Ξαφνικός Πόλεμος! Εξώδικο Λιάγκα στο Φουρθιώτη! Τι ζητάει ο παρουσιαστής…

Κοινοποίηση:
menios_liagas

Με μια πρωτοφανή κίνηση ο Γιώργος Λιάγκας απέστειλε πριν από λίγο στο ΄Έψιλον” και στον Μένιο Φουρθιώτη εξώδικο στο οποίο ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ να σταματήσει ν΄ασχολείται μαζί του. Πρόκειται για μια «πολεμική κίνηση» παρουσιαστή προς ανταγωνιστικό τηλεοπτικό σταθμό και εκπομπή, η οποία ασκεί κριτική με ρεπορτάζ, όπως άλλωστε έκανε κι εκείνος μέχρι πρότινος τόσο στην βραδινή εκπομπή του αλλά και στο «Πρωϊνό» όπου και συμμετείχε.
Με την κίνηση του αυτή ρίχνει λάδι στην φωτιά χωρίς λόγο μιας και αποδεδειγμένα η εκπομπή στην οποία και συμμετέχω μπορεί να ήταν πολλές φορές αυστηρή και αιχμηρή αλλά ποτέ δεν προσέβαλε τον σκληρό προσωπικό πυρήνα του παρουσιαστή ούτε και εξέθεσε την προσωπική ζωή του. Αντιθέτως την προστάτεψε. Η απόπειρα αυτή-για κάποιους λογοκρίσια-έρχεται λίγο καιρό μετά τις δικαστικές διαμάχες που έσκασαν για τον Λιάγκα τόσο απο τον Σπύρο Μπιμπίλα όσο και από τον Τάκη Μουσά.

Σύμφωνα με το εξώδικο που υπογράφει ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο Λιάγκας λέει: ”Όπως πολύ καλά γνωρίζετε εδώ και καιρό ασχολείστε συστηματικά και στοχευμένα σχεδόν εμμονικά με το πρόσωπό μου εκφέροντας δημοσίως κατά την διάρκεια της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» καταφρονητικούς απαξιωτικούς και υποβιβαστικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς και ανακυκλώνοντας ψευδή ρεπορτάζ και βίντεο εις βάρος μου τα οποία ουδόλως ευσταθούν αλλά απέχουν παρασάγγας απο την πραγματικότητα και στερούνται ψήγματος αληθείας και σοβαρότητας”.

Λίγο πιο κάτω ο Λιάγκας υποστηρίζει πώς: “γνωρίζετε ή αν μη τι άλλο οφείλατε και οφείλετε να γνωρίζετε ότι τα όσα λέγονται κατά την ραδιοφωνική και τηλεοπτική εκπομπή μου από εμένα λέγονται πάντοτε σε χιουμορισιτκό πλαίσιο με εύθυμη διάθεση και μόνο για ψυχαγωγικούς λόγους. Δεύτερον ουδέποτε προέβην σε αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές ή μεμπτές ενέργειες σε βάρος συναδέλφων μου και τρίτον ότι οι τρίτοι ερωτηθέντες καλεσμένοι σας οι οποίοι προέβησαν σε δυσμενή σχολιασμό του προσώπου και έργου μου, αν και όποτε το έπραξαν, το έπραξαν αποκλειστικά και μόνο λόγω των δικών σας παραπλανητικών καθοδηγήσεων”.

Στο τέλος ο Λιάγκας ζητάει” Να απέχετε εφεξής από πράξεις, δηλώσεις, σχολιασμούς, οι οποίοι πλήττουν και τιτρώσκουν την προσωπική τιμή και αξιοπρέπεια καθώς και την επαγγελματική μου αξιοπιστία”.

Αλήθεια η Ένωση Συντακτων τι θα κάνει; Θα παρέμβει; Και ποια θα είναι αύριο η απάντηση του ίδιου του Φουρθιώτη;

ΠΗΓΗ: blogs.gossip-tv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΑΞΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Comments are closed.