ΝΤΡΟΠΗ, ΑΗΔΙΑ και ΘΥΜΟΣ! ΔΕΙΤΕ πως σχολιάζουν οι πατριώτες τα ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ με τους ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΦΡΟΥΡΟΥΣ στο Πισοδέρι – Πρέσπες! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ! “ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ, δεν είστε ΕΛΛΗΝΕΣ! Σκοτώνεται ΑΔΕΡΦΙΑ! Ρε ντύσανε μπάτσους τους Πακιστάνους;” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
a1

“Ντροπή ,αηδία,θυμός και οργή επικρατούν μέσα μου αυτή τη στιγμή και παράλληλα κλαίω ειλικρινά για την πατρίδα μου και για τον βιασμό που υφίσταται αυτή τη στιγμή!!!Προδότες αλήτες,πουλημένοι φωτια να ρίξει ο Θεός να σας καψει!!!Εφιάλτες!!!!”

piso4

“Η ξεφτιλα τους σε ολο το μεγαλειο!!
Ας σκοτωνουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ για τους σκοπιανους”

“ΡΕ ΝΤΥΣΑΝΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ !!!! ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ”

“Ποιος εισαγγελέας ;όλοι πουλημένοι είναι …ντροπή για τη χώρα μας είναι οι προδότες …κρέμασμα θέλουν όλοι!”

Δείτε πληθώρα σχολίων ΕΔΩ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. 40 χιλιαδες απο τους αστυνομικους ειναι πουστηδες!!!!! Ειναι ανωμαλοι πισωγλεντηδες
    Το γλεντανε !
    Τωρα καταλαβαινετε γιατι θελουν να βαλουν στην αστυνομια και πακιστανους ;
    Θελουν να τσακισουν τους Ελληνες που θα αρνηθουν να εκκενωσουν περιοχες οπου θα εγκατασταθουν οι γυφτοσκοπιανοι
    Δεν ειδαμε ακομα τιποτα

  2. Αυτο το αρχιδι ο μανεσης και το κωλοκαναλο του που μερικοι απο εδω βιαστηκαν να τον πουν μαγκα επειδη διαβαζει με τις υπολοιπες εφημεριδες το πρωτοσελιδο του Μακελειο, ειπε οτι οι Ελληνες που μαζευτηκαμε εκει δεν γνωριζουμε απο δημοκρατια επειδη διωξαμε κλωτσηδον το παπαγαλακι του βρωμοκαναλου του που ηθελε να παρει πλανα κοντινα στα προσωπα των Συνελληνων και να τα βγαλει φορα παρτιδα ωστε αργοτερα να συλληφθουν οπως κανανε και με τον στριγκο τον μπουταρη….Γαμω το κωλοκαναλο σου μπινε καταδοτη γαμω και το τσουτσεκι το βερυκιο που γλυφετε ομαδικα το τσιπρα και τη χουντα που μας κυβερνα…ΨΟΦΟΣ….

  3. DEN INE ELLINES ASTINOMIKI, INE KSENI MISTHOFORI !!!!!!!!

    AFTES I POUSTARES MBASTARDA TSIPRAS / KOTZIAS , POLI ASHIMO THA TO PLIROSOUN…..
    OLI 153 KREMASMA EKTELESI SE LAIKO DIKASTIRIO THA TOUS PAME !!!!!!!!!!!!!

  4. ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ,ΦΑΣΙΣΤΟΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΛΠ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΛΕΟΝ.

  5. Να το γραψει η ιστορια : Οι πολιτικοι σε συνεργασια με τους ψηφοφορους,τους μπατσους και τη δικαιοσυνη ξεπουλησαν τη πατριδα σου Αλεξανδρε οχι τα ξενα λομπυ!
    Να το γραψει η ιστορια : Μια Ελλαδα χαθηκε απο τον ιδιο το λαο της ! Καληνυχτα Ελλαδα,ειμαι κι εγω ενας απ αυτους που σας σιχαθηκαν ολους γιατι το ψαρι βρωμαει οχι μονο απ το κεφαλι στη περιπτωση μας αλλα απο παντου.Να μεινετε στην Ελλαδα τα κομματοσκυλα και οι πακιστανοι.Οι γνησιοι Ελληνες απογοητευτηκαμε,οταν προσπαθησαμε κυνηγηθηκαμε και τωρα ειναι αργα.Φατε λιγα ψυχουλα Ευρωκουλτουρας με ανταλλαγμα το μελλον των παιδιων και της πατριδας σας.Σαπιοι

  6. ΑΠΛΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ……

    1. Ποτε μετα? Οταν θα μαστε μειοψηφια και οι μουσουλμανοι θα εκλεγουν πρωθυπουργο? Εχουμε πολυ λιγοτερο χρονο απ οτι νομιζουμε

Comments are closed.