Νέες απειλές του Ερντογάν κατά των ΗΠΑ: “Είναι προφανές ότι δεν έχουν φάει οθωμανικό χαστούκι”

Κοινοποίηση:
690_6a14c6c4-ab3b-4a81-853a-5ab3821edcf2

«Αυτοί που λένε “αν μας χτυπήσουν, θα απαντήσουμε” είναι προφανές πως δεν έχουν φάει οθωμανικό χαστούκι», δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απευθυνόμενος προς τις ΗΠΑ.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «αυτή τη στιγμή οι ΗΠΑ δίνουν γύρω στα 550 εκατομμύρια δολάρια οικονομική στήριξη στους μαχητές Κούρδους της Συρίας ‘για να πολεμήσουν δήθεν το Ισλαμικό Κράτος’. Εσείς πόσα μέλη του Ισλαμικού Κράτους εξολοθρεύσατε; Εσείς που έχετε μεταφέρει το Ισλαμικό Κράτος; Εμείς γνωρίζουμε έναν-έναν ποιος είναι με ποιον στην περιοχή. Πλέον κανένας δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος ως δικαιολογία. Όλοι σήμερα χρησιμοποιούν το Ισλαμικό Κράτος. Πλέον έχει τελειώσει το θέατρο με το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία. Αυτοί που λένε ότι αν μας χτυπήσουν θα απαντήσουμε σκληρά, είναι φανερό πως δεν έχουν φάει ποτέ στη ζωή τους οθωμανικό χαστούκι», ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Στην ίδια ομιλία, εξαπέλυσε απειλές σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου. «Ό,τι είναι το Αφρίν (στα σύνορα με τη Συρία) για εμάς, το ίδιο είναι και το Αιγαίο και η Κύπρος», είπε μεταξύ άλλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Εσύ ρε Τουρκαλά, ζεις με το καμουτσούκι να γδέρνει την πλάτη σου, φοβάσε να κλάσεις γιατί θα σε φάει η μαρμάγκα, όπως έφαγε τόσους και τόσους που είπαν όχι στον Μογγόλο που σας κυβερνάει.

  2. Εσύ ρε Σελτζούκε έχεις φάει το λεγόμενο “οθωμανικό”??? Μάλλον Ελληνικό είναι αλλά επειδή αναφέρεται σε κώλο, του δώσαμε το όνομα της θρησκείας σου. Πρόσεξε γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της.

Comments are closed.