Μπ. Βακαλίδου: «Βγήκα στο πεζοδρόμιο για να επιβιώσω – Έρχονταν σε μένα αθλητές και δημοσιογράφοι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Για όλους και για όλα μίλησε η ηθοποιός Μπέττυ Βακαλίδου στην εκπομπή “Oh La La” του ΣΚΑΙ και τη Σάσα Σαμάτη.

Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οιδίππους Τύραννος» του Σοφοκλή, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις δουλειές που έκανε στο παρελθόν για να επιβιώσει, στο πεζοδρόμιο αλλά και στην αλλαγή φύλου.

«Έκανα πεζοδρόμιο για πολλά χρόνια. Βγήκα στο πεζοδρόμιο για να επιβιώσω. Αφού είχα δοκιμάσει διάφορες άλλες δουλειές και όταν έφτασα σε ένα σημείο ναι είμαι τόσο θηλυπρεπής ώστε να μην μπορώ να το αποκρύψω…

Αναγκάστηκα και βγήκα, ήταν η μόνη οδός πια- για τα παιδιά που είχαν θηλυπρέπεια. Τα πράγματα ήταν πάρα πολύ σκληρά. Γενικά η πορνεία είναι το πιο σκληρό επάγγελμα που υπάρχει. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο επάγγελμα…Ναι βέβαια..

Μιλάμε για τη λεωφόρο Συγγρού. Ερχόντουσαν και επώνυμοι. Πολλοί βέβαια. Και αθλητές και δημοσιογράφοι. Κάθε καρυδιάς καρύδι. Μικροί μεγάλοι», είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=ihhJM6CzXAA

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Παλι σκουπιδια στο προσκηνιο .,…,.

    Γιατι δινετε βημα σε πουστρες και ξεκωλιαρηδες παλι ?

    Τα τσοντοκαναλα το κανουν .,.,.,εσεις γιατι τους δινετε αξια ?

    Ποιος σοβαρος θα ασχοληθει με το τσογλανι που εγινε πουτανα ?

  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΩΚΑΝΑΛΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΠΡΕΖΑΚΙΑ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΕΜΠΟΡΟΙ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ,ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΘΕΑΜΩΝ ΚΟΙΝΟΥ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ Η ΝΤΠ ΕΝΤΕΧΝΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΤΒ ΑΡΑΛΙΚΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΙΤΣΑ ΜΠΥΡΑ ΚΛΑΝΙΔΙ ΦΟΥΛ,ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΙΑ ΑΦΙΧΘΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΑΜΑΡΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.

  3. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ,ΓΕΡΑΣΕΣ ΠΗΤ, NICK,ΜΠΙΛΛΗ, ΒΙΚΥ Η ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΕ ΛΕΝΕ….ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…….

  4. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΤΗ ΛΕΜΕ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΛΛΑ!

    1. αν ήθελε να επιβιώσει θα καθάριζε πεζοδρόμια και σκάλες και δε θα ξεπουλούσε την κωλοτρυπίδα του..

  5. Πάλι οι πούστηδες στην επικαιρότητα. Πάλι μας λένε: Γίνε πούστης για να πετύχεις στην ζωή σου. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΪ.

Comments are closed.