Νοθεύτηκε πράγματι η Χριστιανική πίστη τον 4ο μ.Χ. αιώνα; Δείτε τα ντοκουμέντα και αποφασίστε εσείς!

Κοινοποίηση:
πιστη

Σύμφωνα με αρχαιολόγους, ιστορικούς και ερευνητές ανά τον κόσμο, ο 4ος μ.Χ αιώνας ήταν μια εποχή μεγάλων αλλαγών για τη Χριστιανική πίστη, αφού τότε μετατράπηκε σε θρησκεία, υιοθετώντας απόψεις και “πιστεύω” που ήταν αντίθετα με την διδασκαλία του Χριστού.

Θα πει κανείς, και πού το ξέρεις αυτό; Tο εικάζεις; Το άκουσες από τον Λιακόπουλο και το λες; Μήπως αυτές οι απόψεις είναι αιρετικές ; Είναι κάπου γραμμένο κάτι τέτοιο ; Η απάντηση είναι, ότι ο καλός Θεός επέτρεψε να μείνει γραμμένο σε κείμενο, το οποίο δεν καταστράφηκε από τους σκοταδιστές δήθεν μεγαλοχριστιανούς “αγίους ” ιεράρχες και αυτοκράτορες του Βυζαντίου, και έφτασε στην εποχή μας για να το έχουμε.

Διαβάστε λοιπόν τα αποσπάσματα που ακολουθούν και κρίνετε εσείς τι συνέβη τον 4ο μ.Χ αιώνα.

(Κώδικας 49,10-50,3) – Κείμενα Ναγκ Χαμμάντι :

« Τι είναι λοιπόν αυτή η πίστη ; Δεν υπηρετούν με αυτά που εισήγαγαν τον Χριστό και εσείς δεν κατανοείτε πνευματικά τον Χριστό, όταν λέτε “πιστεύουμε τον Χριστό”. »

Σχόλιο: Ο συγγραφέας του χειρογράφου αναρωτιέται για το τι είναι αυτή η πίστη, που κατασκευάστηκε τον 4ο μ.Χ. αιώνα, και αυτό-ονομάστηκε “Oρθοδοξία”, λέγοντας πως δήθεν περιέχει την όλη αλήθεια του Χριστού. Προσέξτε όμως τι λέει αμέσως μετά :
« Δεν υπηρετούν με αυτά που εισήγαγαν τον Χριστό.»
Ερώτηση: Ποιοι τα εισήγαγαν και πότε ; Προσέξτε το πόσο μας έχουν παραμυθιάσει για το ότι δήθεν ο Χριστιανισμός εξ αρχής βασιζόταν στις εβραϊκές γραφές και η σχέση μεταξύ τους είναι δήθεν άρρηκτη.
Ο συγγραφέας του χειρογράφου αυτού λέει, πως κάποιοι (μαντεύετε ποιοι) εισήγαγαν πράγματα μέσα στη Χριστιανική πίστη αντίθετα του Χριστού, δηλαδή αντί-Χριστα. Τότε ήταν που μπήκαν τα σατανικά εβραϊκά κείμενα μέσα στη Χριστιανική πίστη, που έγινε τυπολατρική θρησκεία εβραϊκής νοοτροπίας. Τότε ήταν που παραποιήθηκαν τα ευαγγέλια και εξεβραϊστηκαν πλήρως, ώστε να φαίνεται πως ο Ιησούς Χριστός είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Γιαχβέ Σατανά, τον θεό των Εβραίων.

Δεν είναι φαντασίωση, είναι η αλήθεια.

Σχόλιο 2ο: Εσείς λέει -έπειτα- δεν κατανοείτε πνευματικά τον Χριστό, όταν λέτε “πιστεύουμε τον Χριστό.” Προσέξτε γυαλόχαρτο. Μιλάει για εκείνους, τους δήθεν πιστούς χριστιανούς, που δέχτηκαν τον εβραιοχριστιανισμό (Oρθοδοξία) ο οποίος έκρυβε και κρύβει την αλήθεια του Χριστού, που είναι ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος, ανήκει στο Γιαχβέ Σατανά και φυσικά δεν αποτελεί δημιουργία Θεού, όπως μας κάνουν πλύση εγκεφάλου από μικρούς, για να είμαστε καλά και υπάκουα προβατάκια στο μαντρί του Σατανά. Επομένως, εκείνοι που δέχονταν και δέχονται τον εβραιοχριστιανισμό, που αποτελείται από δοξασίες αντίχριστες, δεν γνωρίζουν τον Χριστό, την νοοτροπία Του και την Αλήθεια Του, ενώ ταυτόχρονα πιστεύουν, πως εκείνοι είναι μόνο οι σωστοί και όλοι οι άλλοι πλανεμένοι, αιρετικοί και κακόδοξοι.

Ένα ακόμη κείμενο (Κώδικας 73.13 -74,4), Ναγκ Χαμμάντι, αναφέρει :

« Οι ευλαβούμενοι τον μωσαϊκό νόμο, τον έβαλαν κάτω από μία διδασκαλία με το ευαγγέλιο του Χριστού και την διδασκαλία λέγοντας :
Ακόμη και αν κατέβει ένας άγγελος απ’ τον ουρανό και κηρύξει σε εσάς τα αντίθετα απ’ αυτά που εμείς κηρύξαμε σε εσάς, ακόμη και αυτός θα γίνει καταραμένος.

 

 

Δεν επιτρέπουν την ελευθερία της ψυχής, ούτε στην έρευνα δίνουν ελευθερία διότι εξακολουθούν να είναι ανώριμοι. Δεν είναι σε θέση να υπακούν τον νόμο που λειτουργεί με την βοήθεια αυτών των αιρέσεων παρόλο που δεν είναι αυτοί αλλά στην πραγματικότητα οι οπαδοί τους είναι οι δυνάμεις των Σαβαόθ. Μέσω της αίρεσης του μωσαϊκού νόμου ανακάτεψαν τις ανόμοιες διδασκαλίες και μας έδωσαν κάτι που δεν είναι νόμος του Χριστού. »

Σχόλιο: Εδώ έχουμε ένα άλλο κείμενο, που επιβεβαιώνει το 1ο, και δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Μιλάει ξεκάθαρα για κάποιους που τους ονομάζει “αίρεση του μωσαϊκού νόμου”. Γιατί δεν ξέρουμε τίποτε γι’αυτούς ; Που είναι τα κείμενά τους ; Τι έλεγαν και με ποιους διαφωνούσαν ; Ο λεγόμενος μωσαϊκός νόμος, η πεντάτευχος του Γιαχβέ, η λεγόμενη «Παλιά διαθήκη», είναι ιερή για όλα τα χριστιανικά δόγματα σήμερα. Επομένως, αυτό που κάποτε το θεωρούσαν αίρεση και αντίχριστη δοξασία υπάρχει σε όλα τα χριστιανικά δόγματα ως ιερό.
Αυτό που κάποτε ονομαζόταν “αίρεση του μωσαϊκού νόμου” και το πολεμούσαν οι πραγματικοί Χριστιανοί, επικράτησε με τις πλάτες της Μαύρης Μασονίας και αφού αυτονομάστηκε “Oρθοδοξία”, επιβλήθηκε ως η μόνη δήθεν θεόπνευστη αλήθεια. Το κείμενο δίνει πολύ σωστά το σκεπτικό του εβραιοχριστιανισμού, λέγοντας πως δεν επιτρέπουν την ελευθερία της ψυχής, την αναζήτηση και την έρευνα, για την οποία ξεκάθαρη οδηγία μας έδωσε ο Χριστός μας. Ερευνάτε τας γραφάς μας είπε, όλες τις γραφές, και γνώσεθσε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς (εσάς).

