Οι ΓΙΑΤΡΟΙ τα ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ όταν άνοιξαν την Κοιλιά της 23χρονης!!!- Δεν περίμεναν με τίποτα ΑΥΤΟ που Αντίκρισαν… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
γιατροι

Η Alexandra Kinova, έγκυος μητέρα από την Τσεχία, έπαθε πλάκα όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν μια αναπάντεχη έκπληξη. Ένας έλεγχος αποκάλυψε ότι δεν θα γεννούσε δίδυμα, όπως νόμιζε στην αρχή της εγκυμοσύνης της.

Αντίθετα, την περίμεναν περισσότερα μωρά. Στην αρχή, οι γιατροί της είπαν ότι θα έκανε τρίδυμα. Μετά από επιπλέον εξετάσεις, έγιναν τετράδυμα και μετά εντόπισαν ένα πέμπτο αγοράκι.

Σχολιάζοντας αυτό το εξαιρετικά σπάνιο γεγονός, η επικεφαλής νοσοκόμα Gabriela Kalouskova είπε: «Δεν έχουμε ξαναδεί πεντάδυμα! Ήταν υπέροχο και μοναδικό». Όντως, οι πιθανότητες για πεντάδυμα είναι μία στα 50 εκατομμύρια. Σύμφωνα με αναφορές, πρόκειται για τα πρώτα πεντάδυμα που γεννήθηκαν στην Τσεχία. Αλλά οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί.

Η εγκυμοσύνη της Alexandra ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αφού η σύλληψη έγινε με φυσιολογικό τρόπο, χωρίς να παίρνει χάπια γονιμότητας. Οι γυναίκες που γεννάνε δίδυμα ή παραπάνω μωρά, συνήθως έχουν κάνει θεραπεία για προβλήματα σύλληψης.

Η Alexandra και ο άντρας της, Antonin, ήλπιζαν να αποκτήσουν μια αδερφούλα για τον γιο τους, ο οποίος ήταν 4 ετών τότε. «Ήθελα μεγάλη οικογένεια, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη», είπε η Alexandra. Και τα 5 παιδιά, 4 αγόρια και 1 κορίτσι, γεννήθηκαν με καισαρική το 2013. Τα ονόμασαν Michael, Daniel, Martin, Alex και Terezka.

Alexandra Kinova bravely carried and birthed four boys and one girl. Meet Tereza, identical twins Michael and Deniel, and Alex and Martin. Most mothers facing a multiple pregnancy of this size would have aborted some of these children in a depraved process known as selective reduction. Alexandra proves to the world that all lives matter, that each child equally deserves the protection of their mother — of their human family.

Το ζευγάρι δεν είχε υψηλό εισόδημα, κι έτσι πολλοί τους έστειλαν δωρεές.

Η πόλη τους, Milovice, τους προσέφερε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα και 2 βοηθούς. Πολλοί τους δώρισαν μωρουδιακά ρούχα και καροτσάκια.

Alexandra Kinova - Google keresés

Δείτε την Alexandra κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της στο βίντεο:

Με λίγη υποστήριξη, τα πεντάδυμα θα ζήσουν μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία. Ευχόμαστε στην οικογένεια τα καλύτερα για το μέλλον!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: