ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – Γκέτο λαθρομεταναστών τα προάστια της Αθήνας – Άχρηστοι Συριζαίοι, δήμαρχοι και ο “φωστήρας” Τόσκας να διαβάσουν το ρεπορτάζ των αναγνωστών μας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κοινοποίηση:
12

Η επανεμφάνιση Τόσκα στα ΜΜΕ με συνεντεύξεις, δηλώσεις κτλ φαίνεται ότι έχει το σκοπό της.

Βαρύγδουπες δηλώσεις περί Κάλαχαν αλλά και πολλά υποσχόμενων σχεδίων της ΕΛ.ΑΣ για να “καθαρίσει” το κέντρο από τα αλλοδαπά κακοποιά στοιχεία που έχουν “καταβάλλει” τη χώρα.

Οι αναγνώστες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν τρώνε κουτόχορτο και γίνονται οι ίδιοι ρεπόρτερς.

Φίλος μας έστειλε αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την πλατεία Νέας Σμύρνης που για δεκαετίες αποτελούσε τόπο συνάντησης και ψυχαγωγίας για νέους και οικογένειες. Η εικόνα αποκαρδιωτική. Όπως μας λέει ο ίδιος, σήμερα βγαίνοντας με την γυναίκα και τα παιδιά του για καφέ στην πλατεία αυτό που αντίκρισε, τον άφησε άφωνο.

Όλος σχεδόν ο πεζόδρομος της πλατείας, από την μία πλευρά της, ήταν γεμάτη, από πάσης φύσεως αλλοδαπούς (Πακιστάν, Μπαγκλαντές,Αφρική), και πουλούσαν ότι τραβάει η ψυχή σου τσάντες, παπούτσια, θήκες κινητών, κοσμήματα, καθώς και άλλα παρά πολλά είδη. “Φαίνεται ο κ. Τόσκας καθάρισε μόνο το κέντρο της Αθήνας και μετέφερε όλο αυτό το πανηγύρι στις γύρω περιοχές”, καταλήγει ο αναγνώστης μας που κάνει την καταγγελία.

Την ίδια -ίσως και μεγαλύτερη- ευθύνη φέρνει και ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης που αφήνει το πιο γνωστό σημείο της πόλης του να είναι έρμαιο του παρεμπορίου και του κάθε λογής αχρείου μουσουλμάνου που είναι έτοιμος για όλα. Άραγε, αν αύριο γίνει κάποια επίθεση σε κάτοικο από κάποιον λάθρο  μαχαιροβγάλτη, θα βγει από το λαγούμι του; Στα ευχολόγια όλοι καλοί είμαστε.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του αναγνώστη μας. Τις δημοσιεύουμε για να αποδείξουμε για ακόμη μία φορά πόσο επικίνδυνοι για τη χώρα κι το Έθνος είναι οι μπολσεβίκοι που έχουν στρογγυλοκαθήσει στο Μαξίμου και κατάντησαν τη χώρα αποθήκη λαθροεποίκων. Τις δημοσιεύουμε μπας και ο δήμαρχος αποφασίσει να αναλάβει δράση από το να παίρνει τα λεφτάκια του καθισμένος στη μεγάλη καρέκλα. Τις δημοσιεύουμε για να βάλουμε το λιθαράκι μας στον ξεσηκωμό που οφείλει η ιστορία αυτού του λαού να προκληθεί και να πετάξει έξω κάθε ελεεινό ανθέλληνα βάζει σε κίνδυνο τις ζωές μας και των οικογενειών μας.

Ιδού:

12 13 14

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. To σχέδιο της ισλαμοποίησης προχωρά…Τα μουσλίμια θα γίνουν πλειοψηφία σε λίγα χρόνια. ΟΙ Ελληνες είναι στην κοσμάρα τους, τα νέα παιδιά τα έχουνε καλομαθημένα από τα σπίτια τους και δεν θέλουν ευθύνες, όλα γιά την παρτάρα τους, δε γουστάρουν να μοιράζονται & να προσφέρουν. Aκόμα και λεφτά νάχουν ή σίγουρες δουλειές ΔΥ, δε θέλουνε δεσμεύσεις. Μόνο Tatoo, μούσια, και μοντέρνα κουρέματα. Βόλτες, καφέδες, τεμπελιό. Τα μουσλίμια πολλαπλασιάζονται σαν τρελά και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο…

  2. Πρέπει να δούμε φωτογραφίες από την Ν. Σμύρνη? Μια βόλτα στην Πατησίων απέναντι από τον ΟΤΕ βλέπουμε τα ίδια και χειρότερα, αυτοί έχουν και το πανεπιστήμιο σαν “άσυλο” και τους βοηθάνε και οι αναρχοπίθηκοι. Ένας βούρδουλας χρειάζεται και όποιον πάρει ο χάρος. Έφυγαν από τις πατρίδες τους σαν λιποτάκτες και ήρθαν εδώ γνωρίζοντας τους μαλακισμένους νόμους μας. Τον Έλληνα κουλουρά ΜΟΝΟ ξέρουν να κινάγανε.

  3. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Γ,Τ,Π, ΕΝΑΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ
    (ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ & ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΟΜΙΑ & ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΝΗ)

  4. Ηταν φασιστες και ρατσιστες αυτοι που εδιωχναν τα παρασιτα και τα εμπορευματα τους με τις κλωτσιες…
    … φατε πολυπολιτισμο στην μαπα τωρα… αφου ετσι σας αρεσει …

  5. αυτο ειναι το λιγοτερο ……………. οταν αυτοι αρχισουν τιε σφαγες τι θα γινει ???

    1. Χοντρε εσενα σε εχουνε για πατσα να ετοιμαζεσαι με λοδοριγανη αυτο θα γινει…

      1. σκορπιανε εσενα σε εχουνε για πατσα εσυ να ετοιμαζεσαι με λοδοριγανη αυτο θα γινει…

  6. Δηλαδή αυτοί που αγοράζουν από δαύτους,δεν έχουν καμιά ευθύνη για την εξάπλωση του παρεμπορίου;

  7. ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΗ; ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;

    ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ!

    1. Το 6ον διαμερισμα Αθηνας,εδωσε στον Κασιδιαρη 20%.Ουτε 5% δεν πηρε ο λαθρολαγνος Καμινης.Ποιος τον εβγαλε δημαρχο αυτον; Επιτελους κατι πρεπει να κανουμε.Θα μας φανε μαζι με τους λαθρο.Γιατι καθομαστε ακομη;

  8. ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΣΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΑ ΣΤΑΙΛΝΟΥΝΕ ΜΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΠΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΑΙΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ………….ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΠΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…..ΣΤΙΝ ΟΔΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΝΑ ΠΑΤΕ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ……..ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Comments are closed.