ΝΕΑ ΟΠΛΑ κουκουλοφόρων! Με ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ και ΣΤΙΛΕΤΑ κάνουν έφοδο σε ΜΑΤ-φοιτητές! (ΦΩΤΟ ΣΟΚ)

Κοινοποίηση:
kou1

Με νέα «όπλα» εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες οι κουκουλοφόροι απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις: Μετά τις ενισχυμένες μολότοφ τόσο την περασμένη εβδομάδα στα επεισόδια κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ενάντια στην ψήφιση του 4ου μνημονίου, όσο και σήμερα στα Εξάρχεια, «επιστρατεύθηκαν» τσεκούρια, ρόπαλα, αλλά και στιλέτα!

kou2

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός προκαλούν σοκ: Αναρχικοί κινούνται προς τους άνδρες των ΜΑΤ και τους φοιτητές κρατώντας τσεκούρια και στιλέτα, έτοιμοι να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς σε μια ενδεχόμενη κοντινή προσέγγιση με τους αστυνομικούς.
Μάλιστα, στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη την περασμένη Πέμπτη, οι άνδρες των ΜΑΤ είχαν εντοπίσει μέσα στο σακίδιο ενός κουκουλοφόρου τον οποίο συνέλαβαν ένα τσεκούρι και ένα σφυρί. Και την περασμένη Τετάρτη, όμως, κουκουλοφόροι είχαν επιτεθεί στη διάρκεια του συλλαλητηρίου εργαζομένων στο Σύνταγμα, στις αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιώντας τσεκούρια και σφυριά.

kou3

Υπενθυμίζεται ότι σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το Παιδαγωγικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ναυαρίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαροί με φωτοβολίδες και τσεκούρια επιτέθηκαν σε φοιτητές που βρίσκονταν στο σημείο για τις φοιτητικές εκλογές και ακολούθησε συμπλοκή. Λίγο μετά υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας που απώθησε τους ταραξίες προς τα Εξάρχεια. Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ξέσπασαν νέα επεισόδια, αυτή τη φορά στα Εξάρχεια – με πετροπόλεμο στη Θεμιστοκλέους μεταξύ κουκουλοφόρων και ανδρών των ΜΑΤ. Η κατάσταση εκτονώθηκε περίπου στις 4 το απόγευμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ” … Λίγο μετά υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας που απώθησε τους ταραξίες προς τα Εξάρχεια …” !!!
    Μάλιστα !!!
    Και γιατί, παρακαλώ, η αστυνομία, απώθησε τους ταραξίες προς τα Εξάρχεια και δεν τους συνέλαβε ;;;
    Ποιός προστατεύει τους ταραξίες, αφήνοντας απροστάτευτους και στο έλεος του κάθε κομπλεξικού ψυχάκια, τους ΄Ελληνες πολίτες ;;;
    Η ηγεσία της αστυνομίας, αυτήν την “δημοκρατία” εκφράζει ;;;

  2. Επαγγελματιες αναρχες.Ειτε αλβανογυφτοι ανθελληνες,ειτε μπαχαλακηδες του ανταρσυα κεερφα και λοιπων μκο του σορος αλλα και ξενοι πρακτορες.Ολο αυτο το πουσταριο καθαριζεται σε 2-3 μερες το πολυ εαν υπαρχει πολιτικη βουληση.Αλλα με τους προστατες τους συριζαιους το γλεντανε μια χαρα οι γιαλαντζι πληρωμενοι αντιεξουσιαστες.

  3. ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ . Ο ΤΟΣΚΑΤΟΣΚΑΤΟ ΞΥΝΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ . Α ΡΕ ΣΤΑΤΗΓΕ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ , ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΙΡΑ .

  4. Ελληνόφωνα πρακτοράκια της μοσάντ. Εκπαιδευμένα εξοπλισμένα στηριζόμενα και χρηματοδοτούμενα απο τον αρχισατανιστή περιούσιο τοκογλύφο και παιδί των ρόθτσιλντ, Σόρος. Δημιουργήθηκαν απο τους τοκογλύφους (όπως και πάρα πολλά πολιτικά κόμματα.. και όχι μόνο φυσικά) με σκοπό την αποδιοργάνωση και αποσταθεροποίηση μιας εκάστοτε κατάστασης που θέλει να ανατρέψει, ο σιωνισμός για χάρη της νέας τάξης πραγμάτων.
    Σταματήστε λοιπόν σαν άβουλα και ‘νεκροζώντανα’ σαπάκια που τα έχουν σε μόνιμη καταστολή, να προσπαθήτε να τους αποκρυπτογραφήσετε με όρους και λέξεις που θέλουν τα αφεντικά τους και το σατανικό σιωνιστικό σύστημα του τύπου, ”κουκουλοφόροι” ”γνωστοί άγνωστοι” και ”μπάτσοι” κτλ.
    Τα ίδια ισχύουν και για το ‘νέο’ δημιούργημα των τοκογλύφων με σκοπό την παραπλάνηση του λοβοτομημένου κόσμου και που προβλήθηκε και προωθήθηκε απ’ όλα τα μ.μ.ε απο όλες τις εφημερίδες και απο όλα τα σάιτ φυσικά, το .

  5. “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”

  6. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΛΗΨΗ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ Η ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΧΩΡΑ, ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

  7. Κανα δυό σφαίρες στά πόδια, καί σέ όποιον βγαίνει μέ κουκούλα σέ επεισόδια, καί θά στρώσει η κατάσταση. Αντε πιά μέ τό κράτος τής ανομίας που έχει επιβληθεί από “δημοκρατες” καί αριστεροφασίστες.

  8. βρε καραγκιοζο δεν βλεπεις τι κουβαλανε?αει στο διαολο παρακρατικα καθεστωτικα τομαρια.

  9. μπατσοι ειναι
    αν θελαν να κανουν ζημιες σε ανθρωπους σε τετοιες καταστασεις ειναι οτι [πιο ευκολο, αλλα
    δεν το κανουν….

    1. Σιγά που είναι μπάτσοι.Μήπως και αυτοί που έκαναν παρέλαση στην πλατεία εξαθλείων με τα πιστόλια στα χέρια ήταν μπάτσοι;Μήπως ήταν μπάτσοι και οι δολοφόνοι της μαρφίν;Μήπως ήταν μπάτσος και ο δολοφόνος της Πάρου;Μήπως τελικά απλά είσαι ο αρχιτριμάλακας της οικουμένης;Ε αρχιτριμάλακα της οικουμένης;;;

  10. Ό,τι πείτε, μήπως κουβαλούσαν και αντιπυραυλικό σύστημα;

Comments are closed.