ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ μετά τα 50 θέλουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! Η Μόνικα Μπελούτσι περπατά στα 54 της! Αξίζει όσο τρεις 20άρες, για να κάνουμε ταμείο!

Κοινοποίηση:
newego_LARGE_t_821_105996924

Τελικά, στο βασικό κομμάτι της ζωής που λέγεται σεξ δεν ξέρουν, δεν αποζητούν το καλό. Το καλύτερο. Και το πιο βολικό. Σνομπάρουν την «καλύτερη» ηλικία στις γυναίκες. Την 50άρα και 55άρα που πιθανότατα να αποδειχθεί η ιδανική ερωτική σύντροφος. Εκείνη την κυρία η οποία έχει ήδη κάνει τον πρώτο κύκλο ζωής, έχει ολοκληρώσει τη γήινη αποστολή της, έγινε σύζυγος, μητέρα. Και πλέον αισθάνεται εντελώς ελεύθερη, απελευθερωμένη, και χωρίς τον κίνδυνο να συλλάβει. Να, το κελεπούρι.

Μετράει ακόμα η γυναίκα της τρίτης ηλικίας. Κάποιες, μάλιστα, δεν αποτελούν αντικείμενο πόθου για άνδρες 60αρηδες, 65αρηδες, και βάλε. Μιλάμε και για 40αρηδες, γιατί όχι και 25αρηδες! Τι το καλύτερο να ζευγαρώσουν σεξουαλικά με την «γριά», την 55αρα, εκείνη που δίνει ρεσιτάλ στο κρεβάτι. Και στο κεφάλι της δεν υπάρχει καμία σκέψη για δέσμευση, καμία αγωνία για γάμο. Που σημαίνει ότι ο άνδρας παίζει χωρίς το φόβο να ”μπλέξει”, να εγκλωβιστεί σε μόνιμη σχέση διαρκείας.

Προσοχή! Η γυναίκα με κανονική σεξουαλική ζωή στα 30 και στα 40, αυτή είναι που γουστάρει περισσότερο να κάνει έρωτα και στα 50, αλλά και μετά τα 55! Δεν κατεβάζει ρολά εκείνη η γυναίκα με τη σχετικά πλούσια σεξουαλική δραστηριότητα επειδή σήμανε η εμμηνόπαυση, τελείωσαν τα «μηνιάτικά» της. Κάθε μήνα, συγκεκριμένα κάθε 28 ημέρες που «είχε τα ρούχα της».
Επικρατεί η εντελώς λανθασμένη άποψη ότι η γυναίκα όταν οριστικά πλέον δεν είναι σε θέση να αποκτήσει παιδί, περνάει στην αποστρατεία. Ότι έχει τελειώσει ως γυναίκα, ότι υπάρχει μόνον ως γιαγιά, ως θεία, όχι η ερωμένη. Η πλάνη!

Δεν «πεθαίνει» σεξουαλικά η γυναίκα μετά την εμμηνόπαυση. Όχι, βέβαια! Απεναντίας, γουστάρει περισσότερο και στην ηλικία των 50 και 55 και 60! Και είναι πανέτοιμη στο ανδρικό κάλεσμα πολύ περισσότερο, και πολύ πιο εύκολα, κύριοι μαλάκες άντρες. Επειδή η κυρία πιθανόν συνταξιούχος πλέον, έχει χρόνο διαθέσιμο και είναι πια μακριά από την ευθύνη φροντίδας των παιδιών της.

Βέβαια, η «ηλικιωμένη» γυναίκα δεν διαθέτει ορμόνες ίδιας δυναμικής όπως πριν 10 και 20 χρόνια. Είναι πιο αργόστροφη, δεν ερεθίζεται στο ατάκα και επιτόπου, όπως η 20άρα, η 30άρα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η κυρία δεν έχει… ορμές, ότι έχει μειωμένη ερωτική επιθυμία. Κι αυτό είναι που δεν πρέπει να αγνοούν οι άνδρες, οι… νεώτεροι της. Στη φώτο η Μόνικα Μπελούτσι που περπατά στα 54 της. Αξίζει όσο τρεις 20άρες, για να κάνουμε ταμείο.

Αποδυτηριάκιας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: