ΞΈΧΑΣΕΣ ΤΙ ΈΠΑΘΕ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ; Πολάκης για συλλαλητήριο: Νοσταλγοί της χούντας και τρελαμένοι με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα έδωσαν τον τόνο

Κοινοποίηση:
polakis

Να υποβαθμίσει το μήνυμα που έστειλαν οι χιλιάδες συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία επιχείρησε με ανάρτησή του στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Αρχικά αποδεχόμενος την εκτίμηση της αστυνομίας για 90.000 διαδηλωτές υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με τα συλλαλητήρια του 1992. Στη συνέχεια τόνισε ότι αν και συμμετείχε και κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός, εντούτοις για τον ίδιο τον τόνο έδωσαν «νοσταλγοί της χούντας ,τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ,οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Ανθιμους και Αμβρόσιους και βέβαια η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια “σοβαρή Ακροδεξιά “με φαήλους ,σαμαράδες, γεωργιαδηδες και στρατηγούς τύπου “ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις ” με μια λογική τύπου “που είναι ένας λοχίας να μας σώσει”».

Επιχειρεί, δε, να καθησυχάσει ότι η κυβέρνηση «θα διασφαλίσει στις διαπραγματεύσεις τα συμφέροντα της χώρας και θα αποκλείσει τον όποιο κίνδυνο “αλυτρωτισμού”. Η αριστερά είναι πατριωτική δύναμη και το έχει αποδείξει με το αίμα των αγωνιστών της εδώ και πολλές δεκαετίες».

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής:

polakis-face-silal

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Ο Πολάκης καλά θα κάνει να πάρει την παρέα του και να πάνε όλοι μαζί σε ψυχίατρο γιατί έχουν πάθει ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ μετά το συλλαλητήριο.
    Θα του πω και μια παροιμία: From the town I come and at the top cinnamon and if you don’t like my nose take an umbrella.

  2. Πολακη βρωμιαρη αρχικατσαπλια εισαι η ντροπη της Κρητης!!

  3. Κοπριτης άχρηστος κλειστό το ριμαδι σου μη μιλάς.

  4. Πολακη λεχριτη ντροπη της Κρητης , με τι συνουσιαστηκε η μανα σου και βγηκες μισος αρουραιος και μισος νοητικα καθυστερημενος καφρος ;

  5. ΚΟΨΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΡΕ ΣΚΑΤΟΦΟΡΑ.ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ.

  6. Γραφικός είναι. Τσιτάτα λέει που πια δεν αγγίζουν κανέναν. Σεβαστείτε τη λαική θέληση επιτέλους και αφήστε τις λογικές Τσαουσέσκου και Μπέρια.

  7. ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΧΟΥΝΤΑ (ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ 1967-74) ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΝΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΝΟΣΕΤ ΧΙΛΗΣ Η ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ??? ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΚΟΥΤΙΑ & ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ…ΠΟΝΑΤΕ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ & θΑ ΠΟΝΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ
    ΠΡΟΤΗΜΑΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΟΣ…ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

  8. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΡΙΖΩΘΗΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ !!!!!!!!!! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!!! ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΟΙΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ !!!!!!!!! ΤΟΣΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙΚΤΟΣ ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΩΡΑ !!!!!!!

  9. Ο/Η ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΙΩς ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ λέει:

    Ακροαριστερά σταλινοφασιστοειδή τελειώνουν τα ψωμιά τους και γαυγίζουν..Τσυριζόσκυλα γερμανοτσολιάδες προσκυνημένοι στο ναζιστικό γερμανικό ράιχ,που ευθύνονται για αυτοκτονίες(δολοφονίες) αθώων Ελλήνων,λογω των χουντομνημονίων που υπέγραψαν..θα λογοδοτήσετε σταλινοφασιστοειδή..Προδώσατε τον Ελληνικό λαό,με ψέμματα για να πάρετε την εξουσία.Δημοψήφισμα για το σκοπιανό,αλλιώς θα πάτε σε ειδικό δικαστήριο για εθνική μειοδοσία..Να το θυμάστε ακροαριστεροί σταλινοκατσαπλιάδες.

