ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!! Η «Ένωση Άθεων» ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ και προσκαλεί τον κόσμο στην γιορτή του… «Αγίου Οινοπνεύματος»!

Κοινοποίηση:

Μετά την προκλητική διοργάνωση με την κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή και όλες τις κατά καιρούς προκλήσεις τους, οι άθεοι για ακόμα μια φορά προσπαθούν να βρεθούν στο επίκεντρο της επικαιρότητας…

“Η Ένωση Άθεων σας προσκαλεί στην γιορτή του Αγίου Οινοπνεύματος, του μόνου υπαρκτού και με παρατηρήσιμα αποτελέσματα. Την Δευτέρα 28 Μαΐου στις 18:00 η ώρα στο Μεζεδοπωλείο “Ηλίας 1958”, Μπούσγου 2 (πεδίο του Άρεως), στην Αθήνα”.

Στην ανακοίνωσή τους οι άθεοι χαρακτηρίζουν το «Άγιο Οινόπνευμα» ως «το μόνο υπαρκτό και με παρατηρήσιμα αποτελέσματα.» Οι διοργανωτές ενημερώνουν επίσης πως «όσοι παρευρεθούν, μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο του Αδαμάντιου Κοραή – για το αίσχος του υποτίθεται “αγίου’”φωτός.”

Την Δευτέρα, δηλαδή, του Αγίου Πνεύματος, όπου η Χριστιανοσύνη τιμά το τρίτο μέλος της Αγίας Τριάδος!!!

Συν τοις άλλοις, συνδυάζουν την πρόκληση τους και με το ραμαζάνι! Όπως επισημαίνουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο facebook:

«Από φέτος η γιορτή του ΑΟ γίνεται διεθνής. Για να τιμήσουμε τα μέλη μας που είναι πρώην μουσουλμάνοι, η γιορτή του ΑΟ θα συνεορτάζεται με το σπάσιμο της νηστείας του Ραμαζανιού που διοργανώνεται από τις διάφορες οργανώσεις πρώην μουσουλμάνων παγκοσμίως.»

Και καταλήγουν με τον επίσης άθλιο επίλογο:

«Αποστάτες όλων των θρησκειών, ελάτε να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε!» …και μάλιστα το κοινοποιούν ως “Κατάλληλο για παιδιά” !

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

 Δείτε ΕΔΩ την σχετική ανακοίνωσή τους μέσω Facebook

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Όταν μιλάμε για την «ένωση αθέων», πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν μας ότι πρώτα-πρώτα δεν μιλάμε για ανθρώπους!!! Μιλάμε για δίποδα όρθια κτήνη, τα οποία εκτός από άθεοι είναι και μηδενιστές… Είναι τερατώδη όντα, τα οποία διακατέχονται από έναν πλήθος κομπλεξικών και εγωπαθητικών αισθημάτων, και μιας ανεξήγητης κακίας και μανίας καταδιώξεως, ενάντια σε κάθε τι ωραίο, ανθρώπινο, καλό και χριστιανικό, αγαθό και Θεϊκό, προβάλλοντας σε κάθε ευκαιρία ένα αβυσσαλέο μίσος εναντίον του ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ, και ΠΑΝΣΟΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ, του ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!
    Αποτελεί δε, κοινή πεποίθηση σε κάθε Χριστιανό, αλλά και σε κάθε σωστό και πραγματικό Έλληνα, ότι όλοι αυτοί οι πανηλίθιοι ξερόλες που στερούνται κάθε λογικής αλλά και κάθε ανθρώπινου αισθήματος, είναι μέλη της σημερινής ανήθικης και εωσφορικής παγκόσμιας τάξης πραγμάτων που θέλουν να καταστρέψουν ό,τι είναι Θεϊκό, καλό, αγαθό και ανθρώπινο, αλλά ταυτόχρονα να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό μαζί, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτές οι δύο έννοιες, είναι ταυτόσημες και αλληλένδετες, παράλληλα δε, είτε το θέλουν είτε όχι, είναι και ακατάλυτες και αιώνιες!!!
    Τέλος, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, εγώ προσωπικά είμαι περήφανος που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, το λέω και το ομολογώ με παρρησία και θάρρος Πιστεύω στον ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΤΟΥ ΥΙΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ!!! Δεν υποχρεώνουμε κανέναν, βαδίζουμε στον δρόμο που χάραξε με την διδασκαλία Του το έργο Του και την Θυσία Του ο Υιός και Λόγος του Θεού ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ο οποίος προϋπήρχε προ πάντων των αιώνων…!!!
    Όσον αφορά τους οπαδούς του σκοταδισμού τους αμόρφωτους, αστοιχείωτους, άρρωστημένους και εφιαλτικούς ανθέλληνες, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται «άθεοι», τους αφήνω στην κρίση και στην περιφρόνηση του περήφανου Χριστιανικού Ελληνικού λαού, αλλά παράλληλα τους ενημερώνω ότι έστω και ένα Χριστιανός Έλληνας να μείνει μόνος του στον πλανήτη, ένας θα είναι ο νικητής: Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!

  2. Με τα μάτια βλέπεις όχι με τα πόδια τα μάτια είναι ο Χριστός εντολές εκτελούν οι αθεοι

  3. Που είναι οι Ισλαμοφασίστες? που είναι οι λεγόμενοι τζιχαντιστές που τόλμησαν να κοροϊδέψουν τον Αλλάχ? Να δούμε αν θα αντιδράσουν γιατί εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί είμαστε για κλάματα. Μας βρίζουν, μας φτύνουν και εμείς κοιτάμε αν βρέχει.

  4. Να μην τους βριζετε γιατι γινεστε ενα με αυτους, να τους λυπαστε γιατι τωρα εχασαν τα παντα
    Ο Χριστος ειπε οποιος με βλαστημησει μπορει να σωθει οποιος βλαστημησει το Αγιο Πνευμα δεν εχει σωτηρία Ο Θεος ας τους λυπηθει…….

  5. Σιχαμένοι. Βρήκανε και τα κάνουνε. Αν έχουν τ’ @ρχίδια ας πάνε να πιούνε ούζα και τσίπουρα στις μουσουλμανικές χώρες και δεν θα προλάβουνε να δούνε το κεφάλι τους να ρολάρει στο οδόστρωμα. Τραβάτε αλλού να κάνετε τις αηδίες σας γελοίοι.

  6. Δυστυχώς θα εκτελέσουν την αποστολή τους οι. Παρά φύσην εντολείς των Εβραίων με αρχηγό τον Μπουτάρη αμέσως μετά ακολουθεί το σφράγισμα το χάραγμα Σεικυριος ο θεός λυπησουμας

  7. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ?????ΒΡΙΚΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΧΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ…ΜΗΠΩς ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΟΣ………………………………………………………………………????????

    1. Διοργανώνουν και σπάσιμο της νηστείας του Ραμαζανιού….

Comments are closed.