Οι Πόντιοι αποδεκατίζουν τα μεμέτια – Αντάρτικο στον Ελληνικό Πόντο παραδέχτηκαν οι Τούρκοι [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
720_173267afe38aa6f9f01432991cfa220b

Για πρώτη φορά η τουρκική τηλεόραση παραδέχτηκε την ύπαρξη αντάρτικου στον Ελληνικό Πόντο και μετέδωσε πλάνα από την περιοχή με δράση των Bordo Bereli.

 

Το PKK επεκτείνει την δράση του και στον Πόντο καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Milliyet, η στρατοχωροφυλακή ξεκίνησε επιχειρήσεις για την εξουδετέρωση θυλάκων του κουρδικού αντάρτικου που έχει φτάσει στα περίχωρα της Κερασούντας. Mαζί τους υπάρχουν και ένοπλοι που φέρουν χριστιανικο Σταυρό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα υπάρχει μέχρι και επικήρυξη για την εξουδετέρωση της ομάδας των Κούρδων μαχητών που δραστηριοποιούνται στη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Ακόμα βέβαια δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των ομάδων που δρουν στην περιοχή. Από τις έρευνες έχουν εντοπιστεί πολλά κρησφύγετα με αποτέλεσμα οι αντάρτες να έχουν δυσκολίες στον ανεφοδιασμό τους σε τρόφιμα.
Οι επιχειρήσεις των Αρχών ασφαλείας της Τουρκίας έχουν επεκταθεί μέχρι την ευρύτερη περιοχή της Τραπεζούντας, στην οποία μάλιστα η Άγκυρα έχει εμπλέξει τις ειδικές δυνάμεις της στρατοχωροφυλακής, προκειμένου να εξουδετερωθούν δύο ομάδες των 4-5 ατόμων που θεωρείται πως δρουν στην περιοχή εξ ονόματος του PKK.

Για όσους μπορούν να κατανοήσουν η αποστολή των καλύτερα εκπαιδευμένων τουρκικών ειδικών δυνάμεων στα βουνά της Τραπεζούντας, ερμηνεύεται με στρατιωτικούς όρους και ως κίνηση απελπισίας για την σύλληψη πάρα πολύ καλά εκπαιδευμένων «ανταρτών» όπως και να τους βαφτίζουν οι νέο-οθωμανοί.

ΗΠΑ και Κούρδοι περικυκλώνουν την Τουρκία απ όλες τις πλευρές καθώς δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί σε Πόντο-Μικρά Ασία και ΝΑ Τουρκία.

Οι Κούρδοι εισέρχονται εντός τουρκικού κράτους με σχέδιο να πνίξουν στο αίμα ολόκληρη τη Τουρκία, ένα σχέδιο εξέγερσης και άνοιγμα πολλαπλών πολεμικών μετώπων που θα παραλύσει κυριολεκτικά το τουρκικό κράτος.

Εχει οργανώσει ήδη σε δεκατέσσερις επαρχίες ολόκληρα κρυφά οπλοστάσια με 80.000 όπλα τα κρησφύγετα των οποίων ερευνά η τουρκική Στρατοχωροφυλακή.

Οι περιοχές αυτές είναι Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Άδανα, Ντενιζλί, Εσκήσεχίρ, Μούγλα, Ικόνιο, Σανλιούρφα, Αττάλεια, Μαγνησία και Μερσίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σενεγγαλεζοι ποντιοι , κονγκολεζοι ποντιοι , μεχρι και κινεζοι ποντιοι, ολα τα ποντιακα σκουπιδια εδω τα μαζεψαμε… ακου Ελληνικος ποντος… σας μοιαζουν για Ελληνες οι μουλοι των αραπαδων;

    1. έλα ντε… εδω βαφτίζουν Έλληνες τους αφρικανούς αραπάδες και τους μογκολοπακιστανούς.

Comments are closed.