Ουουου, να μου χαθείς Μπαλαούρα. Πρώτο θέμα στα κανάλια η αποκάλυψη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τη σύνταξη των φτωχών που βούτηξε ο φραγκοφονιάς μπολσεβίκος Μπαλαούρας. Έρχονται και οι επιστολές, κατσαπλιά

Κοινοποίηση:
exofilo30-3

Όταν είσαι πολιτικά αφιλότιμος, λές συνεχώς ψέματα.

Βγήκε στους Ξενο-Παπαδάκηδες και κλάφτηκε ο βουλευτής Μπαλαούρας για το έκτακτο βοήθημα που βούτηξε σαν τον κλέφτη, ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Βουλής, διαστρελώνοντας την πραγματικότητα αφού από τις επιστολές που έχουμε στη διάθεση μας, φαίνεται ότι ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ και επίσης αποδέχεται το “φιλοδώρημα”. Κάτι που ξέχασε να δηλώσει στα φίλα προσκείμενα κανάλια το πρωί, όπως έκανε στο φίλο του τον Παπαδάκη που συνεχίζει-αν και γέρασε και μυαλό δεν έβαλε-να παίζει με το σύστημα.

Συγκεκριμένα: Απίστευτη προχειρότητα και έλλειψη σωστού σχεδιασμού στο σύστημα απονομής του εφάπαξ βοηθήματος που εξήγγειλε το 2016 ο Αλέξης Τσίπρας προς τους χαμηλοσυνταξιούχους, φανερώνει το γεγονός ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, έλαβε, πέραν της βουλευτικής αποζημίωσης των 6.000 ευρώ, και επιπλέον 300 ευρώ! Από την πλευρά του, ο κ. Μπαλαούρας προσπάθησε να… δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα: Υποστήριξε ότι του χορηγήθηκε το έκτακτο βοήθημα από λάθος, καθώς στο σύστημα εμφανιζόταν ως χαμηλοσυνταξιούχος των 550 ευρώ (!), παρά το γεγονός ότι λαμβάνει παχυλή βουλευτική αποζημίωση.

Σημειώνεται πως ο βουλευτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξακολουθεί να λαμβάνει επικουρικό βοήθημα από την Τράπεζα της Ελλάδος, ως πρώην υπάλληλός της, έστω περικεκομμένο βάσει νόμου, εξαιτίας της βουλευτικής του ιδιότητας.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ήδη σάλο, καθώς εγείρει απορίες ως προς το ενδεχόμενο και άλλοι, ακόμη και βουλευτές, να έχουν λάβει τη 13η σύνταξη, χωρίς καν να τη δικαιούνται!

Κατά τα λοιπά, ο κ. Μπαλαούρας επέμεινε πως θα διαθέσει το ποσό των 300 ευρώ που λανθασμένα έλαβε, χωρίζοντάς σε δύο ισόποσες δόσεις, στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΤτΕ και στο Απεργιακό Ταμείο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΤτΕ.
Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φανερώνοντας τα ψεύδη Μπαλαούρα με την υπογραφή μάλιστα του ίδιου του Στουρνάρα.

Το απόγευμα θα δημοσιεύουμε και τις επιστολές που υπογράφει ο Μπαλαούρας και λέει ότι θα πάρει το βοήθημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ , ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ , Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ !!

  2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ !!!

Comments are closed.