Οι δικηγόροι αρνούνται να βάλουν POS και πάνε στα δικαστήρια το κράτος!

Κοινοποίηση:
k3

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών προσέφυγε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σχετικά με την υποχρεωτική χρήση POS από τους δικηγόρους.

Με κατεπείγον αίτημα του προς την Αρχή Προστασίας  Δεδομένων  Προσωπικού Χαρακτήρα, ο ΔΣΑ ζητεί από την ανεξάρτητη αρχή  να γνωμοδοτήσει σχετικά με το εάν η απόφαση με την οποία επιβάλλεται υποχρεωτική χρήση POS, είναι σύμφωνη ή όχι με τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Όπως επισημαίνεται από τον ΔΣΑ, η  υποχρεωτική τοποθέτηση και χρήση  POS συνεπάγεται πολλαπλή  επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Τα δεδομένα της συναλλακτικής δραστηριότητας του δικηγόρου υπόκεινται σε επεξεργασία από το πιστωτικό ίδρυμα ή το ίδρυμα πληρωμών με το οποίο έχει αναγκαστικά συμβληθεί ο δικηγόρος, τον εκδότη του μέσου πληρωμής με το οποίο έχει συμβληθεί ο εντολέας, το φορέα αποδοχής και εκκαθάρισης των συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής, την εταιρία «Τειρασίας ΑΕ», αλλά και τους δημόσιους φορείς που γίνονται αποδέκτες των σχετικών δεδομένων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ & ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΑΛΛΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ
    ΣΚΗΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ
    ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΨΑΝ , ΕΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ Η ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΕΑΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 2018 !!

  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗ8ΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ 8ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ 8ΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !
    Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΚΑ8ΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΛΕΥ8ΕΡΑ , ΟΠΟΙΟΣ 8ΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟ8ΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ 8ΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ !
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! Η ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑ8ΕΙ !
    Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , ΚΥΡΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩ8ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΟΤΙ 8ΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , Ο ΠΡΩ8ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ 8ΕΣΗ ΑΥΤΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ 8ΕΛΕΙ !
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕ8ΕΑΣΗ 15 % ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΕΜΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ 8ΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩ8ΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΟΣΟ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 8ΕΣΗ ! Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ 8Α ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ !

Comments are closed.