“Ντου” αντιεξουσιαστών σε ξενοδοχείο ενόψει ομιλίας Μιχαλολιάκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ntou_xenodoxeio_715_355

Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε την Παρασκευή (24.03.2017) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα έχει προγραμματιστεί να εκφωνήσει ομιλία ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Έδωσαν και video στη δημοσιότητα από την εισβολή τους.
«Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά» και «Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες» ήταν το κεντρικό σύνθημα που φώναζαν οι αντιφασίστες τη στιγμή που έφτασαν στο ξενοδοχείο, ενώ ένας από αυτούς φαίνεται να ζητά εξηγήσεις από στέλεχος του ξενοδοχείου γιατί χώρος του παραχωρείται για ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

«Για ποιο λόγο φέρνεις φασίστες εδώ μέσα» λένε όταν το στέλεχος του ξενοδοχείου τους ζητά να αποχωρήσουν.

Δείτε το video

Η ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι προγραμματισμένη για σήμερα (25.03.2017) στις 20:00 και ήδη το κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι… αποκλεισμένο, αφού ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί, καθώς πέρα από τη συγκέντρωση των οπαδών της Χρυσής Αυγής, υπάρχει και αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών.

seleo.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. βγήκαν για μεροκάματο τα παιδιά πάλι;

  2. Μεγαλύτεροι φασιστες απο τους αντιφασίστες δεν υπαρχουν. Ειναι τοοοσο δημοκράτες, που θελουν να επιβάλουν με την βία τα δικα τους θελω, στους υπόλοιπους. Αυτη ειναι η δημοκρατία τους κι εχουν το θράσος να μιλάνε.

  3. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΑΡΙΑ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

  4. να δειτε τι γ@μησι και ξυλο και μετα κασμα και φτυαρι σας περιμενει κοτουλες αδερφες αντιφα και λοιποι φλωροι…..

      1. Εσεις καταστρεφετε τη χωρα,ο στρατος των προδοτων.

      2. Ο “ΦΑΣΙΣΤΟΥΛΗΣ” ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.

  5. Η Πατριδα μας μπορει να μην ειναι πλεον Κρατος αλλα εχει ενα κομμουνιστικο παρακρατος που το καμαρωνουν ολοι οι υπευθυνοι της καταστροφης μας.Καημενη μου Πατριδα…….

Comments are closed.