Ομολογία-σοκ της 22χρονης στη Ν.Σμύρνη για το βρέφος: «Έκοψα τον ομφάλιο….»

Κοινοποίηση:
Vrefos-n.smyrni-1-696x391

Ομολόγησε ότι πέταξε το λίγων λεπτών μωρό της στην ακάλυπτο, η 22χρονη μητέρα στη Νέα Σμύρνη.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να λύσουν χθες το μυστήριο με το μωρό που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων.

Η μητέρα του παιδιού είναι ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία βρέθηκε το νεκρό μωρό.

Φοιτήτρια, 22 ετών, μένει μαζί με τη μητέρα της και κατάφερε να περάσει απαρατήρητη παρά την εγκυμοσύνη της, λόγω των περιττών κιλών που είχε. Μάλιστα η 22χρονη φοιτήτρια σε ΙΕΚ της Καλαμάτας, η οποία φέρεται να μετακινήθηκε στην Αθήνα λίγο καιρό πριν γεννήσει, κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της τόσο από την μητέρα της όσο και από τον πατέρα του παιδιού.

Η ίδια είπε πως προσπαθούσε να συμπεριφέρεται φυσιολογικά έτσι ώστε κανένας να μην καταλάβει το παραμικρό και να μην κινεί υποψίες.

Η 22χρονη προσήθχη χθες και αφού έγινε και η εξέταση DNA και ταυτοποιήθηκε, ομολόγησε τις πράξεις της.

Η νεαρή γέννησε μόνη της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου, μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματος που μένει με την μητέρα της. Στη συνέχεια έκοψε τον ομφάλιο λώρο του μωρού με ψαλίδι και στη συνέχει το τύλιξε σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξε από το μπαλκόνι στον ακάλυπτο.

«(…) Γέννησα στη μπανιέρα του σπιτιού μου, μόνη μου και έκοψα τον ομφάλιο λώρο με ένα ψαλίδι. Το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή ήταν να μην βρει η μητέρα μου το μωρό στο σπίτι. Έπρεπε να κρύψω ότι γέννησα, όπως της είχα κρύψει και την εγκυμοσύνη, έπρεπε να εξαφανίσω το μωρό. Άνοιξα το παράθυρο και το πέταξα έξω …», είπε.

«(…) Είχα μείνει έγκυος από έναν συμφοιτητή μου στη Καλαμάτα. Όταν του είπα ότι περίμενα παιδί εκείνος εξαφανίστηκε. Έμεινα μόνη μου. Και έγκυος και μόνη.

Δεν είπα τίποτα σε κανέναν από την οικογένειά μου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν χωρίσει και εγώ διέμενα στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα μου. Φρόντισα να φοράω μακριές μπλούζες και γενικά φαρδιά ρούχα ώστε να μην καταλάβει κανένας το παραμικρό. Προσπαθούσα να μην αλλάξω τίποτα από τη συμπεριφορά μου για να μην υποπτευθεί κανένας το παραμικρό. Είχα καταφέρει να το κρύψω από όλους. Και φυσικά, προπαντός από τη μητέρα μου. Την ημέρα εκείνη, θυμάμαι ότι με έπιασαν οι πόνοι δυνατά. Μπήκα στο μπάνιο και όταν γέννησα με έπιασε πανικός να εξαφανίσω το μωρό να μην το βρει η μητέρα μου. Και αυτό έκανα. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο.

Όλες αυτές τις ημέρες έβλεπα τι γινόταν αλλά ήλπιζα ότι δεν θα με έβρισκε η αστυνομία, ότι δεν θα έφταναν ποτέ σε μένα», είπε στην Αστυνομία.

Το ερώτημα, στο οποίο οι αστυνομικοί ακόμα δεν έχουν δώσει απάντηση είναι εάν το μωρό έκλαιγε και εάν έκλαιγε, γιατί κανείς δεν έδωσε σημασία.

Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της, θα της ασκηθεί δίωξη και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ !!!!!!! ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ?? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΧΑΦΤΕ ΜΥΓΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ?????ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΧΙ ΟΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΕΣΤΗΚΑΝ

  2. Σίγουρα αυτό που έγινε είναι αδιανόητο.
    Πως η μάνα της δεν είχε καταλάβει κάτι;
    Όταν γέννησε δεν ούρλιαζε; τόσο εύκολα γεννούν οι γυναίκες;
    Και το σημαντικότερο, πως ένα κορίτσι το 2018, δεν είχε το θάρρος, την δυνατότητα, να επικοινωνήσει με την μαμά της ! Γονείς και παιδιά πρέπει να επικοινωνούν και συζητούν από νωρίς. Το κορίτσι δεν είχε την δύναμη να επικοινωνήσει το λάθος της και η μάνα της να την καταλάβει.
    Για μένα τεράστια ευθύνη φέρει η μάνα του κοριτσιού, που δεν την έμαθε να προφυλάσσει, να αγαπάει τον εαυτό της και να έχει αυτοεκτίμηση.
    Να πάρει το κορίτσι από το χέρι και να δώσει μαζί του μια λυση έγκαιρα.