  10. Ο παραπανω λογος (Πολακης) ειναι αυτην την ασχημη εικονα που εχω για ολους τους Κρητικους…

    1. Όχι ρε φιλε λάθος κάνεις. Εδώ στην Κρήτη δεν τον έχουμε σε καμία υπόληψη. Ξέρεις τι γιουχάρισμα εχει φαει. Αλλωστε μακαρι να ηταν αυτος μονο. Δες μπουταρη, καμινη, δουρου, ζουραρι και γενικα δες ολο το τοπιο της φρικης που λέγεται βολή των ανθελλήνων.

  11. ΑΛΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ.

  12. προοδευτικο σιχαμα του δοσιλογικου κυνοβουλιου
    ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ;
    ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ;

  13. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ. ΑΚΟΥΣ! ΒΟΥΛΩΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ. ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ. ΤΙ ΣΟΙ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.

  14. ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ… ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟΤΕ… ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ… ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΙ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

  15. Εσυ θα φας καλά στις εκλογές από τους Κρητικούς……

  16. kοπρια πολακη γνησιο αρσενικο ελα μια βολτα στην μακεδονια για να σε κανουμε τυμπανο στο ξυλο ΣΙΧΑΜΑ ΚΡΗΤΙΚΕ ελα στην μερια μας να σε γλεντησουμε και με περιοδο να φυγεις ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΤΕ Τον κοσμο κοπροσκυλα και σας ψηφισαν δευτερη φορα δεν βγαινεται καθαρματα

  17. 800.000 και ισως παραπανω παλιοσιχαμα, παλιοφασιστα ανθελληνικο τομαρο. Πρε φωτια ο κωλ…..ς σας. Από δω και περα να δειτε τι θα παθετε. Eδες τι επαθε ο συντροφος ζουραρις τα ιδια και χειροτερα σας περιμενουν. Εσεις ειστε χειρότεροι και από τη χουντα. Ειτε εφιάλτες τργωδια του Ελληνικου Εθνους.Τομαρια του σορος.

  18. O θλιβερος αναρχοβλακας του κοκκινου θιασου χτυπησε ξανα .,.,.
    Μαζεψτε τον .,.,.,.

  19. o Θλιβερος αναρχογυφτος γελωτοποιος του θιασου χτυπησε ξανα .,.,.,
    Μαζεψτε τον ρε .,..,

  20. Ρεμαλια κατσαπλιαδες ΔΕΝ θα προλαβετε να βαλετε την ταφοπετρα στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ , οσο και ας σας βοηθουν τα υπολοιπα συμμοριτοκομματα της μπουρδελοβουλης σας .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ φανταζομαι τι χεσιμο σας εχει ριξει το μεγαλο αφεντικο σας που δεν μπορειτε ΟΥΤΕ εσεις μυασματα να γονατισετε τους Ελληνες .
    Γαμημενε κοκκινοφασιστα εχεις πει πολλα και δεν τα ξεχναμε ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ !
    Μαζι με τον καραγκιοζη τον γεωργιαδη θα κρεμεστε ΑΝΑΠΟΔΑ .

  21. Συντομα θα πας να βρεις τον πατερουλη σου τον Σταλιν! Αυτη τη φορα δεν θα κανουμε τα λαθη του παρελθοντος. Ουτε ενας σας δε θα μεινει ζωντανος!

  22. ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΠΟΛΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΠΤΙΖΕΤΕ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ?

  23. Πολάκη ντενεκέ τι έκανες εσύ και η οικογενειά σου 1967-1974 ?Γλύφατε και τώρα κάνεις το μάγκα,γελοίε ψευτόμαγκα άσε τις αναρτήσεις και αν τολμάς κανε μια βόλτα στο Σύνταγμα,θα τρέχεις φλώρε να κρυφτείς.Είσαι δειλός.

  24. ΚΟΦΤΕ ΦΑΤΣΑ Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ. ΑΝ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΣ ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ…ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΤΡΙΧΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΕΤΟΝΙΑ..

  25. ΕΣΥ ΒΡΩΜΟΤΟΜΑΡΟ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΛΕΕΙ Η ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑ……..

  26. Το έχει κάψει το αριστερό φασισταριο. Χέστηκα πάνω τους.

  27. Κλασικοί αριστεροί, νομίζουν ότι όλοι θέλουν να τους ανατρέψουν, δεν έχουν σχέδιο και άποψη και βλέπουν παντού γύρω τους εχθρούς. Η καρέκλα είναι γλυκιά βέβαια. Λοιπόν, εγώ πήγα στο συλλαλητήριο και εκεί είδα οικογένειες, μπαμπάδες με τα παιδιά στους ώμους, μαμάδες με καρότσια, ηλικιωμένους και πολλά νέα παιδιά. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας και κάθε ηλικίας και από κάθε μεριά της Ελλάδας και δεν άνοιξε ρουθούνι. Ο κος Πολλάκης ανέχεται αναρχικούς να καίνε και να σπάνε κάθε μέρα σε πορείες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά μόλις βλέπει ανθρώπους να κρατάνε την Ελληνική σημαία και να συνέρχονται ειρηνικά το θεωρεί ακραίο.

  28. Eprepe na ton desoune kai na ton pidixoune kiolas…na dei ti simainei Paok kai Olimpiakos….
    Paliopoustas koummounistisis…panta prodotis tha einai…
    Megalo bravo sta paidia pou tou tis…vrexane…..krima pou den tou rixan kai ….KANA POUTSO….MAKEDONIKO!!!!!

    EOIMASOU KAI SI GIDI NA SOU TON AKOUMPISOUN OI…ETHNOVOSKOI!!!!!!

  29. Για να εισαι γιδοβοσκός πολάκη, πρεπει να κατεχεις… εσύ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ δεν κανεις. Παρακληση μη βριζετε τους γιδοβοσκούς, ειναι ανθρωποι του μοχθου με αρκετα δραμια μυαλου.

  30. κλανιες στα μουτρα του νοσταλγου του σταλιν και τρελαμενου με το εαμοβουλγαρικο πνευμα της σφαγης νηπιων και βρεφων των αστων….

  31. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ!!ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    Υ.Γ πολακη κατσαπλια τα λεμε στο συνταγμα και οπου γης ανθελληνικο σκουλικη!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ!

  32. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ , ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΥΡΑΡΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΖΟΥΛΟ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΙΣΕΙ ?? ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ .

  33. Το πιο σωστό που έχει πει ως τώρα. Με εντυπωσιάζει η ραγδαία βελτίωση του.

  34. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΣΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ….

  35. Φτου σου ξεφτιλισμένε. Εμεις δεν θα ξαναφήσουμε να έχετε ποτέ πια λόγο οι γιδοβοσκοι και οι κατσαπλιάδες στο
    μέλλον της χώρας και των παιδιών μας.

  36. Χασου μαλακα γιδοβοσκε δημοκρατη του κολου, που ουτε ο πεθερος σου δεν σε ψηφιζει βλακα, που εχετε αμεσως την ευκολη απαντηση, οτι ολοι ειναι φασιστες οταν κανουν κατι που σας ποναει και δεν σας αρεσει, ζωντανα εε ζωντανα, αλλα που θα παει θα γυρισει ο τροχος!!!!

  37. Πολακη; δεν πας να μαμηθεις γιατί μας τα εχεις κάνει τσουρέκια; Ανθελληνα ξεφτιλισμενε….

  38. ΠΗΓΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗ ΚΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

  39. Ενα εχω να σου πω πολακι ο λαος ολους τους προδοτες θα τους κρεμαση και δεν τον ενδιαφερει σε ποιο μπουρδελοκομα και αποκομα ανηκει

Comments are closed.