ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ από δασκάλα: Κάλεσε στον γάμο της όλη την τάξη με τους 6χρονους μαθητές της για να είναι ο γάμος της «πλήρης»! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
bb (1)

Όταν η 25χρονη δασκάλα του δημοτικού αποφάσισε να παντρευτεί, ήθελε την ημέρα του γάμου της να είναι μαζεμένοι οι σημαντικότεροι άνθρωποι της ζωής της, γι’ αυτό δεν μπορούσε να μην καλέσει τα αξιολάτρευτα παιδιά της τάξης της!

Η Marielle Slagel Keller είναι μία αφοσιωμένη δασκάλα στο IPS Butler University Lab School στην Ινδιανάπολη. Το πιο σημαντικό είναι ότι αγαπά τους μαθητές της τόσο πολύ, σαν να είναι δικά της παιδιά.

Όταν ο φίλος της, ο Mike, της ζήτησε να τον παντρευτεί τον Απρίλιο του 2016, η Keller ήταν ενθουσιασμένη.

Όταν σχεδίαζαν το γάμο τους, συνειδητοποίησε ότι η πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της θα ήταν άδεια χωρίς τους μαθητές της δίπλα της. Έτσι, η Marielle ζήτησε από τα 20 παιδιά και τους γονείς τους να παρεβρεθούν στο γάμο της!

Και όταν τελικά έφτασε εκείνη η μέρα, τα παιδιά δεν την απογοήτευσαν… 20 μικρά παιδιά του δημοτικού την συνόδευσαν στην εκκλησία.

“Είναι όλη μου η ζωή… Τα παιδιά και οι οικογένειές τους ήταν ένα τεράστιο κομμάτι του γάμου μου. Δεν θα μπορούσα να μην τους έχω δίπλα μου,” δήλωσε η Keller.

Η Keller είχε κάνει ξεχωριστά χειροποίητα προσκλητήρια για τους μαθητές της, μία χειρονομία που εκτιμήθηκε πολύ από τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι είχαν τα καλύτερα να πουν γι’ αυτήν.

“Η Marielle είναι μία καταπληκτική δασκάλα,” δήλωσε μια μαμά ενός μαθητή της.

Ο γάμος της Keller ήταν το «γεγονός του καλοκαιριού» για τα παιδιά, που από την ώρα που πήραν τα προσκλητήρια στα χέρια τους, ανυπομονούσαν να έρθει εκείνη η μέρα!

Τα παιδιά όχι μόνο βοήθησαν στο σχεδιασμό του γάμου, αλλά βοήθησαν επίσης την Keller να διαλέξει το νυφικό της. Γι’ αυτά, ήταν μια εμπειρία ζωής… όπως ήταν άλλωστε και για το νιόπαντρο ζευγάρι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: