνο έχουν προκαλέσει σούσουρο στην περιοχή και διαθέτουν όλα τα πιπεράτα συστατικά για να γίνουν καθημερινή σειρά με υψηλή τηλεθέαση!

Μάλιστα, δεν γίνεται να μη διακρίνει κανείς τις ομοιότητες που έχει η ιστορία με το γνωστό σίριαλ του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη, το οποίο έκανε για αρκετά μεγάλο διάστημα τα μηχανάκια της AGB να χτυπούν κόκκινο! Σύμφωνα με το σενάριο του σίριαλ, που ξεκίνησε να προβάλλεται στην τηλεόραση το 2001, η Βασιλική, μία νεαρή και όμορφη γυναίκα, την οποία υποδυόταν η ηθοποιός Λίνα Σακκά, ήταν παντρεμένη με έναν από τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες της Θεσσαλίας.

Οταν άρχισε να νιώθει παραμελημένη και απογοητευμένη από το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδί, έπεσε στην αγκαλιά του γοητευτικού Ιλία από την Αλβανία, ο οποίος εργαζόταν στα κτήματα του άντρα της! Ο παράφορος αλλά απαγορευμένος έρ ωτας ανάμεσα στον… φουσκωτό Αλβανό (που υποδυόταν ο Σόμμερ) και στην όμορφη επαρχιώτισσα πέρασε από 40 κύματα στα επόμενα επεισόδια, ώσπου στο τέλος η Βασιλική βρήκε το θάρρος να ακολουθήσει την καρδιά της και να παρατήσει τον πλούσιο σύζυγό της για τα μάτια του εpαστή της!

Η αληθινή «ροζ» ιστορία που αποκαλύφθηκε πριν από μερικές μέρες σε ένα χωριό της Πάργας φαίνεται ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη. Οπως αποκάλυψε το τοπικό σάιτ fanaripress.gr, η 40χρονη σύζυγος του γαιοκτήμονα διατηρούσε σχέση με έναν νεότερό της και παντρεμένο άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος ήταν επιστάτης στα κτήματα της οικογένειας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο γαιοκτήμονας έπιασε «καβάλα» το παράνομο ζευγάρι στο σαλόνι του σπιτιού του! Ολα άρχισαν όταν μια μέρα ο ξαν αμμένος εργάτης που απασχολούσε στα κτήματά του τηλεφώνησε στο αφεντικό του λέγοντάς του ότι δεν μπορούσε να πάει για δουλειά, επειδή είχε αρρωστήσει το παιδί του. Περίπου μισή ώρα αργότερα ο ανυποψίαστος άνδρας δέχθηκε ακόμη ένα τηλεφώνημα από έναν γείτονά του, ο οποίος του ανέφερε ότι ο 34χρονος τον έψαχνε, καθώς τον είδε να μπαίνει στο σπίτι του γαιοκτήμονα.

Ο 54χρονος, που βρισκόταν στο κτήμα, προβληματίστηκε και αποφάσισε να ανακαλύψει τι συνέβαινε. Ομως, μόλις μπήκε στο σαλόνι βρέθηκε μπροστά σε ένα θέαμα που τον συγκλόνισε, καθώς έπιασε τη γυναίκα του σε άκρως ακατάλληλες περιπτύξεις με τον εργάτη του! Ο απατημένος σύζυγος ένιωσε να ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι του και επιτέθηκε με γροθιές στον 34χρον

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: