ΞΕΣΠΑ ο Φερεντίνος για Παπαγιάννη: “Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί… Εξαφανίστηκε σαν ποντικός όταν ήρθε η αστυνομία και…” (BINTEO)

Κοινοποίηση:
ferentinos-negka

Ο Χρήστος Φερεντίνος σχολίασε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή σχολίασε το περιστατικό ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ευτυχώς δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό. Πρόσθεσε ακόμα αναφερόμενος στον Μάνο Παπαγιάννη ότι: «Όταν ήρθε η αστυνομία δεν έκανε τον νταή. Σαν ποντικός έφυγε. Έτρεχε για να μην τον συλλάβουν.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. 11εκατομμύρια Έλληνες και Ελληναράδες!!….Ε ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΊΝΑΝΕ ΚΑΙ 5-6 δεκαπεντάχρονα μαλακηστηρι@ του καναπέ και της τηλεόρασης να σχολιάσουν;!! ΝΟΎΜΕΡΑ!!!!

  2. ολοι μαγκες γινανε….
    μεχρι να βρεθει κανενας πιο μαγκας!

  3. Από τη μύτη θα τον έτρωγε τον κουραμπιέ?

  4. Το νόμισμα έχει δύο πλευρές και εμείς ακούσαμε την μία. Σιγά ρε Φερεντίνο τον τρόμαξες τώρα μια σφαλιάρα να σου δώσει ο Μάνος που είναι αντρακλας θα πεις τον δεσπότη Παναγιώτη.

  5. ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΧΑΛΒΑ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ.ΗΣΟΥΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΧΑΛΒΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΣΚΥΛΟΦΑΤΣΑ.ΜΠΟΥΦΟ.Ε ΜΠΟΥΦΟ.ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ.Ε ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ.

  6. Πράγματι,ευτυχώς δεν ήσουνα εκεί γιατί θα…πλάκωνε στο ξύλο κι εσένα!

  7. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΠΑΠΑΡΑ….

  8. σιγα ρε μαγγα που θα καθαριζες αντε πρωτα πληρωσε αυτα που λενε οτι χρωστας και μετα κανε μαγγιες δεν ξερουμε βεβαια και το στοματακι της κυριας τι ειπε αν και το βλεμουμε μαλλον διαφημιστικο κολπο. πολυ ασχολειθηκαμε με δαυτους

  9. Χαχαχαχα ωραιο ΠΑΝΟΣ να σε καλα με εκανες και γελασα.

  10. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ “ΔΙΑΝΟΜΗ ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗΣ” ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΑΤΡΑ.

  11. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΧΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕΣ.

    1. Πράγματι,ευτυχώς δεν ήσουνα γιατί θα…πλάκωνε στο ξύλο κ εσένα!

Comments are closed.