ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ «Αν ο Τσίπρας κατέβει και μας παραμυθιάσει, δε θα βγάλει ούτε έναν βουλευτή στις άλλες εκλογές»

Κοινοποίηση:
AGROTES-KRITI

“Στέφανε εδώ στα Χανιά το έχεις τερματίσει, από εσένα ξεκινάμε όλοι την ενημέρωση.
Συγχαρητήρια για την δουλειά σας, δεν έχω συνηθίσει να στέλνω για θέματα που αφορούν την Κρήτη, άλωστε γνωρίζουμε ότι δύσκολα παίζουν στα Αθηναικά sites και γενικότερα ΜΜΕ, αλλά επειδή περιμένουμε τον πρωθυπουργό εδώ μεθαύριο και την Πέμπτη και μάλιστα την Παρασκευή θα τον πάμε και βαρκάδα στα Χανιά, σας λέω τούτο.

Επειδή όπως ξέρετε ο φόρος αίματος στην Κρήτη είναι μεγάλος λόγω του ότι δεν υπάρχει ασφαλής αυτοκινητόδρομος και ο τουριμός είναι ο κύριος πυλώνας ανάπτυξης, όλοι περιμένουν από τον Πρωθυπουργό την δέσμευσή του για αυτοκινητόδρομο και νέο αεροδρόμιο.Τα αυτονόητα δηλαδή.
Όμως αυτή την στιγμή στην Κρήτη κατασκευάζεται το πρώτο Επιχειρηματικό Πάρκο στην Ελλάδα σε μία έκταση 515 στρεμμάτων, στην περιοχή Μαλάξα στο Νομό Χανίων, από όπου κατάγεται ο αρχηγός της ΝΔ κ. Μητσοτάκης, άνθρωπος του οποίου έχει αναλάβει να τρέξει το έργο τους τελευταίους μήνες, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εκεί θα εγκατασταθούν 200 επιχειρήσεις.
Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για την ανάπτυξη, τις θέσεις εργασίας, κλπ, κλπ.
Αυτή την στιγμή το έργο είναι όμως ¨ορφανό¨γιατί δεν υπάρχει δρόμος σύνδεσης με την Εθνική Οδό, και η Περιφέρεια ως γνωστόν δεν είναι από την μεριά της ΝΔ.Επίσης δεν υπάρχει κίνητρο μετεγκατάστασης των επιχειρήσεων,
Περιμένουμε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να ανακοινώσει δρόμο σύνδεσης του Πάρκου με την Εθνική Οδό και το λιμάνι και πρόγραμμα με κίνητρα για τις επιχειρήσεις που θέλουν να πάνε εκεί.
Αν αυτό γίνει, ανοίγει ο δρόμος για εγκατάσταση μέχρι και πολυεθνικών επιχειρήσεων logistics καθιστώντας την Κρήτη διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο εμπορίου.
Εμείς περιμένουμε και ελπίζουμε το μεγάλο αυτό έργο να μην θυσιαστεί στο βωμό των μικροπολιτικών συμφερόντων.
Αναμένουμε τις ανακοινώσεις, όπως και τις θέσεις των Κρητικών Υπουργών, Σταθάκη και Σία…
Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία”

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ρε κρητικαροι ακομα λαι τα κοτετσια τα κανετε βιλαρες για να περιμενετε τους τουριστες στα βλαχοχωρια που μενετε. Ρε ουστ φραγκοφωνιαδες απατεωνες.

  2. Ρε Κρητικάτσια (που μάς το παίζετε Κρητίκαροι), δεν ντρεπόσαστε μωρέ “πράμα” ;
    Δηλαδή, τόσα παραμυθιάσματα δεν περάσανε μωρέ στο πετσί σας ;
    Περιμένετε να δείτε τώρα αν σάς παραμυθιάσει ;
    Και το σπουδαιότερο, μωρέ : Αν σας φτιάξει ένα δρόμο, θα τού δώσετε άφεση αμαρτιών για τα εθνικά θέματα, για το ξεπούλημα της Πατρίδας, για την ισοπέδωση των Ιδανικών, για το κατάντημα της Παιδείας ; εεεεεεε ;;;
    Φτου σας, μωρέ …
    Αντί να ζητήσετε συγγνώμη από τους υπόλοιπους ΄Ελληνες (γιατί εσείς παμψηφεί τον βγάλατε), έχετε το θράσος να λέτε ότι αν σας φτιάξει το δρόμο, όλα μέλι – γάλα …
    Και πάλι φτου σας, μωρέ …

