Νέο ασύλληπτο ρεκόρ από τον μοναδικό μάγο της μπάλας Λιονέλ Μέσι!

Κοινοποίηση:
690_a19bb9a1-8747-41c3-adf6-9c2af0ee118d

Δεν είναι μόνο τα 386 γκολ που έχει πετύχει και που τον καθιστούν πρώτο σκόρερ στα χρονικά της La Liga. O Λιονέλ Μέσι, αυτό το ποδοσφαιρικό “φαινόμενο” είναι από σήμερα και πρώτος στις ασίστ.

Με αυτήν που “σέρβιρε” στον Σουάρες μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα με τη Τζιρόνα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε τις 148, μία περισσότερη από τον παλιό προπονητή του Ολυμπιακού και μεγάλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ, ο οποίος κρατούσε το σχετικό ρεκόρ εδώ και 22 χρόνια!

Αν αθροίσει λοιπόν κανείς τα δύο επιτεύγματα του “Βασιλιά Λίο” διαπιστώνει ότι έχει συμμετοχή σε 519 γκολ της “Μπάρτσα” από το 2004 μέχρι σήμερα, μόνο στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Αν συμπεριλάβουμε και τις υπόλοιπες διοργανώσεις το σύνολο ξεπερνά τα 750!

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν το πρόσωπο του αποψινού αγώνα. Η Μπαρτσελόνα διέλυσε 6-1 την Τζιρόνα στο “Καμπ Νόου” με τον Αργεντίνο να καταρρίπτει το ιστορικό ρεκόρ ασίστ και να πετυχαίνει δύο γκολ, τα οποία – δείχνοντας στον ουρανό – αφιέρωσε στον παππού του, Αντόνιο Κουτσιτίνι, ο οποίος απεβίωσε πριν από μερικές ημέρες.

AP - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν φυσικά και το χατ-τρικ που πέτυχε ο Λουίς Σουάρες (5΄, 44΄, 76΄), ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Βραζιλιάνος Κουτίνιο (66΄).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: