Μυρίζει μπαρούτι στη Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής – Αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών

Κοινοποίηση:
astynomia_dias

Μπαρούτι μυρίζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη καθώς δύο σχεδόν παράλληλες εκδηλώσεις πονοκεφαλιάζουν την αστυνομία. Στις 19.00 η Χρυσή Αυγή έχει προαναγγείλει συγκέντρωση στα γραφεία της στην οδό Καζαντζάκη απέναντι από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης προκειμένου να τιμήσει τον Μέγα Αλέξανδρο. Μία ώρα νωρίτερα στις 18.00 αντιεξουσιαστές θα προχωρήσουν σε αντισυγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα Βενιζέλου στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αριστοτέλους με τις αστυνομικές δυνάμεις να μπαίνουν φυσικά ανάμεσα με σκοπό να μην επιτρέψουν τη συνάντηση των δύο συγκεντρώσεων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αυτοι που θα πανε στην συγκεντρωση ειναι πολυτιμοι για το Εθνος μας
    Πρεπει να προσεχουν.

  2. Οι παρακρατικοί κοινωνία να κάτσουν στα αυγά τους καλά είναι πια .

  3. viki kαθε φορα που ανακοινωνουν οι παρακρατικοι αντισυγκεντρωση γεμιζουν δεν γεμιζουν 2 ταξι και βεβαιως προστατευομενοι απο καμμια κατοστη αστυνομικους.

  4. Η ΑΠΛΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΟΜΙΖΩ–ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ….

  5. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμισει ο τόπος!!!μόλις έρθει στην εξουσία όλα τα εμετικά βδελυγματα που μολύνουν τον τόπο μας νύχτα και κολυμπώντας θα φύγουν γιατί η τιμωρία θα είναι επώδυνη…….

  6. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑCAB ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ.ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,ΠΙΟ ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ,ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ,ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ,ΜΚΟΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.FUCK ANTIFA !!!!

  7. Προσοχη , να εχουν το νου τους τα παιδια του Εθνικισμου , οι απλυτοι ελεεινοι αριστεροι ειναι ικανοι να θυσιασουν εναν αχρηστο δικο τους προκειμενου να ξανασυρουν την ΧΑ στα δικαστηρια

Comments are closed.