Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις από γνωστή ηθοποιό και πρώην μέλος της Σαϊεντολογίας για τον Tom Cruise!

Κοινοποίηση:
λεα ριμινι

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε η γνωστή ηθοποιός και πρώην μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, Leah Remini για τον Tom Cruise, ο οποίος εξακολουθεί να ασπάζεται την αμφιλεγόμενη θρησκεία.

Σε πρόσφατη ερώτηση από φαν της σε τσατ που διοργάνωσε στο reddit, η 47χρονη δήλωσε για τον Cruise ότι, «Έχει την δημόσια εικόνα ενός ανθρώπου που σας κοιτάζει στα μάτια, σας σφίγγει το χέρι, σας παίρνει στην αγκαλιά του και σας προσέχει. Αλλά υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο πίσω αυτή τη μάσκα το οποίο δρά εντελώς διαφορετικά».

Leah Remini
Leah Remini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι, «Οι άνθρωποι που δουλεύουν για τον Tom Cruise ή βρίσκονται στον κύκλο του θα σας πουν ότι είναι διαβολικός».

Ακρότητες, κρίσεις τρέλας και βίαιη συμπεριφορά είναι μερικά από τα όσα «χρεώνει» στον Tom Cruise. Βέβαια, μετά τις αποκαλύψεις, η Remini βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών σαϊεντολόγων, οι οποίοι της κάνουν επίθεση στα social media.

ρεμίνι λία
Leah Remini

Σημειώνεται ότι επί 30 χρόνια η Χολιγουντιανή ηθοποιός υπήρξε μέλος της αίρεσης, ενώ το 2013 κατάφερε να αποχωρήσει. Σε βιβλία που έχει γράψει η ίδια, διηγείται τα όσα έζησε και καταγγέλλει τις μεθόδους της Εκκλησίας. Επιπλέον, με ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σύντομα σκοπεύει να φέρει στο φως της δημοσιότητας ιστορίες που σοκάρουν από άλλα πρώην μέλη της αίρεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: