Νέο κρούσμα κλοπής μηχανημάτων από νοσοκομείο!

Κοινοποίηση:
nosokomeio91

Ανησυχία προκαλούν πλέον οι κλοπές από νοσοκομεία, καθώς, μετά τον Άγιο Σάββα και το νοσοκομείο του Βόλου,

στόχος ληστών έγινε και το ΓΝ Λαμίας, από το οποίο έκλεψαν τη νύχτα μηχανήματα, από το βρογχοσκοπικό και από το Γαστρεντερολογικό – Ενδοσκοπικό εργαστήριο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα μηχανήματα βρισκόντουσαν στα ειδικά εργαστήρια που βρίσκονται στον 4ο όροφο του ιδρύματος και ήταν κλειδωμένα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ το οποίο φαίνεται πως γνώριζαν οι δράστες.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό των μηχανημάτων που πήραν και την αξία τους, αλλά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν κλαπεί τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο βρογχοσκόπια και δυο κολονοσκόπια, αξίας περίπου 100.000€.

Στο νοσοκομείο επικρατεί αναστάτωση και η διοίκηση ενημέρωσε την αστυνομία.

Όλα δείχνουν για σπείρα που κλέβει μηχανήματα από νοσοκομεία και τα βγάζει σε γειτονική χώρα (Αλβανία – Βουλγαρία) και το μόνο βέβαιο είναι ότι οι δράστες έχουν ενημέρωση από άτομο που εργαζόταν για λογαριασμό κάποιας προμηθεύτριας εταιρείας στα νοσοκομεία, αφού από τον τρόπο δράσης μέχρι τώρα φαίνεται ότι οι «ποντικοί» των νοσοκομείων είναι πλήρως κατατοπισμένοι, από κάποιον που έχει επισκεφτεί το χώρους αυτούς και φυσικά γνωρίζει και τα διαγνωστικά μηχανήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: