29/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά: «Ανοίξτε το στόμα σας επιτέλους!» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
koromila (1)

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μέσων αυτών, συχνά τοποθετείται σε θέματα της επικαιρότητας.

Σχολιάζει με τον δικό της τρόπο και με ειλικρίνεια, πρόσωπα και καταστάσεις που βρίσκονται στο προσκήνιο. Αυτή την φορά, μια ιστορία που αφορά ένα κακοποιημένο βρέφος έβγαλε εκτός εαυτού την παρουσιάστρια. Εξάλλου, είναι γνωστή η μεγάλη αγάπη που έχει στα παιδιά. Είναι κάτι που το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Η Κορομηλά όταν ενημερώθηκε για το βρέφος στην Πάτρα που κακοποιήθηκε φρικτά από τους γονείς του, ξέσπασε στο Facebook, γράφοντας ένα εξοργισμένο μήνυμα: «Ο ένας γονιός βιάζει το παιδί του, ο άλλος το καίει με τσιγάρα, ο άλλος το κακοποιεί, ο άλλος το εγκαταλείπει στο έλεος του Θεού, ο άλλος /η το σκοτώνει με φρικτό τρόπο. Άλλοι καθημερινά βασανίζουν τα παιδιά τους λεκτικά και σωματικά. Ποιος ενδιαφέρεται να δει τις φάτσες σας και να ακούσει τις απολογίες σας μωρέ;; Μέσα για πάντα, γίνεται; Ένας τέτοιος νόμος απαιτείται. Άντε που θέλετε και παιδιά! Και όσοι γνωρίζετε ανοίξτε το στόμα σας επιτέλους. Μιλήστε να σωθούν αθώες ψυχές».

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: