Οι Τούρκοι «μαζεύτηκαν» από την δυναμική αντίδραση των Λιμενικών!

Κοινοποίηση:
ONdNIVf

Πολλά ακούστηκαν και πολλά ειπώθηκα αλλά βλέποντας και τα άρθρα επωνύμων δημοσιογράφων που είναι ή θέλουν να είναι περίπου και ως σύμβουλοι της Κυβέρνησης καλά θα κάνουν να μην μπαίνουν σε χωράφια που δεν τα γνωρίζουν !

Η δυναμική αντίδραση των Λιμενικών που έδρασαν όπως ακριβώς προβλέπουν οι διεθνείς κανόνες και το δίκαιο της θάλασας έδειξε στους Τούρκους οτι δεν είμαστε δεδομένοι και αυτό καλό θα ήταν να το βάλουμε καλά στο τσερβέλο μας !ONdNIVf

Επίσης τα Τούρκικα πληρώματα που δρουν  στην περιοχή όπου λαθρεμπόριο ,όπλων ,ναρκωτικών και διακινηση λαθρομεταναστών με την ανοχή της Κυβέρνησης και των Τοπικών Μπέηδων ,θα πάρουν το μύνημα οτι οι Ρωμιοί δεν αστειεύονται !!!

Όσο για τη  Πολεμική Κρίση που τα Ελληνικά ΜΜΕ ανακάλυψαν απο μια ανάρτηση των Τούρκικων ΜΜΕ που ελέγχονται απο το  «δημοκρατικό Καθαστώς του Σουλτάνου» …Οτι τρία πολεμικά των Τούρκων έφτασαν στην περιοχή…»Μπούρδες «

Τα μόνα σκάφη που έπλευσαν προς το φορτηγό πλοίο  και όχι  βέβαια στο σημείο του συμβάντος , ήταν δύο περιπολικά της Τούρκικης Ακτοφυλακής και αργότερα μια Τορπιλάκατος στα Όρια που ήρθε προς ενίσχυση των Λιμενικών Σκαφών !

Η Αντίδραση της Τουρκίας σταμάτησε εκεί …Το πόσα σκάφη είχε το Πολεμικό Ναυτικό μας σε ετοιμότητα  εκείνο το βράδυ δεν θέλετε να το ξέρετε!

Οι Τούρκοι είνα  (σιγουράνζες ) και οφείλουμε να πουμε ενα μεγάλο  μπράβο στα παιδιά του Λιμενικού που εφάρμοσαν αυτά που προβλέπονται !!

 

veteranos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν έχω λόγο να διαψεύσω το άρθρο ή να αντιτεθω στην άποψη σου..Θέλω να δω την αντίδραση των ηγετών του Λιμενικού όχι των αντρών που επιχειρούν ,,τι εντολές θα δώσουν όταν τουρκικά σκάφη ακτοφυλακής θα συνοδεύουν εντός χωρικών υδάτων Μ/V η ΤΑΝΚΕΡ η ότι άλλο πλεούμενο τουρκικό στην περιοχή…σε περίπτωση που απαιτηθεί η νηοψια η εντολή για αγκυροβόλιο ,,για έλεγχο…

    1. σωθηκες!!! εγω αμφιβαλλω για ολο αυτο το θεατρο! ετσι το λεω! ΘΕΑΤΡΟ! τοσα χρονια δεν εχουμε πατησει ποτε τη σκανδαλη καλως η κακως! γιατι τωρα?????? και αν οντως εγινε αυτό ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ? παντως οχι ΕΛΛΗΝΑΣ! αν ηταν ηταν ελληνας εντολοδόχος…………………………………………………..

Comments are closed.