Ξεσπά η Βαλσάμη που χάνει το σπίτι της: «Πρώτη σήκωσα σημαία για τον Τσίπρα αλλά μας την έφερε-Ντροπή του. Κατέστρεψε την Ελλάδα και το λέω δημόσια τώρα » (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
e224777aa005b05d80c3eca00c1f32fe

Για τις δύσκολες στιγμές που περνά μίλησε η Νόρα Βαλσάμη στην Tatiana Live. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τον τελευταίο χρόνο, την επιθυμία της να μείνει μόνιμα στην Σύρο, και τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στην Αθήνα που κληροδότησε στον γιο της και κινδυνεύει να το χάσει σε πλειστηριασμό. «Εγώ ήμουν η πρώτη που σήκωσα σημαία για τον κύριο Τσίπρα και είπα ότι βγαίνει ένα αστέρι αλλά μας την “έφερε”.

Ντροπή του. Κατέστρεψε την Ελλάδα και το λέω δημόσια τώρα» δηλώνει η ηθοποιός.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όσοι σήκωσαν τις πούστικες ροζ σημαιές του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα τις έχουν βάλει στον κώλο τους.Ό Εθνοπροδότης Τσίπρας πιστός στις ανθελληνικές αρχές του, δίνει στους αλλοδαπούς λαθροισλαμιστές τα σπίτια που κατάσχει από τους Έλληνες πολίτες.

  2. και που ησουν μετα το δημοψηφισμα;
    ΑΦΑΝΤΗ!
    ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΒΓΗΚΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΗ!
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΟΡΝΤΕΦ!

  3. Οσοι ψηφίσατε το κόμμα του Σύριζα το κάνατε για να βολευτείτε και να γλιτώσετε τα χρέη σας αλλά πιαστήκατε στην φάκα σαν τα ποντίκια.

  4. Κυρία Βαλσάμη δεν σηκώνεις την σημαία ενός ανθελληνικού πολιτικού μορφώματος.
    Ό Τσίπρας που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ανεπάγγελτος, τεμπέλης, κοπρίτης και σίγουρα ο μεγαλύτερος προδότης πολιτικός της μεταπολίτευσης.Τώρα χάνεις εσύ τα πάντα και ο Τσίπρας θα τα πάρει να τα χαρίσει στους Πακιστανούς, τους Σύριους και τους Αφγανούς λαθρομετανάστες.Όσοι Έλληνες ψήφισαν τον καραγκιόζη Τσιπρα, σήμερα χάνουν τα πάντα.Άλλη φορά προσέχουμε ποιόν ψηφίζουμε, ειδικά άν αυτός ο κάποιος είναι επαγγελματίας τεμπέλης, μπαχαλάκιας και καταληψίας.Ξέχασα είναι και μεγάλος προδότης.

  5. Κάτι πουρα σαν εσένα μας κατέστρεψαν. Καλά να πάθεις . Μείνε τώρα άστεγη για να λες στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.Εσυ ήσουν πρωταγωνίστρια τόσα χρόνια έβγαλες πολλά χρήματα δεν μπόρεσες να πάρεις ούτε ένα σπίτι; Μάλλον όχι. Η κουτοπόνηρη δεν πλήρωνε τις τράπεζες σου λέει θα έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία και θα την γλυτώσω. Εμείς οι μαλάκες γιατί πληρώνουμε κάθε μήνα δάνεια εμφια λογαριασμούς εφορία και εσύ η έξυπνη δεν πλήρωνες; Βγες τώρα στα κανάλια σαν την κακομοίρα και κλάψε .Παίρνεις αυτό που σου αξίζει.

  6. ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΔΕΚΑ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΟΦΡΩΝΑ.

    1. κοψε την προπαγανδα των αριστερων φιλος. δεν ειναι γιαλαντζι ουτε μεταλλαγμενοι. αριστεροι γνησιοι ειναι.

  7. Πολύ αργά για δάκρυα…Να υποθέσω ότι αν δεν έχανες το σπίτι σου,δεν θα είχες πάρει τίποτα χαμπάρι και θα συνέχιζες να στηρίζεις…Είστε συνυπεύθυνοι όσοι τον ψηφίσατε και όσοι εξακολουθείτε να τον στηρίζετε…Δυστυχώς η ζημιά έγινε,είναι τεράστια και από ότι φαίνεται πολύ δύσκολα αναστρέψιμη…Και το λέω με πόνο ψυχής…

Comments are closed.