Μωρή “παντόφλα” Στεφανίδου, ανιστόρητη ” Ρωσο-Γεωργιανή” καμπαρετζού, μάθε ποιος ήταν ο Γκοτζαμάνης του Μπουτάρη, αγράμματη “κάμπια” της βρωμοτηλεόρασης που κάνεις…

Κοινοποίηση:
tatiana-stefanidou

“Ο Γκοτζαμάνης, ο δοσίλογος δηλαδή”, εκστόμισε η ανιστόρητη “κάμπια” της βρωμοτηλεόρασης που κάνει.

Η ανιστόρητη “Γεωργιανή” (μακάρι να ήταν Γεωργιανή γιατί από αλλού κατάγεται και γιατί οι Γεωργιανοί έχουν άλλα  φυσικά χαρίσματα), δεν γνωρίζει ούτε ποιος ήταν ο περιβόητος Γκοτζαμάνης. Σε λίγο με την αγραμματοσύνη που διδάχτηκε στα μπαρ της Γερμανίας, όπου είχε θητεύσει εκεί ως χορεύτρια “κλασσικού μπαλέτου”, θα μας πει ότι ο Γκοτζαμάνης, είχε καθίσει στο σκαμνί του δικαστηρίου των δοσιλόγων. Άνοιξε λοιπόν κανένα βιβλίο και μάθε:

Οι δύο φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Λαμπράκη, Σπύρος
Κοτζαμάνης και Εμμανουήλ Εμμανουηλίδης, καταδικάσθηκαν τον
Δεκέμβριο του 1966 σε πολυετή φυλάκιση και συγκεκριμένα για
θανατηφόρο σωματική κάκωση καταδικάστηκαν ο Σπύρος Κοτζαμάνης (11
χρόνια) και ο Εμμανουήλ Εμμανουηλίδης (8,5 χρόνια), ενώ για δατάραξη
οικιακής ειρήνης άλλα 8 άτομα, κυρίως «λουλούδια» του παρακράτους. 

Ο Σπ. Κοτζαμάνης (1928-1993): Ο οδηγός του τρίκυκλου, Σπύρος Γκοτζαμάνης, ήταν στέλεχος της  οργάνωσης του  Ξ. Γιοσμά. Με δράση νωρίτερα, όπως ο ίδιος περηφανεύονταν, στην οργάνωση ΕΟΝ του δικτάτορα Μεταξά, στην οργάνωση «Βασιλική Εθνική Νεολαία» (ΒΕΝ) επί Κατοχής, καθώς και στην  οργάνωση «Εθνική Αντίστασις», που χρηματοδοτούνταν από τα κρατικά μυστικά κονδύλια και της οποίας αρχηγός ήταν ο Φον Γιοσμάς. Πέθανε στις 3 Απριλίου 1993 από ανακοπή καρδιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. το μεγαλειο του τιποτα. αλιεν ιδιο η μποχού

  2. Τα ίδια έκανε και στην Πάτρα όταν ζούσε με τον πρώην και γι αυτό δεν περνάει ούτε απέξω.Ακόμα τη θυμόμαστε,πολύ χαμηλού επιπέδου και κοτσομπόλα.Τατιάνα έλα μια βόλτα στην Πάτρα……..

  3. Η ίδια έχει δηλώσει πως σπούδασε κλασικό μπαλέτο στη Γερμανία . Ο σωματότυπός της και το ύψος της δεν προσφέρονται για κλασικό μπαλέτο ,ούτε κλασικό μπαλέτο χορεύουν στα κλάμπ που εργάστηκε πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και δηλώσει δημοσιογράφος ,γιατί είναι γνωστό πως στην Ελλάδα είσαι ο,τι δηλώσεις ,ακόμα και αστροναύτης .

  4. Για τον <> Γεωργιανο διαρρηκτη θα μας μιλησει κανεις ?

  5. Τι έκανε ο Γκοτζαμάνης δηλαδή; Τον Λαμπράκη τον σκότωσε το ΚΚΕ επειδή θα πήγαινε στην Ένωση Κέντρου.
    Είναι πασίγνωστα τα γεγονότα: https://www.youtube.com/watch?v=BAyunPyNvxc
    Τα ομολογεί ο αριστερής Τίγρης ο οποίος πήδηξε στο τρίκυκλο και έπιασε τον Γκοτζαμάνη. Επειδή φοβήθηκε για τη ζωή του ζήτησε η ομολογία του να μεταδωθεί μετά το θάνατο του. Απορώ γιατί Στέφανε δεν το έχεις βγάλει ακόμα.
    Άλλος ένας αστικός μύθος της αριστερής μεταπολίτευσης έχει καταρρεύσει.
    1. Το Πολυτεχνείο το οποίο ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αφού η Χούντα είχε φύγει. Απλά έφερε τη Χούντα (Ιωαννίδης) και κατά… σύμπτωση χάσαμε την Κύπρο.
    2. Ο άνθρωπος με το… γαρύφαλλο απο κονσερβοκούτι ο οποίος κατέσφαξε μικρά παιδιά στο Μελιγαλά αλλά και πιάστηκε στα πράσα με ασυρμάτους για κατασκοπεία. Τον ρουφιάνεψε ο ίδιος ο Ζαχαριάδης.
    3. Ο Λαμπράκης ο οποίος φαγώθηκε απο τους ομοιδεάτες του.
    4. Η Χούντα που έστελνε εξορίες και βασάνιζε. Η αλήθεια είναι οτι επι Χούντας έκλεισαν τα ξερονήσια ενώ προ Χούντας υπήρχαν περισσότερες εξορίες και οι κομμουνιστές εκτελούνταν και φυσικά τους έδιωχναν απο το δημόσιο.

  6. Παρεπιμπτοντως το θανατηφορο χτυπημα στο κεφαλι του Λαμπρακη ειχε κατευθυνση καθετη (απο πανω προς τα κατω) συμφωνα με τον ιατροδικαστη.Τετοιο χτυπημα δεν μπορουσε να γινει απο εν κινησει τρικυκλο.Τον Λαμπρακη τον αποτελειωσαν οι ιδιοι του οι συντροφοι στο αυτοκινητο οταν τον μετεφεραν στο νοσοκομειο.Αυτο κατεθεσε συντροφος κομμουνιστης του Λαμπρακη,του οποιου το ονομα ξεχναω αυτη τη στιγμη

  7. ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙ ΟΠΩς ΤΟ ΕΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΚΟΛΑΓΝΟς ΑΝΘΕΛΛΗΝΑς ΣΥΖΗΓΟς ΤΗς….ΔΙΑΒΟΛΟΖΕΥΓΑΡΟ.

  8. δεν υπαρχει ο τιτλος!!!
    ρε Χιο μια μερα που θα σκοπευεις να τσακωθεις με καποιον θελω να ειμαι μπροστα να απολαυσω live το ρεπερτοριο

  9. ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΑΡΙΣΤΑ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ .

  10. θελει τοσο ξυλο μεχρι να της πεταχτουν τα μποτοξ απ τ αυτιά…καλα για τον Νικολάκη δεν συζηταω…
    κανονικα πρεπει να τους πεταξουμε σε κανα στρατοπαιδο συγκεντρωσης με λαθρομεταναστες και να φχαριστηθουν φουτσα και ξυλο μεχρι ν αλαξοπιστησουν…

  11. Αυτά έμαθε στο “κλασικό μπαλέτο ” που έκανε στα νιάτα της στη Γερμανία ,αυτά λέει και στις κουτσομπολίστικες εκπομπές της που ξεφτιλίζει ανθρώπους και κλείνει σπίτια .απορω πως μέχρι τώρα δεν βρέθηκε κάποιος να της χαλάσει τη πρόσοψη .

  12. Ένα όνειρο έχω. Να δω αυτή τη καριόλα στο Σύνταγμα να ζητιανεύει.

  13. Εμενα μου φαίνεται Μογγολα. Δεν ξερω απο που ειναι, αλλα τα ματια και τα ζυγωματικά δείχνουν μογγολική καταγωγή.

    1. τα ζυγωματικα και τα ματια που τα βλεπεις με τοσο πλαστικο που εχει πεσει πανω στην πουτανοφατσα της?

    1. Φρουτειρα κι αυτη;
      Μογγολα τουρκοσπορη μου κανει εμενα.,
      Τζατζικισταν τουρκμενισταν κλπ

      1. εσυ όμως εισαι γνησιος αριος? θελω αποδειξη

    2. Διαφωνώ εντελώς με την άποψή σου ,έχω αμφιβολία για τη ψυχή της,αυτό που λέμε εσωτερικό κόσμο .

    3. Αφρικάνα που άσπρισε με πλαστικές είναι, αποδεδειγμένα όμως το 93% των Ελλήνων δεν είναι πραγματικοί Έλληνες.

Comments are closed.