ΝΤΡΟΠΗ! Νέος βανδαλισμός ΤΩΡΑ στο ΚΕΝΤΡΟ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
PROSOXI MAKELEIO

Νέος βανδαλισμός στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας Ο νέος βανδαλισμός στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο της Νομικής Σχολής επί της οδού Σόλωνος.

240417-athina

a athina 02

athina 01

Άγνωστοι έριξαν από την βάση της την μαρμάρινη προτομή-αντίγραφο της Πολιούχου Αθηνάς, που βρίσκεται έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Την θλιβερή εικόνα κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό ο δημοσιογράφος Ηλίας Προβόπουλος, οποίος επισημαίνει ότι η προτομή της προστάτιδας της πόλης πριν από λίγα χρόνια είχε δεχτεί και άλλη επίθεση βανδάλων που είχαν «τυφλώσει» βάφοντας με σπρέι τα μάτια της με μαύρο χρώμα. «Της καθάρισαν όμως τα μάτια και συνέχισε να βλέπει την αραιή κίνηση στην μικρή πλατεία όπου συχνάζουν πια μόνο απελπισμένοι, εξαρτημένοι που ζουν μόνο όταν βλέπουν τον πρεζέμπορα», επισημαίνει ο δημοσιογράφος…. Οι βάνδαλοι ξαναχτύπησαν και μετά την αποκατάσταση του αγάλματος «αποκεφάλισαν» την Πολιούχο Αθηνά και έριξαν την προτομή στο έδαφος. Όποιος αναρωτιέται αν το έκαναν για πλάκα ή για «διαμαρτυρία» δεν θα βρεί απάντηση. Η έλλειψη παιδείας και η ασυδοσία πάνε μαζί…. Ο νέος βανδαλισμός, όπως είδαμε καισ την φωτο του actimon.blogspot.gr, επαναφέρει στο προσκήνιο τα σημαντικά ζητήματα αστυνόμευσης στην περιοχή του Πνευματικού Κέντρου και του πεζόδρομου της οδού Μασσαλίας. Μάλιστα ο Ηλίας Προβόπουλος που ανέδειξε το θέμα σημειώνει στην ιστοσελίδα του: «Για όποιο λόγο και να το έκαναν, το έκαναν να βανδαλίσουν ακόμη μια φορά, μετά τους αποκεφαλισμούς, τις κλοπές, τα μουτζουρώματα, τις καταστροφές την γλυπτών που ήταν στον περίβολο του Πνευματικού Κέντρου και φυσικά να βγάλουν τη γλώσσα σε μια κοινωνία που δεν αντιδρά πλέον σε τίποτα και τούτο είναι το πιο λυπηρό. Στην περίπτωση και σε κάθε άλλη ανάλογη, την ευθύνη δεν την έχει η Αστυνομία ή Δήμος, αλλά όλοι μαζί την μοιραζόμαστε και όποιος τολμήσει να ξεχωρίσει σύντομα το μετανιώνει…»…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΙΣΤΟΡΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡ@ΚΙ@ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ . ΛΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ 150 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΠΛΟΥΜ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 15αρια ΧΡΟΝΙΑ . ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ .

Comments are closed.