Οι Κερκυραίοι είχαν την πατριωτική υποχρέωση να τον πετάξουν με τις κλωτσιές από τις εκκλησιές τους. Αντ’ αυτού τον άφησαν να χαχανάει σαν τον βλάκα. Ραγιάδες ούλοι ρε…

Κοινοποίηση:
lampada-atheos1

Μόνον δυο αράδες θα γράψουμε για το κατάντημα του Έλληνα πατριώτη πολίτη.

Βλέπει έναν πολιτικό αλητάκο που ισοπέδωσε τη χώρα, να πατάει στο νησί τους, την παραδοσιακή τουριστική Κέρκυρα. Δε θα τους πει κανένας αφιλόξενους εαν τον πλακώσουν στα γιαούρτια. Ίσα-ίσα θα τους βγάλουμε όλοι το καπέλο. Άρα ο κόσμος εκεί δεν διαθέτει ή έχει υπολανθάνουσα πατριωτική συνείδηση. Πλήν κάποιων αποδοκιμασιών, τον άφησαν να λέει τα δικά του.

Μέρος δεύτερο: Μπήκε στις ιστορικές εκκλησιές της Κέρκυρας με την παστρικιά, ένας δηλωμένος άθεος που με ύφος αυτοπροβολής και σιχασιάς, προκάλεσε το χριστιανικό μας συναίσθημα. Ο άνθρωπος που δεν έκανε έναν στοιχειώδη έστω πολιτικό γάμο , που δεν βάφτισε τα παιδιά του σε έναν παπά. Και όλοι καθόντουσταν και τον κοίταγαν. Και έλεγαν από μέσα τους, “δε βαριέσαι μωρέ, διαφήμιση μας κάνει ο άθεος”.

Κρίμα. Ραγιάδες ούλοι. Δε σώζεται με τίποτα αυτη η χώρα. Το ξέρουμε βέβαια το παραμύθι. Όσοι αποδοκιμάζουν είναι φασίστες. Όσοι σκύβουν το κεφάλι δημοκράτες. Όσοι ανέχονται μήπως λέγονται καραμαλάκες; 

(φωτο: Ο καραγκιοζάκος ψευτάκος, με τη λαμπάδα. Δίπλα του η άλουστη κνίτισσα. Μπάνιο έκαναν πριν μπουν στο ναό;).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Οι Κερκυραίοι έβγαζαν βουλευτίνα την Γκερέκου και περιμένετε να έδιωχναν τον Τσίπρα;;;;

  2. Κυριοι πρεπει να σκεπτεσθε εξυπνα.διοτι ο κ Τσιπρας κ η δωδεκαθειστρια συμβια του δεν πηγαν τυχαια στην Κερκυρα.
    Εκει μενει κ ο Ρoθτσινλντ ο αναμενομενος μεσσιας
    Εκει ηταν κ ο μασσωνος δικηγορος του Ροθτσιλντ ΔΕΝΔΙΑΣ διπλa διπλα με τον Τσιπρα.
    Ο Επισκοποσ τρομαρα του της ΚΕΡΚΥΡΑΣ ειναι παγκοσμιοποιητης κ εχει εισαγαγει στον ναο του ΑΓ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟς ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΡΜΟΝΙΟ δηλ αλλα ΠΑΠΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    δεν φθανει αυτο ,αλλα το μετεφερε κ στην ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ με την συγκαταθεση του αλλου ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ
    Εαν δεν πηγαινε στην ΚΕΡΚΥΡΑ ,θα μπορουσε να παει στην ΣΥΡΟ Η ΤΗΝΟ του οικουμενιστη ΔΩΡΟΘΕΟΥ η του ΑΝΘΙΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ η του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ η του ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΒΟΛΟΥ,Η ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΙΛΙΟΥ Λοιπον ο Τσιπρας ξαιρει πολυ καλα που πηγαινει,γιατι κ η αθεια στον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ υπαγεται.
    ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ που ειναι στις μασσωνικες στοες κ ορκιζει μασσωνους στον Πατριαρχη ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ ,στον ΙΕΡΩΝΥΜΟ, στον ΠΑΠΑ στις ΜΟΝΕς του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥς που δεχονται την πανθρησκεια κ φυσικα ποτε στην ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Κ ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ που κηρυξαν αποσχιση απο την αιρεση του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ
    Ο λαος της Κερκυρας κ οι ιερεις του νησιου δεν γνωριζουν τι ευαγγελιζεται ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗς ΤΟΥΣ
    Δεν γνωριζουν οτι συμπροσευχεται με ΠΑΠΙΚΟΥΣ Κ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ?
    Λοιπον ο Τσιπρας κ η Μπαζιανα επρεπε να πεταξουν εξω απο τον ναο,οσους κασυχωνται οτι ειναι Ορθοδοξοι κ τηρουν τις εντολες του Ευαγγελιου κ των ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ Μονοφυσιτες κ αθεους η ειδωλολατρες
    Αυτοι γιορτασαν ΑΝΑΣΤΑΣΗ? Οποιος συμπροσευχεται με αιρετικο καθαιρειται εαν ειναι ΙΕΡΕΑΣ η αφοριζετα αν ειναι λαικος ι,αυτα να τα γνωριζουν οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ κ υπαρχουν οι υπολογιστες οχι για την επανασταση οπως ειπε καποιος φιλοοικουμενιστης ,αλλα για να ξυπνα συνειδησεις Ορθοδοξες κ ΕΘΝΙΚΕς Διαβαστε για τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ, ποιοι ειναι οικουμενιστες κ μην πατατε ποτε σ αυτες τις εκκλησιες,γιατι ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,γιατι αδιαφορειτε για οσα οι ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΘΕΣΠΙΣΑΝ κ ΜΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ,.

