Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ μας ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! Ο δικηγόρος του Σώρρα ΚΑΤΕΘΕΣΕ αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής! – Τι έγινε Αρτέμη… Δεν έχει ρέστα από 600 δις το ΚΡΑΤΟΣ;

Κοινοποίηση:
sorras

Αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Σώρρα, κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος του…

Στο πενταμελές Εφετείο Πατρών κατέθεσε σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας, αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής για τον πελάτη του και τη σύζυγό του.

Όπως φαίνεται και στο έγγραφο που δημοσιεύει ο ιστότοπος alfeiospotamos.gr, τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και η σύζυγός του δηλώνουν για μια ακόμη φορά αθώοι για την κακουργηματική πράξη που τους χρεώνουν.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο Βασίλης Νουλεζας κατέθεσε έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα. Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, για την οποία ο δικηγόρος κ .Νουλεζας θα καταθέσει έφεση αύριο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλεζας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό».

anastoli

alfeiospotamos.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ 7 ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ.

  2. ΑΡΤΕΜΗ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΣΠΛΗΝΑΝΤΕΡΟ.ΕΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ.

    ΜΗΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΟΒΕΡ ΕΝΤ ΑΟΥΤ.

    ΑΝΤΟΥ ΤΑΛΕΡ.

  3. που τη βρηκατε αυτη τη φωτο του Σωρρα;Πανω στη χεστρα στο σφιξιμο ειναι;

Comments are closed.