ΟΛΑ στο ΦΩΣ! Έτσι έκανε το διάσημο κόλπο εξαφάνισης ο μάγος Κόπερφιλντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
690_58b745f3-d3e4-4858-96b1-82f53d6136c9

Στο «φως» το κόλπο εξαφάνισης του διάσημου μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ κατά την εκδίκαση αγωγής Βρετανού που ισχυρίζεται ότι τραυματίσθηκε συμμετέχοντας σε σόου στο Λας Βέγκας.

Ο φίλος και ο εκτελεστικός παραγωγός του μάγου, Κρις Κένερ, αποκάλυψε στους δικαστές το μυστήριο πίσω από μια ψευδαίσθηση του Κόπερφιλντ η οποία περιλαμβάνει την εξαφάνιση περίπου δώδεκα θεατών από τη σκηνή.

Εργαζόμενοι στη σκηνή που κρατούν φακούς, οδηγούν τρέχοντας τους επιλεγμένους συμμετέχοντες πίσω από σκοτεινές κουρτίνες, κάτω από στενές, μυστικές διαβάσεις σε εσωτερικούς χώρους και μέσα σε μια κουζίνα του MGM Grand, ώστε εγκαίρως να φτάσουν στο πίσω μέρος του θεάτρου για την “επανεμφάνισή τους” .

Ο 58χρονος Γκάβιν Κοξ ισχυρίζεται πως πριν από πέντε χρόνια, συμμετέχοντας στο κόλπο ως επιλεγμένος θεατής,  τραυματίστηκε από πτώση και πως πλήρωσε 400.000 δολάρια σε ιατρική περίθαλψη.

Οι δικηγόροι του Κόπερφιλντ προσπάθησαν να κάνουν δίκη κεκλεισμένων των θυρών για να μην αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για τα κόλπα του σόου, αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: