ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Εμφανίζουν τον Αμβρόσιο με… ζαρτιέρες, φούστα και τακούνια (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ambrosio

Με φούστα, ζαρτιέρες και τακούνια εμφανίζεται ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κκ. Αμβρόσιος σε τοίχους της Ξάνθης, χαρακτηριζόμενος «Άγιος Αμβρόσιος ο Αδελφοκτόνος».

 

Το  γκράφιτι σχολιάζει με τον οξύ  αυτό  τρόπο  την οργή της ΛΟΑΤΚΙ (και όχι μόνο) κοινότητας για την αθώωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο, κατηγορούμενος για υποκίνηση μίσους, ύστερα από μήνυση πολιτών, καθώς σε άρθρο του προέτρεπε το ποίμνιό του να «φτύσει» τους ομοφυλόφιλους.

Ο Αμβρόσιος εμφανίστηκε αμετανόητος και επιθετικός στη δίκη του φτάνοντας στο πρωτοφανές σημείο να δηλώσει ότι «αν είχε ένα περίστροφο , θα το χρησιμοποιούσε για να ξεμπερδεύουμε μια ώρα αρχύτερα».

Ωστόσο, το δικαστήριο τελικά τον κήρυξε αθώο.

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κατηγορείτο για παράβαση 12 άρθρων της νομοθεσίας, συγκεκριμένα κατηγορήθηκε για «δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους και για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος».

Δείτε τη ΦΩΤΟ

deiteti

ΠΗΓΗ: lifo.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Του πάει όμως. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι μητροπολίτες τον παίρνουν. Μη ξεχνάτε και τη Μπέμπα Μπλανς

  2. ΓΕΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΑΓΙΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ !! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΕ ΜΑΣ ΙΕΡΑΡΧΑ!!

  3. Ειναι οι ιδιες πουστοαναρχολουγκρες που στηριζουν και κανουν παρελαση στα gaypride..Απλυτες τουρκόσπορες Πουστροσυκιες Ψοφος….

  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΘΕΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΧΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΝΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΥΦΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ.ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣΧ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑΣ?

  5. Απο αυτο να καταλαβουν οι πουστηδες ποσο τους σεβονται οι μπολσεβικοι.
    Τελικα οι αριστεροι σας σιχαινονται περισσοτερο απο οσο σας σιχαινομαστε εμεις.
    Θα ειστε οι πρωτοι που θα θυσιασουν.
    Ειστε τα αναλωσιμα υποζυγια τους.

  6. Εσεις Συριζαιοι δεν ψηφισατε νομο κατα του ρατσισμου;Τοτε γιατι διακωμοδειτε ετσι τον ορθοδοξο ιεραρχη;Και γκευ να ειναι,ειστε ρατσιστες & σας ενοχλει; Παναγιωτατε Αμβροσιε,με αυτο το σκιτσο να τους μηνυσετε για ρατσισμο, με τον δικο τους αντιρατσιστικο νομο.

    1. αρε Παπαδοπουλο που θελετε να ερθετε στον δρομο του Θεου

      1. και ο Γιωργάκης πάντως ήθελε τη Δέσποινα του, με παντόφλα και στραπόν.

  7. Ελάτε μουνόπανα του ΣΥΡΙΖΑ να πάρετε από τους Έλληνες αυτό που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους.Αυτό θέλετε πουστάρες του ΣΥΡΙΖΑ.Γαμώ την μάνα σας μουνό…α της Κουμουνδούρου.Σας γαμάω και σκουπίζομαι με την πολύχρωμη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ.

  8. Καλά είπε ρε με τους βρωμοπουστες που μπλέξαμε
    Ένα όπλο κατά προτίμηση καλασνικοφ

Comments are closed.