«Ξερόλες Ελληνάρες! Ο Μάνος είναι οξύθυμος αλλά γυναίκα δεν θα βάραγε ποτέ»

Κοινοποίηση:
a73369c271f7363fe56167c321e9f9b4-696x465

Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε με όσα ακούγονται για τον Μάνο Παπαγιάννη περί ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου.

Γνωρίζει χρόνια τον συνάδελφό του και δεν του άρεσαν όσα ακούστηκαν για τον Μάνο Παπαγιάνη. Ο Λεονάρντο Σφοντούρης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη μετά τις καταγγελίες της Παυλίδου για ξυλοδαρμό (video)

«Βγήκαν όλοι οι δικαστές και όπως πάντα προδικάζουν γεγονότα. Ξερόλες Eλληνάρες που με τη πρώτη βγάζουν γνώμη για όλα. Θάνατο στο Μανο Παπαγιαννη που εδειρε τη Παυλιδου! Δε ξέρουμε τι έγινε…

Διαβάστε επίσης: Ο παραγωγός της παράστασης για καβγά Παυλίδου – Παπαγιάννη: Το πρόσωπο του Μάνου είναι χάλια (video)

Μα υπήρχαν μάρτυρες! Τη σάπισε στο ξύλο!! Εγώ ενα θα πω. Ο Μάνος είναι οξύθυμος αλλά γυναίκα δε θα βάραγε ποτέ. Και επειδή ίσως ξέρω τι έγινε, χαλαρώστε λίγο. Αν εμένα μου χιμούσε γυναίκα και με γρατζουναγε στα μούτρα δε ξέρω πως θα αντιδρούσα. Οπότε κάντε μερικοί λίγο κράτη στη δικαιοσύνη σας!».

411a78b6ede7bce165991a32637e3d62-18

8e187ce4961f41e8669f6bb3114b6868

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αμ δεν τα ειδαμε τα μουτρα του …ντιγκα στη γρατζουνια ηταν …με φερετζε βγηκε και μιλησε γιατι ντρεποταν για τα χαλια του…Βρε κωλοπαπαρα μπορει να μην ημασταν μπροστα, οπως δεν ησουν και εσυ μπροστα…αλλα τα γεγονοτα μιλουν απο μονα τους εκτος απο το γεγονος οτι κανενα οφελος δεν ειχε η παυλιδου για να κανει κατι τετοιο, ποσο μαλλον ο σωτηρης καλυβατσης η κονι μεταξα κτλ χωρια η Νικολαιδου …Λες ολοι αυτοι να θελουν να φανε τον μεγαλο οσκαρικο ηθοποιο της πλακας, γιατι τους τρωει τη δουλεια? Και οσο για το ποσο οξυθυμος ειναι και τι κανει καθε μερα με τα νευρακια που εχει, μπορει κανεις να ρωτησει με τροπο τους υπαλληλους του στο μαγαζι που εχει…και τους θαμωνες του μαγαζιου που κινδυνευουν να φυγουν απο εκει μεσα με μωλωπες , καθε φορα που ο ηθοποιαρας μας απο εδω εχει περιοδο… κανονικα δεν θα επρεπε να μπαινει ανθρωπος εκει μεσα!!! Οποτε ο σκατοελληναρας εισαι εσυ που βγηκες αμεσως να βρισεις ολους τους υπολοιπους ελληνες για να στηριξεις τον σκατενιο χαρακτηρα του φιλου σου…..μπορει και γκομενου σου…ποιος ξερει ….λες και δεν ξερεις τι σοι κουμασι ειναι!!!

  2. βριζει τον ελληνικο λαο το σκουλικι!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ρατσιστικο παραληρημα εναντιον των ελληνων!!!!!!!!!!!!!
    για τραβα πες εβραιάρες αν τολμας καθαρμα…..

Comments are closed.