  3. Η καλλιτερη κοπελα εχει κ μια παρτουζα στο ενεργητικο της,
    Ο φεμινισμος της εκανε απανθρωπες κ χρειαζονται ολες αυτες να τις αναλαβει το ΙΣΛΑΜ, ωστε να γεννουν κ να βυζαινουν τα παιδια τους γιατι η Σαρια εχει κ κανονες
    Ο Χριστος εχει κανονες,αλλα αυτες εκμεταλλευομενες την ελευθερη βουληση που εδωσε ο Χριστος κτηνοποιηθηκαν.
    Τετοιες πρεπει να αναλαμβανονται απο το ΙΣΛΑΜ ,ως τιμωρια τους
    Μπορουμε να εφαρμωσουμε κ τον Μωσαικο νομο ,οποτε τον ιδιο θανατο απο το ιδιο μερος να εχει κ η βρεφοκτονος.

  4. Έχετε καταλάβει πως θα αθωωθεί όπως όλες οι άλλες που έκαναν το ίδιο πριν από αυτή;;; ¨Ήδη τα τσοντοκάναλα τη βγάλανε αθώα και ευαίσθητη ψυχούλα. Το ότι αμέσως μόλις δολοφόνησε το μωρό έστελνε selfies στους φίλους της για να καμαρώσει που αδυνάτισε δεν τους νοιάζει. Ούτε μια μέρα δεν θα μπει φυλακή, να το θυμάστε και στη συνέχεια θα ακούσετε πολλά τέτοια ακόμη.

  5. ελπίζω τουλάχιστον αυτή η περίπτωση να τιμωρηθεί ..

  6. το διαβασα και ειναι σαν να μου εριξαν κλωτσιά στο στηθος. ενα ανυπεράσπιστο παιδι που αφου βγει απο την κοιλιά της μανας πρεπει να το βαλουν πανω της για να δεθεί μαζι της αυτο το μπαζο το πεταξε κατω. να σαπισει στν φυλακή και η οικογενεια της που δεν την εμαθε την αξια της ζωής να φαει ενα μεγαλο πρόστιμο.

    1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΘΟΣ
      ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΙΣ

  7. μάλλον διατήρησε την εγκυμοσύνη για να εκβιάσει τον γκόμενο της και οταν κατάλαβε οτι αυτός δεν πτοήτε ηταν αργα για έκτρωση και έτσι το πέταξε. Αλλά και η μετέπειτα αντίδραση της δείχνει χαμηλή νοητική και συναισθηματική νοημοσύνη.

  8. Για τετοιες γυναικες και ανδρες δολοφονους , πρεπει να ισχυει η ποινη της υποχρεωτικης στειρωσης. Αλλα μετα θα μας πουνε και ναζι φασιστες και σαχλαμαρες….

  9. Στην κατοχη οι γυναικες δεν πεταγαν τα παιδια τους , ΟΜΩΣ στις επαρχιες , οταν εβρεχε και κατεβαιναν τα νερα απο τα βουνα , και φουσκωναν τα ποταμια……γεμιζαν φουσκωμενα νεογεννητα με τον ομφαλιο λωρο ,
    Αυτα ηταν τα μωρα που πεταγαν οι αριστερες αντραρτο -συντροφισσες που ηταν στα βουνα.
    Μαρτυριες των κατοικων της κεντρικης Μακεδονιας.
    Αυτα τα ηθη ειναι αριστερα ηθη.

  10. Το σπλαχνο σου ρε κτηνος; Δεν υπαρχουν δικαιολογιες γι αυτη την πραξη! Προσωπικα πιστευω δεν της αξιζει δικη υπερασπιση κτλ ουτε ισοβια ουτε καν θανατικη ποινη αν υπηρχε στην χωρα μας. Πρεπει μεχρι να πεθανει να καθαριζει ακαλυπτους πολυκατοικιων δινοντας της ενα ποτηρι νερο κ μια φετα ψωμι καθε μερα κ απο τα μπαλκονια να την φτυνουν κ να αραδιαζουν σκουπιδια στο κλουβιο αρρωστημενο κεφαλι της

  11. στην κατοχή οι γυναίκες πως γεννούσαν παιδιά και δεν τα πέταγαν ; πολυ καλομαθημένη είναι η σημερινή γενιά,σου λεει η φοιτητρία θα χάσω τα παρτυ με τους συμφοιτητες και τις διακοπες και θα επωμιστώ την ευθύνη ενος παιδιου; και τωρα θα μαζευτούν οι ψυχολόγες και θα πουν δεν εφταιγε η μανα , η μανα ποτε δεν φταιει η κακομοιρα ..επιλόχειος κατάθλιψη , οι γιαγιάδες μας γιατι δεν ειχανε επιλόχειο καταθλιψη;

  12. Μέσα ισόβια η καριόλα να ψοφήσει! πως πετάς κυρά μου ένα νεογέννητο πλάσμα το οποίο βγήκε και απο μέσα σου;;;; τι σκατά έχετε στην ψυχή σας ρε;;;; και αυτήν και τον άλλο τον μαλάκα μέσα και τους 2 και στείρωση!!!! Άντε με τα εκτρώματα της κοινωνίας!!!!

  13. ποιός να μιλήσει ?ποιός να ακούσει? οι αλβανοί οι πακιατανοί οι αφγανοί οι μολδαβοί οι μπαγκλαντες ?ποιός ???αυτά συμβαίνουν στις γειτονιές της φτωχής πια ΑΘήνας…..έκλεισες την πόρτα σου ….άντε γειά καλό ψόφο..

Comments are closed.