Οι οδηγίες δόθηκαν: ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πειράζει τους μετανάστες!

Κοινοποίηση:
b16606baeb514cb0eddc7d890327d1be_L

Απαγορεύεται η αστυνομία με έμφαση τους…μετανάστες και τους Ρομά; 

Τις δημοκρατικές και τις κοινές αξιακές αρχές δικαίου, κάλεσε την Ελληνική Αστυνομία να υπερασπίζεται όταν προσεγγίζει το ρατσιστικό έγκλημα, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, στην εκδήλωση της ΕΛΑΣ για την 20η Οκτωβρίου, «Ημέρα της Αστυνομίας», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Η βία κατά των μεταναστών, ο ανελέητος ξυλοδαρμός ανυπεράσπιστων ανθρώπων επειδή είναι αλλοδαποί, Ρομά ή απλώς διαφορετικοί, δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή από τα αστυνομικά όργανα», τόνισε ο υπουργός. Υπογράμμισε ότι ο στόχος της Προστασίας του Πολίτη, ξεκινά από τη ζωή του και την περιουσία του και φτάνει στα δικαιώματά του και ότι πρόκειται για στόχο που δεν μπορεί να κατατμηθεί.

Ο υπουργός σημείωσε, ότι παρά το σύνθετο πλαίσιο στο οποίο δρα η Αστυνομία, δεν μπορεί παρά να προσπαθεί «να ευθυγραμμίζεται με το γενικότερο επίπεδο της πολιτικής και κοινωνικής συνείδησης, πάντοτε εντός των ορίων των δημοκρατικών αρχών».

Αναμφισβήτητα, πρόσθεσε, όσο μεγαλύτερη είναι η απόκλιση της δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας από την επικρατούσα κοινωνική αντίληψη, τόσο πιο αδύναμος είναι ο δεσμός της με την κοινωνία. Γεγονός το οποίο αποτελεί και πρόβλημα για την ίδια, καθώς γίνεται «αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης».

Οι απλοί Έλληνες πολίτες -ιδιαίτερα όσοι αντιδρούν- ωστόσο θα βρίσκονται πάντα στο περιθώριο, δίχως καμία πραγματική προστασία από το κράτος.

Τα παραδείγματα καθημερινά πολλά, η πικρή αλήθεια ωστόσο μόνο μία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μαθηματα συμπεριφωρας στην ελλας ρε αι φακ γιου σε απλα ελληνικα σκουρλετης και σκατα τα σκατα θα τους βγαλουμε και θα τους βαλουμε να τα φανε οι αγαπημενοι σας λαθρο..

  2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ?ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ?ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ!!!! ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ

Comments are closed.