ΟΡΓΗ! Οι Τούρκοι μας ΕΚΛΕΨΑΝ και τη ΦΕΤΑ – Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα… (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
1

Οργή έχει προκαλέσει στους Έλληνες του εξωτερικού άλλη μια κλοπή ελληνικού προϊόντος από την Τουρκία.

Δεν έφτανε που κλέβουν και διαστρεβλώνουν την ιστορία μας, τώρα θέλουν να κλέψουν άλλο ένα προϊόν μας (ένα από τα πολλά). Αυτή τη φορά δεν δίστασαν να παράγουν «τουρκική» φέτα.

Όμως δεν φταίνε οι Τούρκοι. Εμείς και οι άθλιες κυβερνήσεις μας επιτρέψαμε να «ξηλωθεί» το ελληνικό μονοπώλιο, τώρα θα πρέπει να δώσουμε αγώνα για να το επαναφέρουμε. Αφιερωμένη λοιπόν η παραπάνω εικόνα σε όλους τους γελοίους αρμόδιους που επέτρεψαν να συμβεί αυτό…

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ας κλαψουμε την ΦΕΤΑ που εχει αμεση σχεση με το γαστροεντερικο ΜΑΣ. το μονο συστημα ΜΑΣ που εξασκουμε.

  2. Ο ΟΛΑΝΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ GOUDA .Η ΦΕΤΑ ΠΑΛΙΟΣΕ . ΤΩΡΑ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ .

  3. Οι Τούρκοι δεν μας έκλεψαν τιποτα. Εμεις χάσαμε την προθεσμία που ειχαμε για να καταθέσουμε σχεδιο για την προστασία της Φέτας. Εννοείται πως το εκαναν επιτηδες φυσικα. Το ιδιο αδρανείς ηταν και οι Ελληνες Ευρωβουλευτες για την φέτα. Ολοι στο κολπο. Οποτε τωρα ειναι ολοι ελεύθεροι να βγάζουν τυρί που να το ονομάζουν Φέτα. Εμεις φταίμε, και φυσικα δεν ειναι καθόλου τυχαίο.

  4. Εδω Στην Αμερικη ολα τα λευκα τυρια ονομαζονται Φετα εισαφομενα και ντοπια παρασκευασματα

  5. Απαξ και εισαγαγαμε γαλα και ειδοι αιγοπροβατων για παραγωγη γαλακτος μη ελληνικα απο την υπολοιπη Ευρωπη για ναχουμε περησσοτερες ποσοτητες μονοι μας βγαλαμαι τα ματακια μας για ποια ελληνικη φετα μιλαμε απο ποιας προελευσεος γαλα?????

  6. Όχι μόνο το όνομα αλλά και τον κόσμο θα πάρουν.
    Όταν παίρνεις Ελληνική φέτα και είναι ασβέστης με αλάτι που δεν τρώγεται καλά θα μας κάνουν.Μετά τη ΔΩΔΩΝΗ η οποία κρατούσε ποιότητα αλλά όταν πουλήθηκλε έγινε σαν τις άλλες χάθηκε το παιχνίδι πατριώωωωωωωωωωωτη.

  7. Οι άνθρωποι, δεν έχουν κάτι το δικό τους να προσφέρουν, ότι έχουν είναι όλα κλεμμένα ακόμα και η χώρα που ζούν, τα αρχαία σε αυτή τι χώρα μαρτυρούν σε ποιον ανήκουν.

  8. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ.
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΡΑΦΕΙ BEYAZ PEYNİR ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΥΚΟ ΤΥΡΙ,
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ FETA KÄSE ΔΗΛΑΔΗ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΑΝΤΟ ΠΑΛΙ.

    1. Είσαι βλάκας. Δεν μπορείς να κρατήσεις πατέντα σε ένα τυρί όσοι νόμοι κι αν υπάρχουν. ΤΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. Η Ελλάδα με τα ζβανάκια τα παριζάκια τα κόκκινα σαλάμια και τα αλλαντικά τί παράδοση έχει; ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΦΑΝΤΗ ξένα είναι. Είχατε κόκκινο σαλάμι για πίτσα στο χωριό σου; Γραφικοί εαυτούληδες. Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου όλων μας. Ο πολιτισμός μας είναι τυριά; Γραφικοί

  9. Nα μη τουες κλεβαμιε το νκαφε να μη μαες την παιρνανιε. Τωρα να μαθουμε να μοιραζομαστιε τα πραματα και να ειμαστιε καλοι γειτονοι ή ερχετσαι η σειρα του λαδιου και τωεν πετρελαιων.

Comments are closed.