  3. ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΡΕ. ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΤΡΑΓΟ ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΕΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ…

  4. oι ναζηδες τωρα μετρα τους ηθοποιους πιανουν τους κερκυραιους, χαχαχαχ

    1. τραβα πισω στο σχολειο να μαθεις να μιλας αριστερο σκουπιδι

  5. Οι εκκλησίες δεν είναι γήπεδο, ούτε οι Κερκυραίοι είμαστε τραμπούκοι. Τη διαφωνία σου μπορείς να την εκφράζεις κόσμια σε τέτοιους χώρους.

      1. Επειδή τυχαίνει να είμαι νέος (30 χρονών), όπως φαντάζομαι κι εσύ, δεν έχω πολεμήσει σε πεδία μαχών, οπότε δε δέχομαι ειρωνείες. Όσο για τους Κερκυραίους συνολικά, το να βγάζεις γενικά συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις δείχνει ανευθυνότητα, προκατάληψη, αν όχι και ρατσισμό. Πολλά μέλη της δικιάς μου ευρύτερης οικογένειας, για παράδειγμα, έχουν χάσει τη ζωή τους στον Α’ Παγκόσμιο, αλλά και στην Κατοχή, όπως επίσης και στον Εμφύλιο (κι από τις δύο πλευρές). Μελέτησε λίγο Ιστορία, κακό δεν κάνει. Το να είσαι “πολέμαρχος” στο διαδίκτυο, επιβεβαιώνει συνήθως πόσο λίγος είσαι στην πραγματική ζωή.

  6. Για τον “κύριο ” που έγραψε το άρθρο κ βρίζει τους Κερκυραιους κ εσάς που συμφωνείτε μαζί του…Γιατί δεν πάτε να τον πετάξετε από τα δικά σας μέρη όταν έρχεται,η από την Αθήνα που τον έχετε κάθε μέρα όσοι μένουν εκεί όπως αυτός που γράφει το άρθρο?
    Για εμάς το Πάσχα είναι ότι πιο Ιερό…κ δεν ασχολούμαστε με τέτοιες μικρότητες αυτές τις Άγιες μέρες…
    Ήρθε για δύο-τρείς μέρες να περάσει το Άγιο Πάσχα κ εμείς για άλλη μια φορά διδαξαμε την έννοια της φιλοξενίας…
    Αλλά βέβαια….Είναι πανεύκολο να το παίζεις Ελληνας πίσω από έναν υπολογιστή κ να σπέρνεις διχόνοια ανάμεσα σε πραγματικούς Έλληνες μόνο κ μόνο για να σε “διαβασουν”….ντροπή….

    1. Ποια εννοια της φιλοξενιας ρε γραικυλε που η τσιπροπουτανα μας εχει ξεφτυλισει σαν λαο??!!…εχει κοψει μισθους συνταξεις εχει ξεπουλησει γη και υδωρ εχει πουλησει εθνικη κυριαρχια εχει βαλει χιλιαδες λαθροτσογλανια στη πατριδα μας και εσυ μιλας για εννοια φιλοξενιας?? εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου φιλε πρεπει να ντρεπεσαι!!! παρε παραδειγμα τι εγινε οταν πηγε ο καμμενος στα δωδεκανησα που φιλοξενουν οπως λες τα λαθροαποβρασματα τι μπινελικια και γιαουρτομα εφαγε!!! Αλλα βεβαια εκει δεν εχετε λαθροεισβολεις για αυτο λες τετοιες πιπες!!! και μ αρεσει που λες οτι ηθελε να περασει αγιο πασχα ο αθεος ο αριστερος!!! χαχαχαχαχαχαχα ποσο μαλακας παιζει να σαι ρε φιλε σε λυπαμαι ειλικρινα…κανε μπεεε προβατο και ασε τις μαλακιες!!!