  3. Σα δεν ντρέπεστε γουρουνια. Δηλαδη αν δεν σας παραμυθιάζει, πράγμα δύσκολο, θα τον ξαναψηφισετε;;; Βρε δεν πάτε στον διάολο λεω εγω. Σιχάματα. Μια ζωή μας καίγατε, μια με το ΠΑΣΟΚ τωρα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οχι οτι οι αλλοι ειναι καλύτεροι, αλλα αυτα τα δυο σκουπιδοκόμματα μας καταστρέψανε. Ουστ ρε αριςτερα σκουπιδια κι εσεις.

  4. Κρητοτουρκοι βρωμολιβιοι, για τους κρητοτουρκους που θρεφουν μισος για τους ελληνες εχετε ζησει ποτε. Τους εζησα ως ρατσιστες και τοπικιστες, χειροτερπι απο ανθελληνες, του παρε αλλα ποτε του δοσε. Η κρητη ειναι ομορφο νησι, οι ανθρωποι οχι, αμμορφωτοι, γιδοβοσκοι, ανιστορητοι, και φιλοχρηματοι, κοινως πστταλια, και στηριζουν μονο ομοιους τους, αλλα μιας και τρωνε πιλαφια μηπως εχουν καταβολες απο το ισλαμ. 400 χρονια σκλαβιας ειναι αυτα. Εεεε ρε λεβεντες.!!!!.

  5. TOYΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΝΑΙ, ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΚΗ ΕΝΝΟΩ.

  6. Για τις Αυτοκτονίες – Δολοφονίες, των Κρητικών, που έχουν τα Μεγαλύτερα Ποσοστά, που ολοένα και Αυξάνονται, θα μιλήσει κανείς;;;

    Αν ήσασταν Ανθρωποι και Κυρίως Πατριώτες, θα έπρεπε να ζητάτε, Πρώτα, την Απελευθέρωση, της Πατρίδας μας και μετά, το ο, τιδήποτε άλλο.

    Τι είναι αυτά, Ωρε … Παλληκάρια;;; ” Αν σας Παραμυθιάσει “;;;; Θέλει και Ρώτημα;;;
    Μάλλον όμως, τα θέλει, ο Κ@λαράκος σας. Δεν εξηγείται, αλλέως.

    υ.γ. 1. Κανονίστε, να μην ανεβάζετε, κάποια Προσωπικά σχόλιά μου, για να Μην Ξαναπατήσω, Ποτέ.
    2. Εχέσθη η Φορβάς, εις το αλώνιον, θα μου πείτε.

  7. ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΔΗΞΑΤΕ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΘΗΤΕ,ΟΤΙ ΕΚΤΗΜΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΙΚΕ.

  8. Χέστες όταν είναι μεμονωμένοι, κουραδόμαγκες όταν είναι πολλοί.

  9. ΦΆΤΕ ΣΎΡΙΖΑ Κ ΣΚΑΣΜΌ ΜΈΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΌΠΟΥ ΠΆΛΙ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΤΕ ΟΠΟΊΩΝ ΣΆΣ ΤΆΞΕΙ 4×4

  10. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟΝ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ .ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ..ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ..ΚΑΙ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΩΣ [ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ] ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΓΛΕΙΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΕΞΙ ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ .ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ΤΟΥΑΞΕΛ ΕΡΝΕΣΤΟ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.

  11. Κριτσικοι τσι εκλογές ψιφηστε Τσίπρα τσε πασοκ τσε μετα τράβατε τσε μουστακες σας μέχρι να ξεριζοσουν ωρε απολιφαδια.αλλά είχατε μαθει με τσι επιδοτήσεις κοπροσκυλα τώρα σφίγγουν οι κ@λοι

  12. Σιγά το καλσόν μην σκισουνε οι Τσε Τσεδες

  13. Αυτοί σαν Αφγανοί μοιάζουν, δεν μοιάζουν ως Έλληνες.

Comments are closed.