Ο ΕΟΠΥΥ βάζει τέλος στην προπληρωμή γυαλιών από τους ασφαλισμένους…

Κοινοποίηση:
2

Τέλος στην προπληρωμή για την αγορά οπτικών ειδών και στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων βάζει ο ΕΟΠΥΥ.

Έως σήμερα, ο ασφαλισμένος κατέβαλε ο ίδιος την δαπάνη για γυαλιά και στη συνέχεια κατέθετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να του επιστραφούν τα 100 ευρώ που καλύπτει ο Οργανισμός για γυαλιά κάθε τέσσερα χρόνια. Με τη σύναψη συμβάσεων με ιδιώτες παρόχους οπτικών ειδών, η διαδικασία για τον ασφαλισμένο απλοποιείται, και εκσυγχρονίζεται η διοικητική.

Οι δικαιούχων, πλέον, δε θα προπληρώνουν για την αγορά οπτικών ειδών και παράλληλα, αποφεύγεται η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων με την εξάλειψη των φαινομένων συνωστισμού στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ για την υποβολή αιτημάτων αποζημίωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ 2.500 ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΠΤΙΚΩΝ,ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ,ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΡΧΕΤΕ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝHΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΟΠΤΙΚΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΩΡΓΟΣ

Comments are closed.