  7. Ο”κυριος”που βρίζει τους Κερκυραιους…κ εσείς που κάνετε τα σχόλια κ συμφωνείτε μαζί του…Γιατί δεν πάτε να τον πετάξετε από τα δικά σας μέρη όταν έρχεται….η να πάτε να τον βρείτε στην Αθήνα που τον έχετε κάθε μέρα για εσάς που μένετε εκεί όπως αυτός που γράφει το άρθρο??Ηρθε για δυο-τρεις μέρες να περάσει το Άγιο Πάσχα κ εμείς διδαξαμε για άλλη μια φορά την έννοια της φιλοξενίας.
    Αλλά βέβαια…Όταν κρύβεσαι πίσω από έναν υπολογιστή…Είναι πανεύκολο να το παίζεις…”Έλληνας” γράφοντας βλακείες σπέρνοντας διχόνοια ανάμεσα στους πραγματικούς Έλληνες….ντροπή….

    1. Ποια εννοια της φιλοξενιας ρε γραικυλε που η τσιπροπουτανα μας εχει ξεφτυλισει σαν λαο??!!…εχει κοψει μισθους συνταξεις εχει ξεπουλησει γη και υδωρ εχει πουλησει εθνικη κυριαρχια εχει βαλει χιλιαδες λαθροτσογλανια στη πατριδα μας και εσυ μιλας για εννοια φιλοξενιας?? εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου φιλε πρεπει να ντρεπεσαι!!! παρε παραδειγμα τι εγινε οταν πηγε ο καμμενος στα δωδεκανησα που φιλοξενουν οπως λες τα λαθροαποβρασματα τι μπινελικια και γιαουρτομα εφαγε!!! Αλλα βεβαια εκει δεν εχετε λαθροεισβολεις για αυτο λες τετοιες πιπες!!! και μ αρεσει που λες οτι ηθελε να περασει αγιο πασχα ο αθεος ο αριστερος!!! χαχαχαχαχαχαχα ποσο μαλακας παιζει να σαι ρε φιλε σε λυπαμαι ειλικρινα…κανε μπεεε προβατο και ασε τις μαλακιες!!!

  8. Αυτοι, οι υποτιθεμενοι Αγιοριτες Πατερες, του Πρωτατου και Ο Πρωτος, που επετρεψαν στο Αγιο Ορος, σε ενα δηλωμενο Αθεο,να πη το Συμβολο της Πιστεως μας, για να τον γλυψουν, ειναι στη στην κριση του δικαιοκριτου Θεου,
    Την Προηγουμενη επετρεψαν σε ενα μασωνο!!!!
    Και τους θεματοφυλακες της Ορθοδοξιας τους μοναχους, της Ακαινοτομητου Πανιερης Ιερας Μονης Εσφιγμενου,που ποτε δεν εκαμψαν γονυ στους φρικτους Οικουμενιστας, τους Διωκουν ανελεητα και χωρις σταματημο, με τα χρηματα τα ατελειωτα που απομειζουν απο τα πακετα τα Ευρωπαικα.Καθε μηνα και ενα δικαστηριο με την βοηθεια της κρατουσης εκλησσιας…!!!!!!! και το βρωμοκρατους..!!!!
    #3#μοναχοι!!!! Ελεος αποκαλουντε Εσφιγμενιτες, με την βοηθεια του Προβατοσχημου Λυκου βαρθολομαιου, του χειροτερου Προκαθημενου πατριαρχου της Ορθοδοξιας!!!! Απο το εσβεζμενο φαναρι…………………………….
    τα συμερασματα δικα σας………………..

  9. Δικιο εχεις Στεφανε.Ολες οι αθεες μασωναρες εκαναν Πασχα στην Κερκυρα.Ο φιλος των Εβραιων ο Δενδιας.
    Οι πρωην κνιτες Αλεξης Τσιπρας και Περιστερα και απο κοντα και η αριστερη λινατσα με τα εκατομμυρια Ευρω σε καταθεσεις ο μπαρμπα Αλεκος.Το νησι των Φαιακων εγινε νησι των προδοτων αυτο το Σαββατοκυριακο.

  10. Μηπως γιατι η Κερκυρα ειναι η πατριδα των Μασονων στην Ελλαδα?

  11. οι κερκυραιοι τα πανε καλα με τις… καριολες
    (καριόλα: (παρωχ.) είδος κρεβατιού από ξύλο.
    [ιταλ. cariola `κρεβατάκι για μωρά κάτω από το νυφικό κρεβάτι)

  12. Δικιο εχεις αλλα να δουμε και στην κατεχομενη Αθηνα εαν θα πανε οι νεοραγιαδες να τους πεταξξουν εξω απο το κυνοβουλιο .
    Αλλωστε απο την Εκκλησια κανεις δεν εχει το δικαιωμα να τους πεταξει εξω παρα μονον ο Θεος .

Comments are closed.