ΝΤΡΟΠΗ ρε ΑΛΗΤΕΣ! Τσακίσατε τη διαπλοκή – Τον έπιασαν γιατί πούλαγε σκόρδα στο Αγρίνιο!!!

Κοινοποίηση:
σκορδα

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στο Αγρίνιο ένας 21χρονος, γιατί πωλούσε σκόρδα δίχως άδεια.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνα που έγινε σε υπαίθριο πωλητή χθες το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Δελφών και Πανεπιστημίου διαπιστώθηκε πως δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 πλεξίδες σκόρδα.
anemosantistasis.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ρε ελλαδα το μεγαλειο σου τους χονδρεμπορους δεν τους πειραζετε καθολου σε ολους τους τομεις τι υποκρισια ειναι αυτη αλλα ο ανθρωπος δεν εδωσε μιζα εδω δεν επρεπε να λεγεται ελλαδα αλλα μιζασταν

  2. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ HΘΕΛΑΝ ΜΥΖΑ,ΚΑΙ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ,ΑΡΝΗΘΗΚΕ.
    ΑΡΕ ΜΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΑΡΙΕΣ,ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ,ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΘΕΜΠΟΡΟΥΣ,
    ΑΛΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΥΣΤΗΜΑΤΗΚΑ.
    ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΡΩΣΕΓΓΗΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΩ,ΑΠΟΔΙΞΗ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΩΝΤΑΙ.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ,ΤΟ ΘΕΜΑ.

  3. Μπράβο στα μπατσονια πιάσανε τον μεγαλέμπορο.. …μετα Σκορδα !!αν ήταν κάνας γύφτος πρεζεμπορας ή κανας νονός ή κανας λαθροπιθηκας εκεί τις γατούλες……ντροπη τους!!

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΗΣ.ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΝΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ.ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΔΙΑΣ?ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ?ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ.ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ ΚΑΡΕΚΛΑΚΗΔΕΣ

Comments are closed.