Ξεκίνησε μερική επιστράτευση σε κρίσιμες ειδικότητες…;

Κοινοποίηση:
ellada-stratos-630x400

Φίλος αλεξιπτωτιστής 48 ετών με έξτρα ειδικότητα ανιχνευτής μας ανακοινώσε ότι τον κάλεσαν να παρουσιαστεί την Τρίτη στο Μεγάλο Πεύκο με τα χαρτιά του και ρούχα για δυο μέρες….

Άλλος φίλος μας γνωστοποίησε ότι υψηλόβαθμος στρατιωτικός γνωστός του στη Μυτιλήνη του γνωστοποίησε ότι περιμένουν μεγάλο θερμό επεισόδιο μέσα στο Μάρτιο το όποιο μπορεί να είναι συνδυασμένο με επεισόδιο στη Θράκη….

Διαβάστε και
ΆΝΔΡΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ, ΦΑΚΕΛΟΙ Γ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ

triklopodia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑΙ ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ..ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΜ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΡΑΝΕ -ΒΑΡΑΜΕ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ Η ΑΠΟ ΤΑ 200-300 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ….ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 1000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΧΟΥ ΤΑ 50-80 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΑ …ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΣΧΕΔΟΝ….

  2. ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 3000000 ΛΑΘΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 12 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΥΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

  3. Παιδια ηρεμα, αν ειναι αληθεια οτι ατομο πανω απο 45 χρονων καλεσθηκε χωρις να ειναι γιατρος η’ αξιωματικος η’να καταγεται απο ΕΒΡΟ η´ Νησι τα πραγματα ειναι ΣΟΒΑΡΑ θα δουμε…..

  4. ειμαι 50 χρονων ,ελευθερος σκοπευτης με 2 μηνες στο ΝΑΤΟ και 6 Κυπρο
    εσω ετοιμος

  5. Παιδια ηρεμα, αν ειναι αληθεια οτι πανω απο 45 χρονων χρονων τον καλεσαν και δεν καταγετε απο ΕΒΡΟ η’ νησι του Ανατολικου Αιγαιου το πραμα μυριζει.θα δουμε….

  6. μονο με ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ θα πολεμησουμε…..και αφου πρωτα τιμωρησουν παραδειγματικα ολους τους προδοτες και τους κλεφτες

  7. re paidia afou tin xora mas tin exoun eidi poulisei gia pia patrida tha pas na polemiseis

    alla prota na pane ta paidia ton politikon kai isos meta xreiastei isos isos kati tha ginei vlepoume

  8. <>, έφεδροι ήμασταν μέχρι την ηλικία των 45 ετών. Μετά μας θεωρούν γέρους και δεν μας παίρνουν φαντάρους. Οπότε όλα αυτά περί επιστράτευσης 45ρηδων και 48ρηδων είναι παραμύθια. Ωστόσο, όλοι εμείς οι <>, σε περίπτωση γενικής επιστράτευσης θα ασκήσουμε καθήκοντα Πολιτικής Άμυνας. Στα καθήκοντα αυτά περιλαμβάνεται και η προστασία των γυναικόπαιδων.

  9. Πρωτα κρεμαλα στους αλητες προδοτες εβαιοδουλους πολιτικους και μετα πολεμο με τους Τουρκους Σκεφτεσται να παιρνεται εντολες απο το μπουχεσα καρναβαλο Καμμενο το κουμμουνι το Βιτσα και απο τον τουρκοεβραιο Τσιπρα ειναι να γελας και να κλαι;ς… που θα παμε ετσι πως μας καταντησαν βρε κακομμοιρηδες με αυτα τα αρχοιδια στο κεφαλι μας…..

  10. Όλοι θα πάμε για την πατρίδα μας και γυναίκες εμείς θα πάμε από μόνες μας και θα πούμε είμαστε έτοιμες και όπου μας χρειαστούν και οτι μας πουν θα το κάνουμε γιατί η πατρίδα είναι μια και ας πεθαίνουμε.

  11. Ωραια ας μαζεψουμαι επι της ευκαιριας μια που γινομαστε πολλοι τα καθικια τους πολιτικους και με τους Τουρκους βλεπουμαι μετα……..

  12. ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ? ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ? 48 ΧΡ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΤΕΥΣΗ ? ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ? ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ? ΚΟΨΤΕ ΛΙΓΟ .ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΕΚΠΕΔΕΥΣΗ .ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ .ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ .ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΚΟΦΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΗ 100 ΔΙΕΥΘΗΝΣΗΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ . ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΛΑΔΗ .ΚΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

  13. Είμαι 18 ετών και 10 μηνών , έχω πάρει λόγω σπουδών αναβολή για το 2026 και θα ήθελα σε περίπτωση επεισοδίου να πολεμήσω και εγώ.Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να με πάρουν ;;;

    1. Προς monoaek… Bρε παιδί μου τι θα πεί 18 και 10 μηνών? Αλλαξε ο χρόνος είσε 19 ,επίσης μόλις περάσεις το 6μηνο από τα γενέθλια σου λέγεσαι 19….Να γνωρίζεις ότι ο στρατός και οι προσλήψεις στον εκάστοτε δημόσιο τομέα δεν πάνε με την ημερομηνία των γενεθλίων ,αλλά με την αλλαγή του έτους…Οσο για τα υπόλοιπα που ρωτάς θα σε ενημερώσει η στρατολογία εκεί που πήρες την αναβολή….Μπράβο σου παλληκάρι μου που θέλεις να υπηρετήσεις την έρημη πατρίδα έτσι όπως την κατάντησαν τα μυαλά μας.

  14. αυτοί που υποτίθεται που θα πουλήσουν τρελίτσα να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και τις συνέπειες…

  15. Ολοι φωναζουμε φτανει οχι αλλη ντροπή και τωρα που ήρθε η ώρα δηλιάζετε; Μόνος αν χρειαστεί να πάω θα το κάνω και ας ξέρω ότι θα πεθάνω σε πέντε λεπτά, τουλάχιστον θα ξέρω γιατί…

  16. Δεν γνωριζουμε εαν επιτρεπει το συνταγμα να γινει επιστρατευση οταν μεσα στην χωρα ειναι πανω απο 3 εκατομμυρια οι λαθρο μουσουλμανοι . Τι θα απογινει ο αμαχος πληθυσμος;
    Σχεδιασμενο ειναι.
    Ερχεται η γενοκτονια των Ελληνων , κυριολεκτικα.

  17. Φιλε Στεφανε…
    Ειμαι 45 ετων και αναγνωστης της ιστολιδας και της εφημεριδας απο τοτε που ξεκινησαν.
    Απο λευκο Απολυτηριο (Ειδικο Φυλλο Πορειας) που ειχα, μου ηρθε σπιτι πριν 3 χρονια Πρασινο (με εισιτηρια, συνθηματικα κλπ.).
    Θεωρω υψιστη τιμη που η Πατριδα με θεωρει ακομη μαχιμο…
    Ειμαι ετοιμος να την υπηρετησω.

    1. Μας το εχεις πει αλλες 2-3 φορες το ιδιο πράγμα….μας τα ζαλισες!!!

  18. Φίλε Ανώνυμε ΔΕΝ τελείωσαν τα κορόϊδα υπάρχουν να φάνε και οι κότες. Έτσι ζουν οι πονηροί. Απόδειξη? Κοίτα στις εκλογές τα ποσοστά.

  19. Να πάνε οι τσιπροκώληδες και τα μηζοτάκια να πολεμήσουν. Τα κορόιδα τελείωσαν.

Comments are closed.