«ΝTOY» Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΘΑ: «Ξήλωσε» όλη την φρουρά της πύλης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ! – To πρώτο ΚΕΦΑΛΙ που πρέπει να ΚΟΨΕΙ είναι το ΔΙΚΟ του!

Κοινοποίηση:
ruvikonas0-630x311

Οι πρώτοι “αποκεφαλισμοί” για το σημερινή εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας είναι γεγονός.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, που άμεσα διέταξε ΕΔΕ, ήταν αμειλίκτος για τις θλιβερές εικόνες που εκτυλίχθηκαν εντός του στρατοπέδου Παπάγου. Το πρώτο όμως κεφάλι που πρέπει να κόψει κανονικά είναι το δικό του.

Ήδη “ξηλώθηκαν” όσοι ήταν επιφορτισμένοι σήμερα με την φύλαξη της πύλης ενώ αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας ο πέλεκυς να πέσει βαρύς και στις υψηλότερες βαθμιθες.

Νωρίτερα ο Πανος Καμμένος ζήτησε “Να πέσουν κεφάλια” για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε επικοινωνία που είχε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα – περίπου 20 άτομα – έφτασαν έως τα σκαλιά του κεντρικού κτιρίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έξω από το οποίο πέταξαν προκυρήξεις, οι οποίες συμφωνα με τα αποκλειστικά ντοκουμέντα του onalert περιείχαν μηνύματα “αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό” και κατά ” κάθε ιμπερεαλισμού και συμμαχιών φονιάδων”.

Η ομάδα αναρχικών μπόρεσε σύμφωνα με πληροφορίες να αιφνιδιάσει το προσωπικό ασφαλείας πετώντας τρικάκια στην πύλη της οδού Μεσογείων του Στρατοπέδου Παπάγου και να περάσει στο εσωτερικό.Τα μέλη του Ρουβίκωνα σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia αναφέρουν μεταξύ άλλων: [..] Την ημέρα του Πολυτεχνείου, ως μέρος των κινητοποιήσεων του κόσμου του αγώνα επιλέξαμε μια παρέμβαση ενάντια στο κράτος, το βαθύ κράτος. Του οποίου οι πολυεπίπεδες ατζέντες συνεχίζουν να εφαρμόζονται αδιάφορες από πολιτεύματα, αδιάφορες από το τι συμβαίνει στο εσωτερικό, μέσα στην διαρκή πάλη τους στις ιμπεριαλιστικές ιεραρχίες. Ο στρατός, με τη μορφή του μηχανισμού πλέον παρά με τη μορφή κλίκας προσώπων, συνεχίζει να διατηρεί κεντρική θέση στο βαθύ κράτος κι έτσι είναι ο πλέον κατάλληλος να συμβολιστούν πάνω του το σύνολο των ιμπεριαλιστικών και γεωπολιτικών στρατηγικών που το βαθύ κράτος καθορίζει σε βάθος δεκαετιών (και όχι τετραετιών)[…].

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΟΥΣ ΕΦΝΙΔΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ,…ΤΟΥΣ ΕΦΝΙΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ;
    ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;…ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΜΙΑ! ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ!

  2. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΣΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ.

    1. με εναν καλο δικηγορο τον βλεπω αποστρατο σε λιγους μηνες, ο μάρτης ειναι κοντα.
      απο την στιγμη που δεν μπορουν να ριξουν προειδοποιητικές βολές στον αερα, απαγορευεται, διοτι πρεπει να παρουν εντολή από άνωθεν. αν εχεις παει φανταρος, ξερεις. η πυλη ειναι ανοιχτει, τι να σου κανει ενας αοπλος αξιωματικος πυλης. την εντολη την δινει ο εποπτης, αναλογως σε ποιον ανηκει η σκοπια της πυλης, στο γες ή γεεθα. ακομη και προειδοποιητικες βολες να εριχνε, θα εβρισκε τον μπελα του και 100% τα καναλια θα ελεγαν άλλα….αν ηταν στον έβρο, τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα. η αθηνα ειναι μπανανια.

      1. αυτες οι 4-5 μερες ειναι πολυ περιεργες…..κατι θα ακουσουμε με σοβαρες εξελιξεις….δεν ειναι τυχαια τοσα μαζεμενα γεγονοτα

Comments are closed.