Οργή και αγανάκτηση! Ιερόσυλος άδειασε το παγκάρι σε ναό νοσοκομείου

Κοινοποίηση:
ieros

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε η βεβήλωση του παρεκκλησιού που βρίσκεται στον χώρο του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, από έναν άγνωστο ο οποίος δεν δίστασε να παραβιάσει το παγκάρι και να αρπάξει τα χρήματα που είχαν αφήσει οι πιστοί οι οποίοι προσεύχονταν να γίνουν καλά οι δικοί τους.

Ο ιερόσυλος πρέπει να χτύπησε κατά την διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου, όταν δεν υπήρχε κόσμος στο προσκυνητάρι κι έτσι έδρασε ανενόχλητος. Η διάρρηξη αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, αλλά το ποσό που έκλεψε ο δράστης δεν έχει υπολογιστεί. Άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν αποτυπώματα και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη.

*** Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Πάτρα, για να εντοπιστούν οι άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού που ρήμαξαν τον υποσταθμό τροφοδοσίας της Δ.Ε.Η. στην Βιομηχανική Περιοχή της πόλης και άρπαξαν χάλκινες λάμες μήκους 100 μέτρων και αξίας 2.000 ευρώ. Η κλοπή έγινε στο διάστημα από το μεσημέρι της Παρασκευής ως τα ξημερώματα του Σαββάτου και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κυνηγοι χαλκου…. ετσι τους λενε τωρα τους γυφτους ;

Comments are closed.