Τα χειρόγραφα αυτά, που έχουν χρονολογηθεί ως κείμενα του 4ου μ.Χ. αιώνα από ερευνητές και ιστορικούς, βρέθηκαν σε ένα πιθάρι, στο Νάγκ Χαμμάντι της Αιγύπτου. Εκεί τα έκρυψε μέσα στο χάος του 4ου μ.Χ αιώνα, ένας συλλέκτης χειρογράφων όταν ειδοποιήθηκε από κάποιον, ότι ερχόταν και στην πόλη του οι σκοταδιστές για να κάψουν τα πάντα. Του είπε μάλιστα, να κρύψει όσα μπορούσε από τα κείμενα που είχε, και να μην τα αφήσουν να καούν. Χωρίς να χάσει χρόνο, πήρε όσα χειρόγραφα μπόρεσε απ την συλλογή του, τα έβαλε μέσα σε ένα πιθάρι και τα έθαψε κάπου έξω απ την πόλη με το όνομα Ναγκ Χαμμάντι, που στα ελληνικά ονομάζεται Χηνοβοσκίον.
Τα έθαψε για να σωθούν με την ελπίδα ότι κάποτε, κάποιος, θα τα βρει και να μάθει τι πραγματικά έγινε την εποχή εκείνη.
Και αυτό πράγματι έγινε 1.600 χρόνια μετά, στα τέλη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, από δύο φτωχούς αγρότες που σκάβοντας “τυχαία”, “έπεσαν” πάνω στο πιθάρι. Τα κείμενα βγήκαν στο φως και είναι γνωστά ως “Κείμενα του Νάγκ Χαμμάντι” ή “Βιβλιοθήκη Ναγκ Χαμμάντι”, και φυλάσσονται σήμερα επίσημα στο Κοπτικό Μουσείο του Καϊρου, στην Αίγυπτο.

Τα κείμενα του Νάγκ Χαμμάντι μας μιλούν -μέσα σε όλα- και για τη σκοτεινή εποχή των διωγμών της Μαύρης Μασονίας, που κατασκεύασε την αντίχριστη εβραιοχριστιανική θρησκεία. Περιέχουν μεταξύ των άλλων και κείμενα τα οποία αποτυπώνουν την αγωνία εκείνων, που έβλεπαν το έγκλημα αυτό κατά του Χριστού και της Αλήθειας να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια τους. Μας πληροφορούν για εκείνους τους σκοταδιστές που έκαψαν τα πάντα και γκρέμισαν και σκότωσαν και κατέστρεψαν δήθεν, στο όνομα του Χριστού, Εκείνοι που απάρτιζαν την αίρεση του “μωσαϊκού νόμου”, ή των «οπαδών του Σαβαώθ”, όπως την αναφέρουν τα αρχαία κείμενα που σώθηκαν από το παρανάλωμα του πυρός και βρέθηκαν στο Νάγκ Χαμμάντι μέσα στο πιθάρι.

σ.σ: Τον Σαβαώθ, τον γιό του Σατανά, έβαλε ο..”θεοφόρος” Χρυσόστομος να υμνούμε στη θεία λειτουργία που εκείνος έγραψε, λέγοντας “Άγιος Άγιος Κύριος Σαβαώθ..”

Αφού νίκησαν όλους εκείνους που ήθελαν να προστατέψουν την διδασκαλία του Χριστού, εκείνους που δεν ήθελαν τον Εβραιοχριστιανισμό, εξαφάνισαν το όνομα της αίρεσής τους από παντού και μας έδωσαν το Χριστό ως θρησκεία, όπως εκείνοι ήθελαν. Έκαψαν κάθε τι ελληνικό και αφόρισαν όποιον δεν συμφωνούσε μαζί τους.

Σκεφτείτε, αν όλα αυτά δεν ισχύουν, τότε ποιος ο λόγος, κάποιοι στον 4ο αιώνα να γράψουν ότι κάποιοι κατασκεύασαν μια χριστιανική πίστη νοθευμένη, βασισμένη σε αντίχριστες δοξασίες και όχι στην διδασκαλία του Χριστού; Κάτι έβλεπαν και το έγραψαν. Για κάτι ήθελαν να προειδοποιήσουν. Αυτό που έλεγαν όσοι μπορούσαν να δουν, είναι πως κάποιοι μετέτρεπαν την Χριστιανική πίστη σε εβραϊκού τύπου υλιστική θρησκεία, σε ένα μαγαζί συγκαλυμμένης λατρείας του Γιαχβέ Σατανά, της ιδεολογίας του και φυσικά του σκοτεινού ατελούς κόσμου του, που όλες οι θρησκείες ονομάζουν δημιουργία Θεού (τυχαίο ;). Φυσικά όλοι αυτοί σε βάθος χρόνου δολοφονήθηκαν μυστηριωδώς από τις δυνάμεις της Μαύρης Μασονίας (π.χ ο Άρειος.)

Η Αλήθεια, υπάρχει μακριά από τα δόγματα και ο Χριστός ξεκαθαρίζει, πως όποιος την γνωρίσει, θα ελευθερωθεί. Αν κάποιος όμως δεν καταστρέψει πρώτα το ψέμα μέσα του, αποβάλλοντας τα όσα του έχουν μάθει ως δήθεν σωστά, δεν μπορεί να βαδίσει τον δρόμο της Αλήθειας. Κάθε πνευματικό ντουβάρι που στηρίζει το οικοδόμημα της λήθης χρειάζεται να πέσει. Τότε θα ξεπροβάλλει πίσω απ’τα γκρεμισμένα ντουβάρια το φως της γνώσης του Χριστού, που θα οδηγήσει όποιον το αναζητά στην Αλήθεια, αφού όποιος ζητάει παίρνει και όποιος ψάχνει βρίσκει.

Αποφασίστε λοιπόν εσείς, νοθεύτηκε ή όχι η Χριστιανική πίστη; Μην ξεχνάτε πως τα κείμενα υπάρχουν στο κοπτικό μουσείο του Καΐρου και δεν τα έγραψε ο..Λιακόπουλος για να βγαίνει και να κάνει τις αποκαλύψεις που κάνει. Μιλάμε για ιστορικά κείμενα που κάποιοι θέλανε να τα κάψουν (γιατί άραγε;) και ευτυχώς γλίτωσαν.
ΕΛ Ηunter 888

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσω ότι αυτά που γραφώ δεν περιμένω να τα καταλάβετε όσοι δεν σκέφτεστε κ απορροφάτε σαν σφουγγάρι αυτά που σαν λένε οι παπάδες …Όσο δεν σκέφτεστε αντικειμενικά, δεν πρόκειται να δεχτείτε το κάτι άλλο επειδή έτσι σας έκαναν να λειτουργείτε…
    Επειδή πιστεύτε όπως σας λένε οι παπάδες δεν σημαίνει ότι πρέπει να πιστεύω έτσι κ εγώ, κάποτε τους πίστευα κ κατάλαβα ότι δεν είναι αυτό που παριστάνουν …Προσωπικά Σκέφτομαι Μέσα Μου κ προσέχω τις επιλογές μου, κ από την ώρα που λειτουργό έτσι, με τον καιρό είδα την μέρα από την νύχτα…
    Αυτό που κάνω δεν το έχω για επάγγελμα, το κάνω σαν βοήθεια, κ όταν βοηθάω δεν παίρνω χρήματα κ διάφορες υλικές αξίες (επειδή αυτό δεν θα λέγετε βοήθεια), όταν βοηθάω νιώθω όμορφα μέσα μου, κ όλο αυτό το Βλέπω σαν αποστολή… Προσπαθώ να βοηθήσω επειδή Βλέπω ότι ζούμε σε μια εποχή με πολλαπλές πλάνες/παγίδες, γι’ αυτό προσπαθώ να ανοίξω τα εσωτερικά μάτια όσον θέλουν να σκέφτονται αντικειμενικά, κ μπορούν να πάρουν τον έλεγχο της ευθηνής της επιλογής τους… Όμως όσοι επιλέγετε να αφήνετε τον έλεγχο της ψυχής σας στους παπάδες, η ευθύνη της επιλογής σας δεν θα την χρεωθούν οι άλλοι… Στην Μεταθανάτιο Κάθαρση δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν, ούτε θα συγχωρούνται όσοι πλανεύτηκαν, αν δεν ολοκληρωθεί η ψυχή επιστρέφει ξανά κ δεν θα περάσει να πάει εκεί που προήρθε …Η ουσία της ζωής μας είναι να ολοκληρώνουμε τις Ψυχές Μας, Ελληνικά/Ανθρώπινα…
    ————-
    Τα παρακάτω αφορούν όσους πιστεύουν με τον εμπορικό τρόπο …Θα εξηγήσω τι πιστεύω ότι συμβαίνει κ όποιος θέλει κ μπορεί, θα καταλάβει…

    Οι πιστοί που πιστεύουν τους παπάδες είναι πάρα πολλοί, δεν πάει το μυαλό τους σε τι παγίδα έχουν μπλέξει, έχουν ακόμα εμπιστοσύνη σε όσους φοράνε ράσο κ δεν βλέπουν ότι άλλα τους λένε κ άλλα πράττουν… Οι πιστοί που πιστεύουν με τον εμπορικό τρόπο επικαλούνται να βάλει το χέρι του ο θεός κ νομίζουν ότι αναφέρονται σε εκείνον που πιστεύουν, δεν έχουν καταλάβει ότι το σύστημα των εβραίων τους πλάνεψε να δοξάζουν σε όλες τις θρησκείες τον θεός τους Ιεχωβά/Γιαχβέ, ο οποίος είναι εκείνος που έδωσε εντολή για να σταυρωθεί ο Χρίστος …Δεν είναι τυχαίος ο τρόπος που μας μεγαλώνουν μέσα στα όρια του συστήματός τους, έτσι προσπαθούν να μας κάνουν να μη σκεφτόμαστε κάτι άλλο από αυτά που μας αποτρέπουν…
    Οι εβραίοι δημιουργήσαν όλες τις θρησκείες στο σύστημά τους κ τις λειτουργούν όπως θέλουν εκείνοι, έχουν πλανέψει τους πιστούς (σε ότι πιστεύει ο καθένας) κ τους σκλαβώνουν στον Ιεχωβά/Γιαχβέ… Η κάθε Εμπορική Θρησκευτική Πλάνη λειτουργεί μέσα στους Πλανεμένους Πιστούς σαν μια Ενεργειακή Παγίδα που σκλαβώνει την ψυχή τους στον Ιεχωβά/Γιαχβέ, κ τους έχουν μετατρέψει/καταντήσει να κάθονται να προσκυνάνε κ να περιμένουν να βάλει το χέρι του ο θεός (των εβραίων), έτσι τα σχέδια που στήνονται εκτελούνται ανενόχλητα κ οι Πλανεμένοι Πιστοί τα αντικρίζουν σαν προφητείες, κ για όλα λένε ότι είναι θέλημα θεού κ ότι έτσι πρέπει να γίνουν τα γεγονότα (κ τα νομίζουν για λογικά), αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν πλανευτεί σε ένα θεολογικό σχέδιο που δίνουν την ψύχη τους στον Ιεχωβά/Γιαχβέ…
    Η πραγματικότητα δεν είναι γραμμένη όπως την νομίζουν οι Πλανεμένοι Πιστοί, η κωλοφάρα των εβραίων την γράφει (σχεδιάζει), για αυτό μη καθόσαστε να αφήνετε τα στημένα γεγονότα να συμβαίνουν επειδή είναι εις βάρος Όλον Μας, γι’ αυτό μη γίνεστε συνυπεύθυνοι… Όσο θα δίνετε οι περισσότεροι στους εβραίους την Ενεργειακή Δύναμη της Επιλογής σας, έτσι θα συνεχίζετε να καταδικάζετε το μέλλον Όλον Μας, επειδή στην πραγματικότητα το μέλλον κρίνετε από τις επιλογές του παρελθόντος (οι επιλογές μας χτίζουν το μέλλον) …Γι’ αυτό κατάντησε η Ανθρωπότητα σε αυτά τα χάλια, επειδή οι περισσότεροι πλανευτήκαν κ όσο συνεχίζετε αυτό καταδικαζόμαστε Όλοι Μας (εξαετίας τις επιλογές των περισσοτέρων)…
    Αυτή η εποχή που αντιπροσωπεύει την κόλαση συντηρείτε από όλους όσους δίνουν την Ενεργειακή Δύναμη της Επιλογής τους στην κωλοφάρα του Ιεχωβά/Γιαχβέ …Κ αν αναρωτιέστε πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο κ μέσω του χριστιανισμού…
    Ο Χριστός δεν ονομάζετε Ιησούς …Το Ιησούς σημαίνει στα εβραϊκά «Ο Ιεχωβά/Γιαχβέ σώζει», αλλά μόνο οι εβραίοι ζούνε καλά εις βάρος της Ανθρωπότητας την οποία έχουν υποδουλώσει με πολλαπλές πλάνες μέσα στο σύστημα τους…
    Το Αλληλούια στα εβραϊκά σημαίνει «δόξα τον Ιεχωβά/Γιαχβέ» …Κ άντε μετά να καταλάβουν οι πλανεμένοι πως καταντήσαν προσκυνημένοι…
    Ο Χριστός δεν ήθελε παλάτια/εκκλησίες, χρήματα/εξουσίες, υπόδουλους/προσκυνημένους …Βλέπω ότι το σύστημα των εβραίων τον εκμεταλλεύθηκε από την ώρα που τον σταύρωσε…
    Ο Χρίστος δεν πουλιέται ούτε αγοράζετε, ούτε θέλει να είσαστε προσκυνημένοι υπόδουλοι …Πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε σαν να τον γλείφετε…
    Ο Χριστός Ελευθέρωνε τους Ανθρώπους – Ο χριστιανισμός τους υποδουλώνει…
    Ο Χριστός Ένωνε την Ανθρωπότητα – Ο Χριστιανισμός διχάζετε με ότι δεν είναι Χριστιανικό…
    Ο Χριστός δεν ήθελε να εμποροποιηθεί – Ο χριστιανισμός τον πουλάει…
    …Λογικότατα Ο Χριστός αποκλείετε να θέλει τον Χριστιανισμό…
    Μήπως πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε τον Αντίχριστο από εδώ κ από εκεί…?
    Μήπως ο χριστιανισμός είναι πλάνη που εισβάλει πνευματικά στις ψυχές τον Αντίχριστο…?
    Μήπως ο Αντίχριστος μπήκε μέσα σας με τον τρόπο που σας μεγάλωσαν…?
    Μήπως το σχέδιο Αντίχριστος ξεκίνησε από τις σταυροφορίες κ μετά…?
    Θα έχετε παρατηρήσει όλοι πόσα είναι τα άτομα που λένε ότι πιστεύουν στον Χριστό, κ κάνουν ότι τους κατεβεί στο κεφάλι επειδή νομίζουν ότι συγχωρούνται στις εξομολογήσεις των παπάδων, κ κατά βάθος αυτό είναι ένα ακόμα τρυπάκι στο να συντηρεί της απάνθρωπες επιλογές…

    Κάποιοι βλέπουν τους παπάδες σαν κάτι ιερό …Στα λόγια αυτό δείχνουν, στις πράξει όμως…
    Έχουμε ακούσει για παπάδες που ανήκουν σε στοές…
    Έχουμε ακούσει για παπάδες παιδεραστές…
    Έχουμε ακούσει για παπάδες καμάκια…
    Έχουμε ακούσει για παπάδες ομοφυλόφιλους…
    Στο υπερμνημόνιο (Memorandum) που υπογράφτηκε, γραφεί μέχρι κ ότι θα παντρεύουν κανονικά κ ομοφυλόφιλους, αν δεν αλλάξει κάτι κάποια στιγμή θα γίνει αυτό έτσι όπως δείχνουν τα γεγονότα, κ θα γίνει όταν θα μας το περάσουν σαν φυσιολογικό… Έχουν κάνει κάποιους γάμους ομοφυλοφίλων για να δουν κ την αντίδραση του κόσμου κ παράλληλα το έδειχναν σταδιακά για να το συνηθίσει το μάτι μας… Τώρα δεν είναι τυχαίο ότι από παντού μέσα στο σύστημα γίνετε μια τεράστια πλύση εγκέφαλου για μας κάνουν να δούμε τους ομοφυλόφιλους σαν κάτι φυσιολογικό, κ όταν έρθει η ώρα που θα παντρεύουν κανονικά ομοφυλόφιλους, τότε θα δείτε πάλι τι δικαιολογίες θα βρουν να μας πουν οι παπάδες …Εδώ κράζανε οι παπάδες την παγκοσμιοποίηση, κ οι πράξεις τους δείχνουν ότι συμμετέχουν…
    Ως πότε οι περισσότεροι θα τους δικαιολογούν…?
    Ως πότε οι περισσότεροι θα εθελοτυφλούν…?
    Ως πότε οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να μην μπορούν να παραδεχτούν ότι πλανεύονται από κάτι (κ ας πρόκειται για κάτι που μεγάλωσαν με αυτό)…?
    Ως πότε οι περισσότεροι θα τους δίνουν την Ενεργειακή Δύναμη της Επιλογής τους…?
    Προσωπικά τους παπάδες τους βλέπω σαν κάτι ύπουλο που υπνωτίζει τους Ανθρώπους για να μη βλέπουν την πραγματικότητα, ώστε να καλύπτουν το σύστημα των εβραίων …Πιστεύω ότι η δουλειά τους εδώ είναι να λειτουργούν σαν δούρειοι ίπποι εν Ελλάδι για να αποπροσανατολίζουν τους Έλληνες…
    Ότι κ να λένε οι παπαδούρειοι ίπποι εμένα δεν με πείθουν οι καλοστημένες θεολογίες τους (δεν στέκομε στα λόγια τους, τους Βλέπω από τις πράξεις τους)… Φαίνεται ότι είναι μέσα στο σύστημα κ ας μη το παραδέχονται, εμένα δεν με πείθουν όσο κ να παριστάνουν ότι είναι κατά τους συστήματος, αν δεν ήταν του συστήματος δεν θα τους αφήναν να κάνουν τόσο ισχυρή περιουσία, κ αν θυμηθείτε πόσοι έχουν δώσει Ελληνικό Έδαφος στην περιουσία της Εκκλησίας, θα διαπιστώσετε ότι πριν από το ξεπούλημα της Ελλάδας, υπήρχε κ η παραπλάνηση προς τους αφελείς (που τους δίνουν σπίτια νομίζοντας ότι θα πάνε στον παράδεισο)…
    Για όσους λένε ότι δεν είναι όλοι έτσι, θα εξηγήσω κάτι… Μπορεί σε ένα μαγαζί να μην είναι όλοι έτσι, αλλά από την στιγμή που ένα μαγαζί λειτουργεί ύπουλα, αυτό πάει να πει ότι εκείνοι που δεν είναι έτσι διάλεξαν το λάθος δρόμο κ όσο θα είναι εκεί θα συμμετέχουν, κ ας είναι πλανεμένοι επειδή δεν έχουν καταλάβει …ΟΙ Προσωπικές Επιλογές θα μετρήσουν/κριθούν στην Μεταθανάτιο Κάθαρση (εκείνων αλλά κ γενικά Όλον Μας), δεν θα μετρήσουν οι βυσματικές θέσεις κ οι ευκολοσυχωρέσεις…

    Η αλήθεια είναι μια, κ στην εποχή μας τα ψέματα είναι αμέτρητα… Όσο κ χαριτωμένο ή συμφεροντολογικό μπορεί να ακούγετε κάτι, αν είναι ψέμα, δεν αντιπροσωπευθεί την αλήθεια …Κ όταν υπάρχουν ύπουλα ψέματα κάπου, καταντάει επικίνδυνο…
    Στις παραχαράξεις του χριστιανισμού δεν αναφέρουν ότι Ο Χριστός είχε πει για τους Έλληνες ότι είναι Ουράνιοι βλαστοί …Σιγά μη το αποκάλυπταν ότι προερχόμαστε από κάπου αλλού…
    Στις παραχαράξεις του χριστιανισμού είχαν αφαιρέσει τον λόγο του Χριστού για το θέμα τον μετενσαρκώσεων …Ζούμε για να εξελισσόμαστε/προοδεύουμε μέχρι να ολοκληρωθούν οι ψυχές μας…

    Όταν πιστεύεις από μέσα σου, είναι ακριβώς αυτό που θέλει κ Ο Χριστός, Ελευθερώνεσαι Ενεργειακά/Πνευματικά, μπορείς να δεις τις Ανθρώπινες Αξίες κ πολλά ακόμα (έτσι Αφυπνίζεσαι) …Ενώ όσοι πιστεύουν εμπορικά/χριστιανικά υποδουλώνονται κ κατηγορούν/χλευάζουν ότι είναι διαφορετικό, (κατά βάθος πιστεύουν σε αυτά που τους λένε οι παπάδες), κ υπνωτίζονται σε μια καλοστημένη πλάνη χωρίς να το καταλαβαίνουν…

    Πρέπει να βρείτε τον τρόπο να προσεγγίσετε τον Χριστό από μέσα σας (εφόσον καθαρίσετε με σωστό τρόπο την Ψύχη σας)… Δεν έχουμε ανάγκη κανένα σύστημα κ κανένα παρακλάδι για να μας πούνε πως θα πιστεύουμε, αυτό που πιστεύουμε μπορούμε να το προσεγγίσουμε από μέσα μας …Να πιστεύτε από μέσα σας, εκεί είναι το Φως της Αφύπνισης γι’ αυτό ενεργοποιήστε το με επεξεργασία σκέψεων που θα περνάνε ακόμα κ πέρα από τα όρια του φόβου (που μας επέβαλαν στο υποσυνείδητο για να μη βλέπουμε από μέσα μας)…
    Κάντε Αυτοκριτική μέχρι να βρείτε κ τις Ανθρώπινες Αξίες με κοινωνικό τρόπο (για το καλό όλων)… Μετά βρείτε τον τρόπο να αντιμετωπίζετε τις απάνθρωπες εγωιστικές συμφεροντολογίες που σας περνάνε οι πλάνες του συστήματος, έτσι δεν θα πλανιέστε εύκολα (αναλόγως με το ποσό καλά αντιλαμβανόσαστε την πραγματικότητα από μέσα σας)… Γίνετε Σκεπτόμενοι Άνθρωποι κ με τον καιρό θα μπορείτε να προσεγγίζετε μέσα σας ότι θέλετε, αλλά αυτό δεν λειτουργεί όταν σκέφτεστε εγωιστικά, λειτουργεί μόνο όταν σκέφτεστε κοινωνικά …Πρέπει να Φωτιστούμε/Αφυπνιστούμε, πρώτα από μέσα μας πρέπει να Ελευθερωθούμε…

Comments are closed.