ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ κατάλαβε γιατί το έκανε! Στον εισαγγελέα ο «πιστολέρο» του Εφετείου! “Ο Θεός έχει άλλη γνώμη”

Κοινοποίηση:
ImageHandler (2)

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου o θείος του Μάριου Παπαγεωργίου,

που χθες το πρωί έβγαλε ένα περίστροφο την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πυροβόλησε τέσσερις φορές σκορπίζοντας τον πανικό και τον τρόμο στους εργαζόμενους των μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά και στους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον προαύλιο χώρο του Εφετείου στην οδό Λουκάρεως.


Λίγο μετά τις δέκα σήμερα το πρωί ο συγγενής του αδικοχαμένου παλικαριού, όπου το θρίλερ της απαγωγής και της δολοφονίας του το καλοκάιρι το 2012 είχε συνταράξει το πανελλήνιο, πέρασε τις εισόδους των γραφείων εισαγγελέως και ανακριτή προκειμένου να λογοδοτήσει για την πρωτοφανή του ενέργεια. Ο άνδρας που χθες μετά τη νέα αναβολή που πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης για το Μάρτιο του 2018 κινήθηκε προς του δημοσιογράφους όπου εκείνη την ώρα συνομιλούσαν με τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου και ζήτησε να κάνει δηλώσεις on camera. ” Δεν μπορούμε να βρούμε το πτώμα του παιδιού γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια. Τα λαμόγια είναι παντού και γύρω μας.

Ο Θεός όμως έχει άλλη γνώμη”, είπε ο θείος του αδικοχαμένου νέου και ξαφνικά έβγαλε από την δεξιά τσέπη του ένα περίστροφο και πυροβόλησε τέσσερις φορές, αφήνοντας εμβρόντητους όλους τους παρεβρισκόμενους. Μάλιστα ο δράστης πάτησε τη σκανδάλη του όπλου επιπλέον δύο φορές, ωστόσο αυτό δεν εκπυρσοκρότησε καθώς στη θαλάμη του δεν υπήρχαν άλλες σφαίρες. Η μητέρα του 25χρονου που ακόμα ψάχνει να βρει τη σορό του παιδιού της, αφού οι δράστες δεν έχουν αποκαλύψει που έκρυψαν το άψυχο σώμα του νεαρού, τη στιγμή του περιστατικού κάθονταν ακριβώς δίπλα στο ξαδερφό της. Οταν αυτός σταμάτησε να πυροβολεί, έσφιξε στην αγκάλια τη μαυροφορεμένη μάνα η οποία ξέσπασε σε κλάματα ρωτώντας τον ταυτόχρονα γιατί το έκανε αυτό. Ο θείος του Μάριου Παπαγεωργίου δεν το έβαλε στα πόδια. Σαν να μην συνέβη τίποτα με αργά βήματα και με τη συνοδεία ενός άνδρα κατέβηκε τα σκαλιά του Εφετείου και κινήθηκε προς την οδό Λουκάρεως. Οι ένστολοι αστυνομικοί που εκείνη την ώρα εκτελούσαν υπηρεσία δεν αντέδρασαν και λίγο έλειψε ο δράστης να φύγει από το δικαστικό μέγαρο ανενόχλητος.

Τελικά την τιμή της αστυνομίας έσωσαν δύο αστυνομικοί που έτυχε να βρίσκονται στο Εφετείο, καθώς όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο να καταθέσουν ως μάρτυρες σε άλλη υπόθεση και βρίσκονταν εξ αυτού του λόγου εκτός υπηρεσίας. Οι δύο εκτός υπηρεσίας αστυνομικοί -που φορούσαν βεβαίως πολιτικά ρούχα- έτρεξαν γρήγορα και ακινητοποίησαν τον θείο του Μάριου Παπαγεωργίου ενώ εκείνος είχε απομακρυνθεί περίπου εκατό μέτρα από το σημείο των πυροβολισμών.

Δηλώσεις της ξαδέρφης του “πιστολέρο”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ! ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ! ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: