ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ από το “ΝΤΟΥ” του βουλευτή της Χ.Α Γιάννη Λαγού στο Πέραμα! (ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΝΑ)

Κοινοποίηση:
1video_471_355

Νέο βίντεο από τα επεισόδια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα δόθηκε στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά από το υπουργείο Παιδείας, που το ανήρτησε στο κανάλι του στο YouTube.

Στην Εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να αποσταλεί, για αξιολόγηση, ο φάκελος της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειαςτου Πειραιά.
Η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά αναμένεται να λάβει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες καθώς χθες υπήρξαν καταγγελίες σε μέσα ενημέρωσης για προπηλακισμούς, αλλά και για αδράνεια αστυνομικών που βρίσκονταν έξω από το συγκεκριμένο σχολείο, την ώρα μάλιστα που μέσα στο σχολείο βρίσκονταν μικροί μαθητές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. ΡΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ . ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΜΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΗΦΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΔΑΡΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .

  2. Ρε παιδι μου οταν δερνουν οι ανθελληνες (αντιεξουσιαστες) δεν τρεχει τιποτα ” βλεπε Συριγο # αμα δερνει ο ναζιστο Λαγος τοτε ολοι τραμπουκοι # δολοφονοι!!!!!!!!

  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ 51% , ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥ ΑΚΟΜΑ , ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΕΙΑ , ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ & ΦΙΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ , ΥΓΕΙΑ
    ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ , ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΙΣΩ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ , ΕΣΕΙΣ
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΑ , ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ! ΧΩΡΑ
    ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ , ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΗ ΛΟΓΟΣ , ΠΙΠΤΗ ΡΑΒΔΟΣ !!!

    1. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
      ΟΡΚΟΣ ΦΙΛΙΚΩΝ: «ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!»

    2. ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!
      ΝΑΖΙΣΜΟΣ=ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
      ΑΔΟΛΦΟΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ=ΤΟ ΜΠΑΣΤΡΑΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣΜΕΝΗΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ.
      ΧΟΥΤΛΕΡ=ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ.
      ΕΣ-ΕΣ=ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
      ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ=ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΣΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΤΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

    3. Ισραήλ= Κράτος των ΧΑΖΑΡΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
      Χαζάροι= Τουρκομογγόλικη φυλή που ενστερνίστηκε την Ιουδαϊκή θρησκεία ,αφήνοντας την παλαιά θρησκεία του πεοθηλασμού του βασιλέα τους, που σκλάβωσε τους γηγενείς παλαιστίνιους και δολοφόνησε, κλέβοντας και αρπάζοντας την γη τους, ιδρύοντας το σιωνιστικό κράτος, αφού πρώτα έφεραν στην ΕΛΛΛΑΔΑ την χούντα για να χρησιμοποιήσουν ανενόχλητοι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ και ΛΙΜΑΝΙΑ ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ απο την Νέα Μάκρη και την Κρήτη στα ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ που είχαν προμηθευτεί οι ΑΡΑΒΕΣ ,στον πόλεμο των 7 ημερών, βγάζοντας εκτός λειτουργίας και αχρηστεύοντας τα.
      Ναζισμός=Χαζάρικο-ψευτοεβραϊκό κίνημα ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗΣ της Γερμανίας.
      Αδόλφος Ρόθτσιλντ= Το ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ του ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ και της ΒΙΑΣΜΕΝΗΣ καμαριέρας.
      Χούτλερ=Επίθετο ΠΕΘΕΡΑΣ Αδόλφου που ενστερνίστηκε και μετάλλαξε σε Χίτλερ για να κρύψει την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ του ΚΑΤΑΓΩΓΗ.
      Ολοκαύτωμα= Στημένη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ όσων πραγματικών Εβραίων δεν ενστερνίστηκαν την Χαζάρικη ψευτοεβραϊκή νέα ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ θρησκεία, για να ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΧΟΥΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ και ΑΦΘΟΝΗ ΑΣΥΛΙΑ σε κάθε τους ΕΓΚΛΗΜΑ που στήνουν με την μάσκα του ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ.

      1. ενας λογος που ριξανε την χουντα ηταν οτι δεν εγινε αερογεφυρα υπερ του ισραηλ στον πολεμο των 7 ημερων…..η απντηση του παπαδοπουλου ηταν οτι η ελλας ειναι πολυ μικρη να κανει τετοια μεγαλη ατιμια κατα της αιγυπτου οταν το 1940 ειχαμε τον στρατο μας στην αιγυπτο…(οι αμερικανοι τον βαλανε αλλα οταν σε κανα δυο σημεια δεν πηγε με το μερος τους …του το κρατησανε μανιατικο)

  4. η χρυση αυγη πρεπει να σταματησει να πεφτει στις παγιδες που τις στηνουν. πρεπει να καταλαβουν οτι οι φωνες και οι τσαμπουκαδες, ετσι οπως προβαλονται απο μμε πιστεψτε με οτι κανουν πολυ καλη δουλεια στα κλουβια κεφαλια του λαου. δυστηχως αυτα τα κλουβια κεφαλια χρειαζονται ειδικη μεταχειριση για να πεισθουν οτι η χρυση αυγη ειναι ικανη να κυβερνησει και να ψηφισουν τελικα υπερ της. και αν δεν πεισεις αυτα τα κλουβια κεφαλια δεν θα κυβερνησεις ποτε. Αρα οτι και να λεμε ολοι εμεις να ξερετε οτι η τατι ειχε μεγαλυτερη επιτυχια απο την χρυση αυγη. δυστηχως.

    1. ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    2. Έξω και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, οι ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ, οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του σιωνισμού, οι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ στον ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ, οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, οι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και όλοι εκείνοι που για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ τους πουλάνε και την ίδια την μάνα τους!
      Έξω για να φύγει η μπόχα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

  5. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ ΣΥΡΙΖΑ FOR EVER

  6. Μέσα από το βίντεο φαίνεται η προσπάθεια του εκλεγμένου αντιπροσώπου στο κοινοβούλιο από σημαντική μερίδα του ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, να προσπαθεί να μπεί στο χώρο του σχολείου, που είναι δικαιώμά του αφού τον κάλεσε αντιπροσωπεία του συλλόγου των γονέων, και μερικές υστερικές ” μαμάδες ” να κράζουν σαν καρακάξες και να τον εμποδίζουν. Έλεος πια @@@#$#@ Συριζαίοι και λοιποί!!!

  7. ΕΤΣΙ ΞΕΒΡΑΚΟΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ . ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ , ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ.Ο ΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ .

  8. ΠΡΕΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ , ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΦΟΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ!!!
    ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ – ΥΒΡΕΙΣ…..
    ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΘΕ “ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ” ΘΑ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΙΜΟΥΣ , ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ – ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ , ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ Ή ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ!!!

    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ…ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ….

    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΠΛΥΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΑ!!!!

  9. Έξω τα λαθρομεταναστακια από τα σχολεία των παιδιών μας και από την χώρα μας.

  10. Βλέπω προπηλακισμό και απαγόρευση βουλευτού να εισέλθει στο χώρο ενώ τον έχει καλέσει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων για ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί όλους τους Έλληνες γονείς σε ολόκληρη την επικράτεια. Εάν αυτό δεν είναι χούντα και φασιστική συμπεριφορά τότε τι είναι ?

  11. ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ;ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ;

Comments are closed.