Ξέρουν κάτι και μας το κρύβουν; Αυτός είναι ο λόγος που οι Τούρκοι «βλέπουν» ότι θα ξεσπάσει Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος μέσα στο 2018!

Κοινοποίηση:
ww3

Τις περίφημες «Προφητείες» του Νοστράδαμου αναμοχλεύει εκ νέου η τουρκική «Hürriyet», υποστηρίζοντας πως μέσα στο 2018 όχι μόνο η Γη θα χτυπηθεί από τεράστιο κομήτη, αλλά θα ξεκινήσει και ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος!
Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας που επικαλείται το διάσημο βιβλίο του φαρμακοποιού και αστρολόγου, ο «σημαντικότερος πόλεμος θα ξεκινήσει μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας», ενώ σε κάποιο άλλο απόσπασμα αναφέρεται ότι η μεγαλύτερη πολεμική σύρραξη θα διαρκέσει 27 ολόκληρα χρόνια.
Γιατί μπορεί ο Ερντογάν να είναι αυτός που βγάζει ιαχές πολέμου και οι ΗΠΑ να βρίσκονται στα μαχαίρια με άλλες πυρηνικές δυνάμεις όπως τη Βόρεια Κορέα του Κιμ και την πανίσχυρη Ρωσία, ωστόσο βάσει Νοστράδαμου ο Γ΄ Παγκόσμιος θα ξεκινήσει από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από τη διαμάχη Γερμανίας – Γαλλίας.

Και μην νομίζετε πως αργεί πολύ, καθώς όσο απίθανο και αν μοιάζει με τα σημερινά δεδομένα ο μεγάλος μελλοντολόγος υποστήριξε πως αυτό θα συμβεί μέσα στο 2018!

Κάτι που έρχεται πάντως σε πλήρη αντίθεση με τους περισσότερους συνωμοσιολόγους που πιστεύουν ότι η μεγάλη «μάχη» θα διεξαχθεί μεταξύ των ΗΠΑ και ενός συνασπισμού Κίνας-Ρωσίας-Βόρειας Κορέας» (αναμφίβολα πιο πιθανό σενάριο πάντως).

Αφήνοντας για λίγο πάντως τη ρητορική μίσους εναντίον της Ευρώπης (ελέω Ερντογάν φυσικά), η εφημερίδα κάνει στροφή στην… ενημέρωση και γράφει πως – σύμφωνα πάντα με τον Νοστράδαμο – «οι ΗΠΑ θα χτυπηθούν από τεράστιο σεισμό που θα δημιουργήσει επακόλουθα μεγάλης κλίμακας σε όλο τον πλανήτη».

Για να δώσει μάλιστα άλλη βαρύτητα στην προφητεία, η Hürriyet επικαλείται ανακοίνωση του Γεωλογικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ που κάνει λόγο για συγκεκριμένη Ζώνη που δίνει ισχυρούς σεισμούς.

Εκτός επίσης από την έκρηξη του Βεζούβιου στην Ιταλία που θα στοιχίσει τη ζωή σε 6.000 άτομα, ο Νοστράδαμος, μέσα στην τρέχουσα χρονιά, προβλέπει και σύγκρουση της Γης με ένα τεράστιο ουράνιο σώμα.

«Μεγάλη καταστροφή θα χτυπήσει τη Γη, με ένα κομήτη που θα εμφανιστεί στον ουρανό. Πυρηνική τρομοκρατία και φυσικές καταστροφές θα διαλύσουν τον πλανήτη», γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, αδιαφορώντας ότι η NASA έχει αποκλείσει κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο για τα επόμενα 100 χρόνια…

Αναλυτικά όλα όσα θα συμβούν το 2018 βάσει Τούρκων και Νοστράδαμου:

1. Θα πεθάνει ο ηγέτης της 1ης Καθολικής Εκκλησίας

2. Η τρομοκρατία θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα

3. Θα υπάρξουν μεγάλες ένοπλες συγκρούσεις λόγω υπερθέρμανσης του πλανήτη

4. Η Κίνα θα γίνει η νέα υπερδύναμη του κόσμου με μια νέα στρατηγική κίνηση

5. Μια χώρα, υποτίθεται οι ΗΠΑ, θα περάσουν σε «νέα φάση» με αβέβαιο μέλλον, ενώ θα χτυπηθούν από ισχυρό σεισμό στα δυτικά

6. Οι ΗΠΑ θα χτυπηθούν από ισχυρό σεισμό στα δυτικά

7. Η Ιταλία θα βυθίσει την Ευρώπη σε μεγάλη οικονομική κρίση

8. Η Λατινική Αμερική θα γίνει το επίκεντρο ριζικών αλλαγών με πολλούς διαφορετικούς τρόπους

9. Ισχυρές εκρήξεις στον Βεζούβιο

10. Το 2018 θα συμβεί κάτι που θα οδηγήσει στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: