Νίκος Μάνεσης: Ο πρώτος συστημικός δημοσιογράφος που έσπασε την ομερτά της ενημέρωσης, προβάλλοντας αμερόληπτα το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την κόκα

Κοινοποίηση:
nikos-manesis

Το παιχνίδι, το ξέρουμε καλά, εδώ και χρόνια.

Οι “καραβανάδες” της τηλεόρασης, επίσης.

Οι βρωμιάρηδες καναλάρχες, αυτά τα συμβιβασμένα σαπρόφυτα των θαλασσοδανείων, το ίδιο(όχι όλοι, φυσικά, γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις).

Η προσταγή, ξεκάθαρη: Μην προβάλλετε την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στις εκπομπές των γερόντων, στα πρωϊνάδικα και σε οτιδήποτε άλλο, έχει λαϊκή τηλεθέαση. “Μας χαλάει τη σούπα, είναι αντισυστημικοί, γράφουν αλήθειες, οπότε εμείς οι ψευταράδες αφού γράφει μερικές φορές και για μας, είναι απέναντι μας. Αυτοί υπηρετούν την αλήθεια, εμείς τα κυκλώματα, τις κλεψιές, τις απάτες. Είναι εχθροί μας”.

Και έτσι κανένα από αυτά τα μειράκια, οι υπάλληλοί τους, δημοσιογράφοι της αρπαχτής και της λοβιτούρας, δεν σηκώνουν κεφάλι.

Μόνον ένας (από αυτά που μας πληροφόρησαν, γιατί δεν το είδαμε), ο δημοσιογράφος και ρεπόρτερ, Νίκος Μάνεσης( από τα καλά παιδιά των ΜΜΕ, που δεν έχει δώσει δικαίωμα), προέβαλλε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην εκπομπή του.

Να είναι καλά. Φτάσαμε στο σημείο να ευχαριστούμε κάποιον που έκανε το αυτονόητο. Τήρησε την δεοντολογία και απείχε από τα βρώμικα παιχνίδια του αθέμιτου ανταγωνισμού και της σοβιετικής λογοκρισίας.

Σ.Σ.Χ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ

  2. Ο κ. Μάνεσης είναι από τα καλύτερα παιδιά της τηλεόρασης. Τον πάω και τον παρακολουθώ χρόνια.

  3. Το μικρότερο κακό είναι ο Μάνεσης στους νταβαντζήδες γι’αυτό δεν τον παίρνουν στον ΣΚΑΙ.

  4. ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ…ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΗΜΑΝΑ ΚΙ ΔΩ ΠΟΥ ΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ!!! ΙΝΤΕΡΝΕΤ=666ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

  5. Χίο μην ψαρώνεις. Ο κ. Μάνεσης (και τα αφεντικά του) είναι νούμερο ένα φίδι των νεοταξιτών. Δεν παρουσίασε το εξώφυλλο σου επειδή εκτιμά την δημοσιογραφία σου ή επειδή έγινε ξαφνικά δημοκράτης και “έσπασε” την ομερτά. Απλά προφανώς τις τελευταίες ημέρες ξεσκίστηκε στα views το makeleio και συνάμα χτύπησε κόκκινα η έντυπη εφημερίδα σου και γιαυτό το λόγο ήθελε και αυτός “μερίδιο” από τον “χαμό”. Ακόμη περισσότερο αν αναλογιστείς τι βρισίδια τρώνε (οι Μάνεσησ και σια) από τον κόσμο. Και επειδή γνωρίζουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ακροατών του είναι τσομπάνηδες που σύντομα θα ξεχάσουν στο μέλλον πόσο γλειώδης είναι, προέβη σε αυτή την κίνηση.Η κίνηση θετική, το γεγονός ότι προβλήθηκε (δημοκρατικά επιτέλους) το φύλλο σου. Όμως έγινε με πονηρό σκοπό και αυτό θα φανέι στο μέλλον, που ενώ θα λες την αλήθεια θα σε “εξαφανίζουν-υποβαθμίζουν” ξανά.

  6. Αρα δεν ειναι παρεα με τους κοκα’ι’νομανεις …
    Οσοι τα κρυβουν ειναι μπλεγμενοι κατα καποιο τροπο και αυτοι μεσα στα κυκλωματα…

  7. μπραβο στον Μανεση..τον παρακολουθω ειναι ευχαριστος!

  8. Ξεχνας ρε Στέφανε καποτε τον έβριζες κ αυτόν…..

  9. oταν δει που γραφεις για ‘αραπηδες’ και τετοια θα σου ριξει πορτα, χαχαχαχαχ

  10. Σε μια εκπομπη ειδησεων του alpha ομως…μαζι με τον φιλαρακο του τον Βερυκιο, πηγε να “στριμωξει” τον Κασιδιαρη…ο τελευταιος ομως τους ξεχεσε για τα καλα οταν αποκαλουμενος στον Βερυκοκο ειπε πως ζουνε καλα στις βιλαρες με τις αυτοκινηταρες και δεν βοηθουν τον φτωχο κοσμο…!

  11. ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ

  12. Είναι ο μόνος “άνθρωπος” δημοσιογράφος που παραδέχομαι.

Comments are closed.